Sanırım biraz 'odun'..

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
kızlar selam.
benim 4 seneye yaklaşan bir ilişkim var. bizbize olduğumuzda okaadar mutluyuzki ama işin içine ailesi girdğinde cok sinir oluyorum elinden geldiğini yapıyor bunu görüyorum ki izbandut babasına fazlasını yapması imkansız. neyse bende diyorum ki bakk ben yanındayım snn her sorununu ragmen sende birazcık romantik ol biraz gururumu oksa ama kişiliktenmidir nedir bir türlü beceremedim. ben ondan bişeyler bekliyorum oda bişiler yapmıyo ikimizde değişemiyoruz. ama yanyana yada toplum içinde bna bir saygısızlığı yok el üstünde tutuyo beni ama bende mesajdada bunu göstermesini istiyorum. cok yoğun bir işte calısıyo belkide bundan. kızlar haksızlık mı ediyorm sevgilime? ydaa düzelmesi için ne yapabilirim ? tartısma cıksın istemiyrum cünkü:18:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanyana göstermesi daha önemli mesaj yazarken olamayabilir romantik bu gayet normal canım,aşkım,bitanem seni seviyorum bile yazsa yeter yani..:17:

Yanyana göstermesi daha önemli mesaj yazarken olamayabilir romantik bu gayet normal canım,aşkım,bitanem seni seviyorum bile yazsa yeter yani..:17:

yetiyor tabiki canım ama biz ayda bir görüşebilen bir ciftiz yani her anımız yanyana olmuyoki. yani yapamadığın seylerin sonrasında gururmu okşa ki sana kızmıyım yardımcı olıyım diyorum yoookk beceremiyo:27:

yanyana yada toplum içinde bna bir saygısızlığı yok el üstünde tutuyo beni ama bende mesajdada bunu göstermesini istiyorum. ya da düzelmesi için ne yapabilirim ? tartısma cıksın istemiyrum cünkü:18:[/B][/FONT]

Sevgilinizin karakterine neden müdahale etmeye çalışıyorsunuz?

Sizi el üstünde tutuyormuş, neden ilişkinizi doya doya yaşamak varken huzursuzluk yaratıyorsunuz?

Mesajlarla, aşk sözleriyle, hediyelerle romantizmi abartıp başka türlü kötü huyları olan erkeklerden biri olmadığına neden şükretmiyorsunuz?

Size saygıda kusur etmeyen biri sırf mesajlarda aşkını ilan etmiyor diye neden onu "odun" olarak tanımlıyorsunuz? (Bunu daha evvel başka bir kıza yazdım kız diyor ki "Yaa biz bayanlar güzel sözler duymak isteriz, nazlanmak isteriz" E be kızcağızım sen bu tür "sevilme anlayışını" ergen Bengüsudan, sorunlu Pelinden öğrendin, büyü artık, erkeğin verdiği değer iki süslü sözden anlaşılmaz, başkaları söylüyor diye sen de bekleme, ağzı iyi laf yapanlar onları senden önce çok kişiye söylediler, olmadı senden sonrakilere söylerler, diliyle seveceğine kalbiyle sevsin, rahat dur...)

"Yoğun bir işte çalışıyor" dediğinize göre meslek sahibi, toplumda kendine yer edinebilmiş biri olması bile başlı başına bir erdem değil mi?

Son olarak...

Düzelmesi için ne yapabilirim?" demişsiniz ama ne eğriliği var ki adamı doğrultacaksınız? "Daha romantik olması için ne yapabilirim?" diye soruyorsunuz ama karakter meselesi bu, zorlamayla olmaz... Örnek verenler olacaktır şimdi "Benim sevgilim de bunları söylemezdi ben alıştırdım şimdi benden daha romantik" vs. Öyle olmasa ne olur? Neden herkes birbirini değiştirmeye çalışıyor? Adam sizi seviyor ki sizi seçmiş, bırakın bildiği gibi sevsin...
:34:

kızlar selam.
benim 4 seneye yaklaşan bir ilişkim var. bizbize olduğumuzda okaadar mutluyuzki ama işin içine ailesi girdğinde cok sinir oluyorum elinden geldiğini yapıyor bunu görüyorum ki izbandut babasına fazlasını yapması imkansız. neyse bende diyorum ki bakk ben yanındayım snn her sorununa ragmen sende birazcık romantik ol biraz gururumu oksa ama kişiliktenmidir nedir bir türlü beceremedim. ben ondan bişeyler bekliyorum oda bişiler yapmıyo ikimizde değişemiyoruz. ama yanyana yada toplum içinde bna bir saygısızlığı yok el üstünde tutuyo beni ama bende mesajdada bunu göstermesini istiyorum. cok yoğun bir işte calısıyo belkide bundan. kızlar haksızlık mı ediyorm sevgilime? ydaa düzelmesi için ne yapabilirim ? tartısma cıksın istemiyrum cünkü:18:

Canım benim sevgilimde böyle yanlızken çok iyiyiz canım cicim ama yanımızda biri olsun çok resmi oluyo beyefendi biraz utangaç ailesinin yanında ama ben takmıyorum bana baştan dedi ben böyleyim diye bende öle kabul ettm ... hem seni el üstünde tutuyomuş bence fazlasını bekleme böyle kabul et bazılarının yapısı bu bence bunun için canını sıkma tatlım :)

Sevgilinizin karakterine neden müdahale etmeye çalışıyorsunuz?

Sizi el üstünde tutuyormuş, neden ilişkinizi doya doya yaşamak varken huzursuzluk yaratıyorsunuz?

Mesajlarla, aşk sözleriyle, hediyelerle romantizmi abartıp başka türlü kötü huyları olan erkeklerden biri olmadığına neden şükretmiyorsunuz?

Size saygıda kusur etmeyen biri sırf mesajlarda aşkını ilan etmiyor diye neden onu "odun" olarak tanımlıyorsunuz? (Bunu daha evvel başka bir kıza yazdım kız diyor ki "Yaa biz bayanlar güzel sözler duymak isteriz, nazlanmak isteriz" E be kızcağızım sen bu tür "sevilme anlayışını" ergen Bengüsudan, sorunlu Pelinden öğrendin, büyü artık, erkeğin verdiği değer iki süslü sözden anlaşılmaz, başkaları söylüyor diye sen de bekleme, ağzı iyi laf yapanlar onları senden önce çok kişiye söylediler, olmadı senden sonrakilere söylerler, diliyle seveceğine kalbiyle sevsin, rahat dur...)

"Yoğun bir işte çalışıyor" dediğinize göre meslek sahibi, toplumda kendine yer edinebilmiş biri olması bile başlı başına bir erdem değil mi?

Son olarak...

Düzelmesi için ne yapabilirim?" demişsiniz ama ne eğriliği var ki adamı doğrultacaksınız? "Daha romantik olması için ne yapabilirim?" diye soruyorsunuz ama karakter meselesi bu, zorlamayla olmaz... Örnek verenler olacaktır şimdi "Benim sevgilim de bunları söylemezdi ben alıştırdım şimdi benden daha romantik" vs. Öyle olmasa ne olur? Neden herkes birbirini değiştirmeye çalışıyor? Adam sizi seviyor ki sizi seçmiş, bırakın bildiği gibi sevsin...
:34:
Ancak bu kadar güzel cevap verilebilirdi helal olsun:31:

Back
X