bundan 2 sene önce biriyle tanıştım,farklı şehirlerde yaşıyorduk ama izmire 2 haftada 1 geliyordu sevgilim.aşırı bir bağlılık ve sevgi oluştu armızda..7 ay geçti aradan ve ilgisiz davranmaya başladı bu insan bana..telefonlarımı açmıyor,msjlarıma cvp vermiyordu..ço üzgündüm,ama yinede seve seve ayrıldım ondan.msn imden silmedim ama,hergün dua ettim dönmesi için..bir pazar günü açıldın msn i ve biri sen kimsin yazdı bana..şaşırdım!! asıl sen kimsn dedim v sevgilimin kız arkadaşı olduğunu,1.5 senedir beraber olduklarını yazdı bana..aradım hemen suatı ve açmadı telefonlarımı..sonra aradan 7 ay geçti ve döndü bana geri..kaç kere izmie geldi yalvardı yakardı..hatalıyım affet dedi ve affettim
( 3-4 ay daha sevgili olduktan sonra aile arasında nişanlandık..öyle aile arasınd bi nişan oldu..nişanımız bayramdan önceydi ve bayramda bizi oraya davet ettiler gittik.günümde gelmedi yanıma,yılbaşına çok yakın bir tarihte doğum günün dedi..doğum günümden 3 gün sonra annesi rahatsızlandı ve ailecek tekrar ziyarete gittik.yılbaşında babamın annemin hazırlıklarını evde bırakıp..birtek yanıma gel lafına kalkıp tek başıma brdan yanına gittim.(yılbaşına otobüste girdim sayesinde) ben bi sürpriz ayarlamıştır diye beklerken.o arabayı bir ağaç altına çekip bir birayla geçirmeyi tercih etti
( sizce bu normal mi kızlar?? bir hafta sonra annesi hastaneden çıktı ve ben yine ailemi alıp ziyarete götürdüm..o bu geçen 3 ay içerisinde hiç izmire gelmedi..hiçbir gün eğlenmeye götürmedi beni,sinemaya bile gitmedik düşünün..saçma sapan bir cafede oturup çay içmek daha eğlenceli geldi ona hep..insan sevdiine sürpriz yapmaz mı ya,tamam sürekli yapmasın ama 1 kere dahimi yapmaz..evlenme teklifini bile 100 kere söyledim belki ama onu bile etmedi ya
(gün içerisinde telefonda 2 kes konuşuyoruz ve o ndada hava iyimi işler nasıl diyor o kadar..gün içerinde aradıysa eğer akşam görüşürüz diye kapatmayı adet edindi..niye akşam yanii?? neden 1 saat sonra değil?? normalde dışarıdan bakınca çok seviyor,hatta kimseyi benim kadar sevmediğini söylüyor..beni hiç üzmeyeceğini söylüyor ama ne bu şimdi? ve size son bir soru daha kızlar tutacakları düğün salonunu benimde görüp beğenmeye,karar vermeye hakkım yokmu?? onlar kararlarını verdiklerini söylüyorlar..normalmi bu yaşadıklarım..nişanlılık böyle bişey mi yaa... mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör: