sanırım bu işin içinden tek başıma çıkamıcaam :,,(

pia_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
43
0
86
İzmir
bundan 2 sene önce biriyle tanıştım,farklı şehirlerde yaşıyorduk ama izmire 2 haftada 1 geliyordu sevgilim.aşırı bir bağlılık ve sevgi oluştu armızda..7 ay geçti aradan ve ilgisiz davranmaya başladı bu insan bana..telefonlarımı açmıyor,msjlarıma cvp vermiyordu..ço üzgündüm,ama yinede seve seve ayrıldım ondan.msn imden silmedim ama,hergün dua ettim dönmesi için..bir pazar günü açıldın msn i ve biri sen kimsin yazdı bana..şaşırdım!! asıl sen kimsn dedim v sevgilimin kız arkadaşı olduğunu,1.5 senedir beraber olduklarını yazdı bana..aradım hemen suatı ve açmadı telefonlarımı..sonra aradan 7 ay geçti ve döndü bana geri..kaç kere izmie geldi yalvardı yakardı..hatalıyım affet dedi ve affettim :(( 3-4 ay daha sevgili olduktan sonra aile arasında nişanlandık..öyle aile arasınd bi nişan oldu..nişanımız bayramdan önceydi ve bayramda bizi oraya davet ettiler gittik.günümde gelmedi yanıma,yılbaşına çok yakın bir tarihte doğum günün dedi..doğum günümden 3 gün sonra annesi rahatsızlandı ve ailecek tekrar ziyarete gittik.yılbaşında babamın annemin hazırlıklarını evde bırakıp..birtek yanıma gel lafına kalkıp tek başıma brdan yanına gittim.(yılbaşına otobüste girdim sayesinde) ben bi sürpriz ayarlamıştır diye beklerken.o arabayı bir ağaç altına çekip bir birayla geçirmeyi tercih etti:(( sizce bu normal mi kızlar?? bir hafta sonra annesi hastaneden çıktı ve ben yine ailemi alıp ziyarete götürdüm..o bu geçen 3 ay içerisinde hiç izmire gelmedi..hiçbir gün eğlenmeye götürmedi beni,sinemaya bile gitmedik düşünün..saçma sapan bir cafede oturup çay içmek daha eğlenceli geldi ona hep..insan sevdiine sürpriz yapmaz mı ya,tamam sürekli yapmasın ama 1 kere dahimi yapmaz..evlenme teklifini bile 100 kere söyledim belki ama onu bile etmedi ya :((gün içerisinde telefonda 2 kes konuşuyoruz ve o ndada hava iyimi işler nasıl diyor o kadar..gün içerinde aradıysa eğer akşam görüşürüz diye kapatmayı adet edindi..niye akşam yanii?? neden 1 saat sonra değil?? normalde dışarıdan bakınca çok seviyor,hatta kimseyi benim kadar sevmediğini söylüyor..beni hiç üzmeyeceğini söylüyor ama ne bu şimdi? ve size son bir soru daha kızlar tutacakları düğün salonunu benimde görüp beğenmeye,karar vermeye hakkım yokmu?? onlar kararlarını verdiklerini söylüyorlar..normalmi bu yaşadıklarım..nişanlılık böyle bişey mi yaa... mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu ilişkiden bişe anladıysam noliyim.

Birlikteydiniz ama ayrı şehirlerdeydiniz. Bir süre çıktınız ama sonra ayrıldınız. Sonra kızın biri onun sevgilisi olduğunu söyledi. Ama siz bunu mesele etmeden size dönen adamla nişanlandınız. Valla garip bir ilişki bişey diyemiycembenneyaptımki

En başından hata yapmışsın bence keşke hiç barışmasaydın bilmiyorumkismile Konuşmayı dene sessiz kalma bazı şeylerde yerimseniben

oncelikle hayirlisi olsun... en basta yaptigi hatalari zaten tekrar yazmicam ama nisandan sonrada 3 aydir izmire sizi gormeye gelmemis.. bence siz ona cok yuz vermissiniz.. bu sekilde ilgisizlikle baslayan bi evlilikten de fazla bsey beklemeyin bence.. cunku evlenince duzelir diye bisey yok insan neyse ayni kalir.. salon meselesi ayri bi bomba bence.. iyi dusunun bence

memnun olmadigini dile getir sende
simdiden akilli ve prensipli davranmazsan bunun arkasi kesilmez ama su var herseyide erkekten beklememek gerekir
arabanin icinde birayla beklerken surpriz yaptigini sanmistim demeliydin
yada benim askim beni hicmi gezmelere goturmek istemez diye sirnasman gerekir
sinemaya tek basima gitsem aptalmi gorunurum diye sor mesela
dugun salonunu sen gormeden tutmalari hos olmadigini soylemen gerekir
onu kaybetme korkusuyla sessiz kalman zararina olur!
seni baskasi icin terk etmisti yada sevgili edinmisti zamaninda zor kabul ettin olabilir ama tekrar iliskinizi gozden gecir
sonucta evleneceksin ve baska sehire gideceksin sanirim ailen kadar kimsa sana sabirli olmaz
birseyler icinde kalirsa ve evlenmeden once hal edemezsen sorun cikma ihtimali yuksek... basarilar

Evlenirsen pişman olacağını düşünüyorum asıl şuan sana el bebek gül bebek bakması gereken zamanlar seni elinden kaçırmamak için...

ama o seni kendinden fazlasıyla uzak tutmuş sen bir kaç kez ailesinin yanına gittiğine göre o kadar uzak değil aranızdaki yol mesafesi... ben olsam nişanlım beni 3 ay görmese şüphelenirdim valla 3 ay çok uzun bir zaman az değil görmek istese mutlaka gelirdi

evlilik kararını almadan önce iyice düşünmeni tavsiye ederim çünkü gerçektende evlendikten sonra hiç birşey değişmiyor.. daha kötü oluyor

bir çok arkadaşın sorunu nişanlıyken çok ilgiliydi ama evlendikten sonra ilgisi azaldı falan diye şikayetleniyor ki seninki nişanlıyken böyle evliyken düşünemiyorum bile

Rabbim yardımcın olsun

Bazı şeyleri yapmak için geç kalmış sayılmazsın...
Bence hak ettiği degerini gösterme vakti :delphin:

o rahat taraf gibi ne olursa olsun onu kabul etmişsin hatalarını affetmişsin...senden emin sen kovalayan o kaçan olmuş...
sen veren o alan olmuş...

yok canım nişanlılık böyle birşey değil...ve sanma ki evlenince bunun tam tersi bi adamla beraber olacağını.. belki şuanki halinden daha ilgisiz bile olabilir.. bence evlendikten sonra boşanmak yerine, kendi beklentilerini bir kez daha gözden geçir... şuanda ayrılmak daha kolay emin ol.. hiçbir ilişkinde de hep veren taraf sen olma canım...

bence o 1,5 yıldır birlikteyız diyen kız onu terketmiş diğer seçenek sizdiniz ve size dönmüş nasıl olsa beni seviyor diye...
iyi düşün,evlendikten sonra çok daha zor olacaktır!

önceleri hiç böyle düşünmemiştim..ama o kızın nişanlımla ayrıldıktan sonra hemen bir ilşkiye başladığını,yine nişanlımdan duydum..ben ayrıldım o kızdan demişti ama neden hemen başkasını bulsun ki bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
ya canım arkadaşım, senle beraberken bi başka kızla da görüştüğü kanıtlı ispatlı biriyle neden nişanlanıyorsun,
3 aydır izmire gelmedi diyosun napıyo bu adam, nerden biliyosun başka bi kız daha olmadığını
sen onun askerlik arkadaşımısın senle az görüştüğü halde arabayı çekip bira keyfi yapıyor, bu nişanlıyla yapılcak bi faaliyet mi
bu arada tabii ki düğün salonunu sana sormadan tutmamaları gerekirdi
bence sen bu evliliği planını tekrar bi tart

Nişanlılık denilen şey,insanların evine alacağı kap kacak,çatal bıçaktan ibaret değil tatlım.
Nişanlılık bunun için var esas anlamda
2 kişi birbirini tanısın,huyuna suyuna baksın,kafası basarsa devam etsin,beğenmezsede yoluna baksın diye nişanlılık olayı
Şimdi sen nişanlısın
Bakıyorsun
Beğenmediğin çok şey var
Düzeltilebilecek şeylermi yada değilmi bunu sorgulayıp
Ondan sonra kararını vermelisin.
Kuru kuruya ben seni sevdim,sen beni sevdin samanlık seyran olayları hikaye kitaplarında var yanlızca
Bence biraz uzun tut bu nişan olayını,iyice izle,emin ol ondan sonra evliliğe taşımak istersen taşı
Ama hiççççç acele etme

Back
X