• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım bunalımdayımmm

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
Kızlar adetim 2 gun gecikti tam gününde bile oyle stres kupune dönüyorum ki bide gecikince Alllaaah kim dokunsa ağlıyorum aşırı alınganlık var babama kusuyorum anneme kusuyorym herkese cemkiriyorum bu sefer onla bunla iyi anlasamiyorum demekki bende sorun var die kendime yukleniyorum bi hata yapsam yanlislikla bisey yapsam hemen kendimi sucluyorum mesela bugun oruc kafaya devamli yaptigim pudingi suyla yapmisim sut yerine sonradan dedim anaaa sut koycaktm die :)) bu sefer diyorum bu aralar beceriksizligin sakarlgn çoğaldı hicbisey beceremiyosun kimseyle iyi anlasamiyosun yuzunu sivilceler sardı cirkinlestin diye diye kendimi yiycem istemsizce kendimi aşırı kötü biri gibi hissediyorum pudinge su katan evlenince neleer yapar diyorum bide ustune birileri yuklenince iyice kriz gecirecek haldeyim nolur yardim edin

Sizi ne rahatlatır? Kitap okuyun film izleyin dua edin meditasyon yapın... sizi rahatlatan şeylere yönelin

Bende regl döneminde hassas olanlardanim. Eşim bu dönemde hiç bişey söylemiyor bana çünkü hemen ağlamaya başlıyorum :KK12: çözüm bulursan bana da söyle :silah:

Geçici bir şey sonuçta atlatırsınız.
Allah daha büyük bunalım vermesin :kahve:
Heee bir de papatya çayı için iyi gelir. Detoks suyu da yapın şişkinlikten oluşan ödemi atarsınız.:KK53:

Bende regl döneminde hassas olanlardanim. Eşim bu dönemde hiç bişey söylemiyor bana çünkü hemen ağlamaya başlıyorum :KK12: çözüm bulursan bana da söyle :silah:
Yani gecen biseyi yapamamistm becerememistm bugunde pudingte boyle bi şaşkınlık yaptigm icin kendimi yedim zaten attm gitti çöpe günahı bi boyut bide hic atilmazdi yaptgm seyler bu aralar da her yaptgm şeyde birsey çıkıyor haliyle canim sıkılıyor babamda basladi yok malzemelerimi cope atiyon bilmem ne die :D bulasigi yikiyordum geri geldi bu evde en cok sen elektrik harciyon suyu dogalgazi harciyon su kadar gelirdi su kadar geliyor fatura senin yuzunden filan diyince bide nişanlı oldgm icin yuk gibi hissettm oturdm ağladım sinirden :))

Yani gecen biseyi yapamamistm becerememistm bugunde pudingte boyle bi şaşkınlık yaptigm icin kendimi yedim zaten attm gitti çöpe günahı bi boyut bide hic atilmazdi yaptgm seyler bu aralar da her yaptgm şeyde birsey çıkıyor haliyle canim sıkılıyor babamda basladi yok malzemelerimi cope atiyon bilmem ne die :KK70: bulasigi yikiyordum geri geldi bu evde en cok sen elektrik harciyon suyu dogalgazi harciyon su kadar gelirdi su kadar geliyor fatura senin yuzunden filan diyince bide nişanlı oldgm icin yuk gibi hissettm oturdm ağladım sinirden :))
Hassas olduğundan kaynaklı bunlar baban şaka yapmış olabilir. Kendine negatif enerji yükleme daha kötü olursun

Geçici bir şey sonuçta atlatırsınız.
Allah daha büyük bunalım vermesin :kahve:
Heee bir de papatya çayı için iyi gelir. Detoks suyu da yapın şişkinlikten oluşan ödemi atarsınız.:KK53:
Papatyayi cok severim devamli tuketirim hergun nerdeyse :) ama goremedim bi fayda

Hassas olduğundan kaynaklı bunlar baban şaka yapmış olabilir. Kendine negatif enerji yükleme daha kötü olursun
Çok ağır geçiyor bide benim aşırı derecede ağrılı kivrandiriyor desem yeridir kusmalı bayılmalı tansiyonum filan 8e 5 oluyor oldugumda sizinde oylemi

Bende son bir kac yildir cileden cikiyorum olmadan once. Baya tadinida kaciriyorum herseyin. Aydan ayada dahada artiyor. Cocum bulursaniz banada soyleyin.

Testere dişli aslanpençesi çayı icin. Ne zaman başladı ne zaman bitti hiç anlamazsınız bile. Bende öyle olmuştu. Ağrım da olmadı hic hem de.

Herseyin tadını kaçırıyorum derken :) bide bunyeyle alakali deglmi neden son bikac yil
Kendi hayatimda cevremdekilerde tat tuz birakmiyorum diyebilirim. Son bir kac yildir boyleyim. Belki daha oncesindede vardi ama yogun bir sekilde hissetmiyordum sanirim. 28 yasinsayim. Bir ara arastirmistim 30 yasina dogru bu tip degisimler olabiliyor diye okumustum bir yerde. Yani umarim gecici bir seydir. Ciddi anlamda hayatima etki ediyor. Belkide yasadigim seylerinde etkisiyle bu kadar cok hisseder oldum son zamanlarda hassaslastim bilmiyorum artik ne neden oluyo. Ozellikle is okul hayatinin yogun zamanina denk geldiyse vay halime kimse yanima yaklasmasin :)))

Back
X