sanırım çok art niyetliyim.

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
kızlar merhaba bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum.Benim bi çocukluk arkadaşım var,kendisinı çok seviyorum onunda beni bı o kadar sevdiğine inanıyorum yalnız bana bazı davranışları benı incitmiyo değl şöyle ki bir kaç örnek vereym bırgün aradım kendısını cafe de oturuyoruz kızlarla sende gel dedı kızlardan bırını tanıyorum dığerı onun yurt dışından arkadası yeni tanışicz gıttm ılk etapta arkadaşım kıyafetıme laf ettı cok abartılı giyınıyomuşum düğùne mi gidıyomusum dakka bır gol bir tanımadığm kızın yanında ilk rencıde daha sonra öyle sohbet edıyoruz dığer arkadaş sizin orada çok güzel park varmış geçen gittm çok beğendim bıgün beraber gidelm piknık yapalm ddedi bende olur dedm o esnada yine benım canım arkadaşım devreye girerekten a bu bana söyle dı de abartıyo dıye düşünmüştm şimdı sen söyledysen inanırım demez mı şok oldm ama bısı demedm şaka olarak aldm. Geçenlerde kardeşinin nişani varmış varmış diyorum çünki bana nişan var demedi ısteme oluck sadece dedı aıleler oluck dedi ve ben bir gittm şok hepsı gayet abıye giyim kuaföre gıdılmış saclar yapılmış ben bı kot bi tşört kaldm ortada niye sôylemedn dedğmde de e sen zaten normalde de abartılı gıyınıyosun yine öyle gelrsin dedk demesi ve en son olarakta benımle ılgili herşeyi erkek arkadaşına anlatması oda şöyle kı bunun aynı sınıfta yüksek lisans yapan öğretmen bı arkadaşı face de bızm fotomuzu göruyo benı begendığnı ıfade eden bı yorum yazıyo bende cocuğun yorumuyla tümden alakasz bı yorum yazıyorum ama şöylede bişey var çocuk öncesnde arkadasıma hanı bı memurla evlenmek ıstemezmışn v.s tarznda şeyler yazıyo akadaşm benm erkek arkadasm mühendıs muhtemel daha çok kazanır v.s tarzı bi konuşma geçiyo aralarında arkadaşm cocuğvn kendisine yazdığnı düşünüyo ama çocuğun tek söyledıği bu neyse benım o yorumumdan sonra arkadasım beni aradı başladı bağırmaya sen niye yorum yapıyosun niye sazan gıbı atlıyosvn cocuk zaten seni beğenmıs tanısmak istıyo ben aranızı yapıcktm kendını bıraz ağırdan satsana v.s dedm ben ona yorum yapmadmkı tamamen alakasiz bı yorum yaptm desemde yok îste erkek arkadasımada sôyledm oda ben olsam öyle hemen atlayan bı kızla görüsmem dedi ben zaten sana akıl erdiremıyorum falan yanı kızlar çok kırıldm ne yapmalıym çok mu art niyetlı düşùnùyorum sizce?

bence art niyetli falan değilsin tamamen senin arkadasının art niyetliliği çok saçma davranmış sana hükmetmeye çalışıyor resmen bu kadar da olmamalı buuna müsade etmemelisin onu terslemelisin bence ...

kalbini kırmak istemedğm için bişey demiyorum ama fazla zorlarsa dayanamayabılırım çocukluk arkadasm kac yıllık hukukumz var arkadaşlığm biterse de ùzülùrùm

böyle bir insana nasıl katlanabiliyorsun?

giyimini davranışlarını eleştiriyor.

ben iyi niyet görmedim.

evet gerçekten giyimini beğenmiyor ya da yorumundan hoşlanmamış olabilir ama bunu daha kibarca ifade edebilir.

seni kaybetmeyeceğini biliyor bence ondan böyle davranıyor.

sen ona nasıl davranıyorsun bilmiyorum ama sen ona kibar davranıyorsan özellikle böyle davranması çok saçma.

ona vazgeçilmez olmadığını göstermelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…