• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım delirdimm!!!

damlaaa007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
447
682
33
32
Arkadaşlar tuhaf bir sorunum var 3 yıllık evliyim 1 buçuk yaşında kızım var kötü giden bir evlilik eşimle pek anlaşamaz olduk alkol alıyor eve geç geliyor ve bebeğimin bütün yükü bende 5 dakika seviyor oynuyor o kadar kızım da çok sorunlu doğduğu günden bu yana hep mız mız bir bebekti büyüdükçe düzelir dedim ama yok cevremde yok bir iki arkadaşım var onlarda çalışıyor zaten kızım ne kendi kendine oyun oynuyor ne uyuyor ne duruyor ne bezini degistirmeme izin veriyor herseye miz miz cok asabi sürekli vuruyor agliyor bağırıyor kac kere doktora götürdüm sorun da yok lavaboya bile gidemiyorum sürekli kucagimda cok uzun oldu biliyorum affedin kızımı annemlere yolladim 1 haftaligina hastaydim biraz oda orda hastalanmis aramizda 4 saatlik bir yol var sshir olarak ancak esim getirsinler cocugu diye basladi cocukda tam iyi olmamis grip olmus annemlerde mecbur getirdi ama bana birsey oldu kizimla ilgilenmek icimden gelmiyor ama yemin ederim onu cok seviyorum canimi veririm esime zaten tahammülüm yok ancak kızıma karsi böyle hissetmek beni cok üzüyor iyi bir anne olamiyorum sanırım ben kimseyede diyemiyorum akil verin bana neden böyle hissediyorum

Cocuklarla ugrasmak gercekten sabir istiyor. Benimkiler kreste ama haftasonlari esimle oldugumuz halde cok zorlaniyoruz. Sen butun gun tek basina esinin de destegi yok haliyle hissettiklerin normal. Biraz sabret cocugun biraz daha buyuyunce oyun grubuna veya krese ver ikinize de iyi gelir.

Cocuklarla ugrasmak gercekten sabir istiyor. Benimkiler kreste ama haftasonlari esimle oldugumuz halde cok zorlaniyoruz. Sen butun gun tek basina esinin de destegi yok haliyle hissettiklerin normal. Biraz sabret cocugun biraz daha buyuyunce oyun grubuna veya krese ver ikinize de iyi gelir.
Çok tesekkür ederim kendimi çok suçlu hissediyorum ya kızıma karşı birde buna üzülür oldum simdi

kocan yüzünden. sen 7/24 cocukla beraber esin bekar hayat oh mis devam. millete diodur bide valla ben on cocuga bile bakarim hersey cok kolay diye. bence sen cocugunu al biraz annenlerde kal. herseyi tekrar düsün
Aynen dedigin gibi bosanma olayına kadar gittik ama ailem hep geri yolladi bebegin var değişir diye bende artik ne yapacagimi sasirdim

Arada bir gidiyorum uzun süreligine ama nafile kimseye gitmiyor inanin sürekli anne anne peşimde orda da aynı kucagimdan inmiyor

En azından anneniz ve babanız biraz dikkatini dağıtır. Oynarlar, dışarı çıkarırlar... Biraz yükünüz hafifler gibi. En önemlisi de bir süre eşinizden uzak olursunuz.

Bir şey soracağım. Lohusalık döneminiz ağır geçti mi?
Belki hala atlamamış olabilirsiniz. Eşinizin bu durumu da tabi tetikliyordur.
Arkadaşların dediği gibi ailenizin yanına gidin biraz. Hem yükünüz hafifler, hem siz kafa dinlersiniz.

Aileniz yada anneniz bir müddet yanınıza gelip kalsa belki eşinizde eve erken gelir hem siz dinlenmiş olursunuz.
Çocuğunuza olan sevginizi tabi ki çoktur içinde bulunduğunuz pskikolojiden dolayı isteksiz olmanız çok normal.

Bunalabiliyoruz işte bazen böyle..
Anlayissiz ilgisiz memnuniyetsiz bir koca..
Ilgi bekleyen yerinde hic durmayan yaramaz bir melek..
Ev işi
Yemek
Bulaşık
Çamaşır
Banyo bile yapamamak uzun uzuuunnn..

Bazen tüm bunlar olmamasına rağmen herkes kendini cikmazda hissederken
Senin hislerin gayet normal.
Tüm bu yalnızlığa bikmisliga rağmen hala sadece anneligini sorgulaman da ne güzel bir anne olduğunun göstergesi.. :)

Geçici canim
Kendine biraz zaman ver evet insan çok yoruluyor bazen bitkin hissediyor kendini ama geçecek.. ailenin yanına git çocuğu annene bırakıp dışarı cik bir kaç saat hava al annen yada baban çıkarsın çocuğu sen dinlen psikolojine iyi gelir tabi seni bu yanlızlığa sürükleyen kişi de belli :KK12:

En azından anneniz ve babanız biraz dikkatini dağıtır. Oynarlar, dışarı çıkarırlar... Biraz yükünüz hafifler gibi. En önemlisi de bir süre eşinizden uzak olursunuz.
Biz 3 ay ayrı kaldik yani bosanmanin kenarından döndük yeminler etti baristik ama nafile

Bir şey soracağım. Lohusalık döneminiz ağır geçti mi?
Belki hala atlamamış olabilirsiniz. Eşinizin bu durumu da tabi tetikliyordur.
Arkadaşların dediği gibi ailenizin yanına gidin biraz. Hem yükünüz hafifler, hem siz kafa dinlersiniz.
Inanin ki ne hamileligimden ne lohusaligimdan birsey anladim tek hatirladigim sabahlara kadar camda koca yolu bekleyerek sabahlamak oldu

Bunalabiliyoruz işte bazen böyle..
Anlayissiz ilgisiz memnuniyetsiz bir koca..
Ilgi bekleyen yerinde hic durmayan yaramaz bir melek..
Ev işi
Yemek
Bulaşık
Çamaşır
Banyo bile yapamamak uzun uzuuunnn..

Bazen tüm bunlar olmamasına rağmen herkes kendini cikmazda hissederken
Senin hislerin gayet normal.
Tüm bu yalnızlığa bikmisliga rağmen hala sadece anneligini sorgulaman da ne güzel bir anne olduğunun göstergesi.. :)
Çok tesekkür ederim böyle güzel seyler duymak anneliğimi de kadinligimi da güçlendiriyor inanin

Back
X