- 15 Aralık 2015
- 447
- 682
- 33
- 32
- Konu Sahibi damlaaa007
Arkadaşlar tuhaf bir sorunum var 3 yıllık evliyim 1 buçuk yaşında kızım var kötü giden bir evlilik eşimle pek anlaşamaz olduk alkol alıyor eve geç geliyor ve bebeğimin bütün yükü bende 5 dakika seviyor oynuyor o kadar kızım da çok sorunlu doğduğu günden bu yana hep mız mız bir bebekti büyüdükçe düzelir dedim ama yok cevremde yok bir iki arkadaşım var onlarda çalışıyor zaten kızım ne kendi kendine oyun oynuyor ne uyuyor ne duruyor ne bezini degistirmeme izin veriyor herseye miz miz cok asabi sürekli vuruyor agliyor bağırıyor kac kere doktora götürdüm sorun da yok lavaboya bile gidemiyorum sürekli kucagimda cok uzun oldu biliyorum affedin kızımı annemlere yolladim 1 haftaligina hastaydim biraz oda orda hastalanmis aramizda 4 saatlik bir yol var sshir olarak ancak esim getirsinler cocugu diye basladi cocukda tam iyi olmamis grip olmus annemlerde mecbur getirdi ama bana birsey oldu kizimla ilgilenmek icimden gelmiyor ama yemin ederim onu cok seviyorum canimi veririm esime zaten tahammülüm yok ancak kızıma karsi böyle hissetmek beni cok üzüyor iyi bir anne olamiyorum sanırım ben kimseyede diyemiyorum akil verin bana neden böyle hissediyorum