sanırım deliriyorum..

Sosyal yaşantınız pek olmadığı için aşırı anksiyete oluşmuş hastane uzak gidemem yok kendiniz için olmasa bile çocuklarınız için gitmelisiniz aşırı ilerlemiş anksiyete çok zordur bilirim destek olmadan çocuk büyütmek de kolay değil bazen yalnız 1 saat yürüyüş bile iyi gelir dinlenmiş dönersiniz eve o da olmayınca bunalımdan geliyor bu düşünceler lütfen doktora gidin ya da sosyalleşmek için birkaç saat çocukları eşinize yahut çok yakın bir tanıdığınıza bırakın

Esinize Allah merhamet versin inşallah.
Bu erkeklerin desteğini geçtim kostegi bir bitse,biz zaten kendimize yetecegiz.
Manevi desteğini esirgeyen adam,bari maddi desteğini kısma.
Esinize söylenecek laf çok.
Madem doktora gidemiyorsunuz.Guzel kaynaklar araştırın.faydali kitaplar alıp okuyun.
Sosyal yaşam çok önemli.Yalnizlik insanı delirtir.
Kendinize zaman ayırın.Ben sırf bir iki saat kendimle kalabilmek için,evdekiler uyuyunca, gece yarılarına kadar oturuyorum.Ertesi gün zombi gibi dolassamda,o iki üç saatin tadı çok başka.
Çocuklar düşe Kalka büyüyecek.hayatlarinin her alanında ilgili bir anneye ihtiyaç duyacaklar.
Onları seviyorsaniz,kendinize iyi bakın lütfen.

kafamın içindeki sesler
Bakın burası önemli. Ne gibi sesler? Bazen kendi kendimize düşünürüz öyle mi yapsam bunu mu söylesem vs. Eğer böyleyse sorun değil ama size ne yapmanızı söyleyen veya davranışlarınıza direkt etki eden seslerse lütfen bir doktordan randevu alın.

Gazetelerde haberlerde gördüğümüz gibi olmasın. hep kızıyoruz, madem kadının psikolojik hastalığı var niye kimse ilgilenmedi farketmedi diyoruz.

Bu kadar ilgisiz alakasız babalık yapmayan erkeklere niye ısrarla çocuk yapıyorsunuz? Yazık değil mi küçücük çocuklara? Anne takıntılı rahatsız, baba umursamaz ilgisiz.

kendini çok yıpratıyorsun bırak yesinler tükürsünler ortalıkta igne yoksa yutamazlar düşünme. cocuk bogulcak olsa ekmekle bile boğulur. kendini rahatlatacak işler bul. sal çocukları parka toprakta enerjilerini atsın, sen de birileriyle tanış konuş iyi gelir. onlar bişekilde büyüyecek ama sen beynen bedenen yaşlanıyorsun zaman geçiyor sal kendini.... :)

Esinizi bir sekilde psikeatrist gitmeniz gerektigi kpnusunda ikna ediceksiniz baska yolu yok annenizden size gecmis olabilir ailede varsa cocuklardada olma ihtimali yuksek oluyor size ilac verir biraz rahatlarsiniz ayrica cocuklar buyudukce rahatlayacaksiniz biraz daha sabredin

öncelikle hepinize merhaba 24 yaşında iki çocuk annesi bı kadınım derdimi nasıl anlatim bilmiyorum çünkü içimden geçenleri dilime dökemiyorum ben artık o kadar bunaldım kiii anlatacak kimsem yok bende size anlaticam hanımlar.. benim derdim kafamın içindeki sesler kötü düşünceler paranoyalar ve en önemlisi de kaybetme korkusu özellikle de çocuklarımı saçma olduğunu bildiğim halde kafamdan atamadgim kuruntular örneğin içimden çocuğuma Allah korusun bişey olsun diyorum işte kotu hastalıklar kazalar vs sanki beddua eder gibi yani ..
bide mesela büyük kızım 2 buçuk yaşında ne bulsa ağzına koyar bende sürekli ya iğne yuttuysa ya para yuttuysa gibi manasız şeyler düşünüp çocuğa bı odadan öbürüne gittiğinde bile rahat vermiyorum sürekli ağzına bakıyorum manyak gibi diğeri de 1 yaşında oda şuan aynı şeyleri yapmaya başladı iyice çıldırtmak noktasına geldim bı yere gitsem misafirliğe falan orda daha beter diken üstündeyim sanki yani bana hiç bı yerde rahat yok o kadar yıprandım o kadar yoruldum ki zaten çocuklar üst üste geldi tek başıma baktım yardım etcek kimsem yoktu yaşlandım resmen şu iki sene içinde..
ve yalnızlık iyice tetikledi sanırım bu durumu sıfır arkadaş sıfır sosyal yaşantı eşim desen oturup iki çift laf ettiğimiz yok bencildir bana asla değer vermez ki şuan zsten yalnızım evde ailemdende kimse yok konuşabilcgm annem zaten bipolar hastası ona anlatamam bişe anlatsamda dinlemiyor da yani bu anlattiklarim zaten devede kulak onlarada bişe olcak korkusu var içimde eşime de sürekli bı felâket senaryosu ve ayni zamanda hiçbir şey yapma isteğinde yok depresyondayim kendimi bildim bileli stresten ellerim şişiyor bütün vücudum ve basim agriyo hergun biliyorum psikiyatriye gitmem gerek farkindayim ama bulunduğum ilçede yok şehre gitmem de imkansız gibi bişe eşim götürmez çocuklarla da gidemem çaresizim anlaycaginiz uzun oldu kusura bakmayın biraz burda anlatıp içimi dökmek istedim😔😔
Yazdılar mı bilmiyorum ama her gün 1 saat izzet güllğ videolarından izle. Çok çok fazla paranoyasından anksiyetesinden kurtulan gördüm, bende de çok şükür çok etkili oldu🙏🏻🙏🏻🙏🏻 sadece düzenli izle ve içselleştir❤️

kendini çok yıpratıyorsun bırak yesinler tükürsünler ortalıkta igne yoksa yutamazlar düşünme. cocuk bogulcak olsa ekmekle bile boğulur. kendini rahatlatacak işler bul. sal çocukları parka toprakta enerjilerini atsın, sen de birileriyle tanış konuş iyi gelir. onlar bişekilde büyüyecek ama sen beynen bedenen yaşlanıyorsun zaman geçiyor sal kendini.... :)
çok teşekkür ediyorum yorumunz için öyle yapmaya çalışıyorum inşallah basarcam

Esinizi bir sekilde psikeatrist gitmeniz gerektigi kpnusunda ikna ediceksiniz baska yolu yok annenizden size gecmis olabilir ailede varsa cocuklardada olma ihtimali yuksek oluyor size ilac verir biraz rahatlarsiniz ayrica cocuklar buyudukce rahatlayacaksiniz biraz daha sabredin
evet bende ondan şüpheleniyorum zaten umarım geçmemiştir umarım ..

Bakın burası önemli. Ne gibi sesler? Bazen kendi kendimize düşünürüz öyle mi yapsam bunu mu söylesem vs. Eğer böyleyse sorun değil ama size ne yapmanızı söyleyen veya davranışlarınıza direkt etki eden seslerse lütfen bir doktordan randevu alın.

Gazetelerde haberlerde gördüğümüz gibi olmasın. hep kızıyoruz, madem kadının psikolojik hastalığı var niye kimse ilgilenmedi farketmedi diyoruz.

Bu kadar ilgisiz alakasız babalık yapmayan erkeklere niye ısrarla çocuk yapıyorsunuz? Yazık değil mi küçücük çocuklara? Anne takıntılı rahatsız, baba umursamaz ilgisiz.
evet bana ne yapmam soyleniyo ama ben istemediğim zaman dinlemiyorum ama işte kendimi koşullandiriyorum ya yapmasam bu sefer kötü bişey oluraa diye kısır döngü anliycaginiz tek düşüncem çocuklarım

Back
X