Sanırım düşük

sado7236

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
3
0
36
Ankara
selam arkadaşlar aranısa yeni katıldım 1 senedir çocuk istiyorum ve 10 gün önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 4 gün önce kahverengi lekelenmem oldu ve 1 gün sonra kan şeklinde gelmeye başladı hemen doktora gittim bebek çok sağlıklı kesesi güsel dedi kanama olabilir ve haftaya tekrar gel bakalım dedi 2 gün sonra gidicem inş bişey olmamıştır bebişime başından böyle olaylar geçen varmı ne olur yardım edin kanamam hala devam ediyor umudumu kaybetmek istemiyorum

Canım bu konuda hiç bir bilgim yok. Ben de acemilerdenim. Allah yardımcın olsun. İnşallah bişey olmaz bebeğine...

doktorun normal diyorsa şimdilik birşey yok gibi ama dikkat et kanama normal değil derler ...düşük tehliken olabilir kendini fazla yorma dinlen ...üzülme bide inşallah sağ salim kucağına alırsın dr. kontrolünü ihmal etme canım ...

bugun saat 19,00 da doktorda olucam dua edın benım ıcın ılk defa bebişimle yuz yuzegelıcem ınsallah :CüvCüv:

ne bıleyım ıcımde psikoljikmidir nedir korku var hanı bazı arkadaslar dıyor gıttık kese var cocuk yok ay nasıl korkuyorum :((

Dualarımız seninle canım. İnş sağlıklı olduğunun haberini paylaşırsın bizimle. Bu arada poyraz sende haziran annesi olacaksın sanırım. Eğer öyleyse Haziran anneleri bölümü var istersen oraya gel. Paylaşıma orda devam ediyor haziranda doğum yapacaklar.

canım ya dun geldım de bır cızelge var nasıl olcak kayıt anladım bende hazırancıyım eevet gelmek ıstıyorum ama

Sen 2011 haziran anneleri bölümüne gel bi mesaj yaz. Ben de Haziran annesi olacağım. Yaşım, son adet tarihim, hamile kaldığım kilom şunlar de. Listeye ekliyor arkadaşlar.

cnm öncelikle geçmiş olsun bence telefonla arayıp doktoruna kanamanın durmadığını söyle ve olmadı hatta başka bir hekime daha görün..kesinlikle iş filan yapma sırt üstü yat dinlen ki kanama çoğalmasın..rabbim şifa versin,bebeğini sağlıklı etsin inş..

Çok geçmiş olsun aynı sorunları ben de yaşamıştım...çok dikkatli ol hiç kendini yorma, ayakta hiç kalma...

cnm doktorun sana progestan vermiş olmalı muhtemelen onu kullanmayı ihmal etme.. sırtüstü uzan.. ayaklarının altına da destek koy.. yüksekte tut yani. ve duş alma bir müddet hele sıcak duşu aklından bile geçirme.. geçmiş olsun

slm arkadaşlar sorunumla ilgilenen herkese teşk edrim ama malesef kaybettim bebeğimi dr rahim boş bebek düşmüş dedi ya 10 gündür perişan oldum Allah yardım etsin benim gibi bebeğini kaybeden herkese inş tekrar bebek sahibi olabilirim:((((

slm arkadaşlar sorunumla ilgilenen herkese teşk edrim ama malesef kaybettim bebeğimi dr rahim boş bebek düşmüş dedi ya 10 gündür perişan oldum Allah yardım etsin benim gibi bebeğini kaybeden herkese inş tekrar bebek sahibi olabilirim:((((

allah yardımcın olsun..rabbim kucağını boş bırakmasın canım..düşük nedenini öğren bazı düşükler tekrarlayabiliyo.tekrar aynı acıyı yaşamanı istemem canım.:teselli:

geçmiş olsun arkadaşım.benim ilk hamileliğimde bebeğim karnımda öldü.şimdi yine hamileyim.hamileliğimin ilk zamanlarında düşük tehlikem vardı progestan kullandım.birde düşüğü önlemek için iğne verdi.istirahat etmende çok önemli.stresten uzak dur ve aklına kötü şeyler getirme.Rabbim evladını sana bağışlasın.:Saruboceq:

geçmiş olsun arkadaşım.benim ilk hamileliğimde bebeğim karnımda öldü.şimdi yine hamileyim.hamileliğimin ilk zamanlarında düşük tehlikem vardı progestan kullandım.birde düşüğü önlemek için iğne verdi.istirahat etmende çok önemli.stresten uzak dur ve aklına kötü şeyler getirme.Rabbim evladını sana bağışlasın.:Saruboceq:

kızlaarrrr bende hamıleyım 14+3um ve bebek kesesı etrafında kanamam var bana hıc ılac falan vermedı doktor hatta ıkı hafta once taze kanamam oldu kahverengıden korkmuyo doktorlar taze kan olursa ısler kotuye gıdıyo dıyolar hastanede yattım bı hafta tuvalet harıcı kalkmayacaksın yerınden dedı ama ne mumkun:1no2: persembe gunu tekrar gıttık kanama aynı sekılde duruyo hep duyuyorum 6 aylıkken falan dusuk yapanları bende boyle olmaktan korkuyorumm :çok üzgünüm:

kızlaarrrr bende hamıleyım 14+3um ve bebek kesesı etrafında kanamam var bana hıc ılac falan vermedı doktor hatta ıkı hafta once taze kanamam oldu kahverengıden korkmuyo doktorlar taze kan olursa ısler kotuye gıdıyo dıyolar hastanede yattım bı hafta tuvalet harıcı kalkmayacaksın yerınden dedı ama ne mumkun:1no2: persembe gunu tekrar gıttık kanama aynı sekılde duruyo hep duyuyorum 6 aylıkken falan dusuk yapanları bende boyle olmaktan korkuyorumm :çok üzgünüm:

cnm doktorun sana progestan vermemesine şaşırdım benim bi 6 hftlıkken bi kanama bölgem vardı geçti sonra 10 hftlık rahim kasıldığı içinde vardı o biraz daha fazlaydı çok şükür 1 hft oda geçti hep yattım kalkmadım bol bol su içtim ve günde 3 tane progestan içtim... halada devam ediyorum 10 gün sonra randevum 3 kutu bitirdim doktorum nederse onu yapıcam...eminim stress yapıyosundur..rahmin kasılıyomu sertleşiyomu üzüntü tedirginlik yapıyo bunu magnezyum içiyorum rahalıyorum cnm...1 düşüğüm vardı ondan...ama içini ferah tut ve doktorunu değiştir derim başka doktorada git nasıl ilaç vermez şaşırdım..16. hftya kadar kullanan var progestanı..ALLAH ŞİFA VERSİN

cnm doktorun sana progestan vermemesine şaşırdım benim bi 6 hftlıkken bi kanama bölgem vardı geçti sonra 10 hftlık rahim kasıldığı içinde vardı o biraz daha fazlaydı çok şükür 1 hft oda geçti hep yattım kalkmadım bol bol su içtim ve günde 3 tane progestan içtim... halada devam ediyorum 10 gün sonra randevum 3 kutu bitirdim doktorum nederse onu yapıcam...eminim stress yapıyosundur..rahmin kasılıyomu sertleşiyomu üzüntü tedirginlik yapıyo bunu magnezyum içiyorum rahalıyorum cnm...1 düşüğüm vardı ondan...ama içini ferah tut ve doktorunu değiştir derim başka doktorada git nasıl ilaç vermez şaşırdım..16. hftya kadar kullanan var progestanı..ALLAH ŞİFA VERSİN[/QUOT

tesekkur ederım canım verdıgın bılgı ıcın sımdı bende sasırdım ama yarın telf acıp sorcam nıye verılmedı dıye sonucta bundan oncekı dogumlarımıda aynı doktor yaptırdı dunyanın parasını verıyoruz ya can emanet etmek ıcın sacmalıga bak.bundan oncekı oglumu kaybettım dogdu 4 aylıktı vefat ettı o sureklı aklımda sonra baba yerıne koydugum dedem vefat ettı 1 ay oluyor gelde stres yapma ıste.. kanama bebek kesesının yanında yarım cay bardagı kadar yogun :çok üzgünüm:pıhtılasır zamanla dedı gıttıgımızde her hafta gıdıp baktırıyoruz artmıyoda azalmıyoda anlamadım. bebek rahım duvarına yapısmaya calısırken yırtılma yaparmıs damar ondan olurmus ya cok cahıl kaldım bu konuda magnezyum bunda vermedı ama dıger bebeklerımde vermıstı off bılmıyorummm:1shok:

cnm doktorun sana progestan vermemesine şaşırdım benim bi 6 hftlıkken bi kanama bölgem vardı geçti sonra 10 hftlık rahim kasıldığı içinde vardı o biraz daha fazlaydı çok şükür 1 hft oda geçti hep yattım kalkmadım bol bol su içtim ve günde 3 tane progestan içtim... halada devam ediyorum 10 gün sonra randevum 3 kutu bitirdim doktorum nederse onu yapıcam...eminim stress yapıyosundur..rahmin kasılıyomu sertleşiyomu üzüntü tedirginlik yapıyo bunu magnezyum içiyorum rahalıyorum cnm...1 düşüğüm vardı ondan...ama içini ferah tut ve doktorunu değiştir derim başka doktorada git nasıl ilaç vermez şaşırdım..16. hftya kadar kullanan var progestanı..ALLAH ŞİFA VERSİN[/QUOT

tesekkur ederım canım verdıgın bılgı ıcın sımdı bende sasırdım ama yarın telf acıp sorcam nıye verılmedı dıye sonucta bundan oncekı dogumlarımıda aynı doktor yaptırdı dunyanın parasını verıyoruz ya can emanet etmek ıcın sacmalıga bak.bundan oncekı oglumu kaybettım dogdu 4 aylıktı vefat ettı o sureklı aklımda sonra baba yerıne koydugum dedem vefat ettı 1 ay oluyor gelde stres yapma ıste.. kanama bebek kesesının yanında yarım cay bardagı kadar yogun :çok üzgünüm:pıhtılasır zamanla dedı gıttıgımızde her hafta gıdıp baktırıyoruz artmıyoda azalmıyoda anlamadım. bebek rahım duvarına yapısmaya calısırken yırtılma yaparmıs damar ondan olurmus ya cok cahıl kaldım bu konuda magnezyum bunda vermedı ama dıger bebeklerımde vermıstı off bılmıyorummm:1shok:

sebebi belli cnm...üzüntü ve stress unutma tedavi geçiktiriyo inan stres ve çok büyük etksi var... başınsağolsun cnm... nie meleğin 4 aylıkken gitti..neyi vardı... ALLAH SANA VE EŞİNE UZUN ÖMÜR VERSİN BEBİŞİNLE İNŞ

canım bende 6haftalık hamileyim aynı şekilde doktor kese etrafında kanaman var dedi hem progestan verdi hemde kanamam olursa hemen kullanmam için bir iğne verdi. ben doktorumdan çok memnunum hatta başka bi rahatsızlığım varmı diye tekrar çağırdı çekap
yapacak.progestan önemli bence önceki hamileliğimde ilk 5 ay kanama problemim vardı ve yine progestan kullandım ve yavruma sağ salim kavuştum.bende ihmal etme derim

Back
X