cnm doktorun sana progestan vermemesine şaşırdım benim bi 6 hftlıkken bi kanama bölgem vardı geçti sonra 10 hftlık rahim kasıldığı içinde vardı o biraz daha fazlaydı çok şükür 1 hft oda geçti hep yattım kalkmadım bol bol su içtim ve günde 3 tane progestan içtim... halada devam ediyorum 10 gün sonra randevum 3 kutu bitirdim doktorum nederse onu yapıcam...eminim stress yapıyosundur..rahmin kasılıyomu sertleşiyomu üzüntü tedirginlik yapıyo bunu magnezyum içiyorum rahalıyorum cnm...1 düşüğüm vardı ondan...ama içini ferah tut ve doktorunu değiştir derim başka doktorada git nasıl ilaç vermez şaşırdım..16. hftya kadar kullanan var progestanı..ALLAH ŞİFA VERSİN[/QUOT
tesekkur ederım canım verdıgın bılgı ıcın sımdı bende sasırdım ama yarın telf acıp sorcam nıye verılmedı dıye sonucta bundan oncekı dogumlarımıda aynı doktor yaptırdı dunyanın parasını verıyoruz ya can emanet etmek ıcın sacmalıga bak.bundan oncekı oglumu kaybettım dogdu 4 aylıktı vefat ettı o sureklı aklımda sonra baba yerıne koydugum dedem vefat ettı 1 ay oluyor gelde stres yapma ıste.. kanama bebek kesesının yanında yarım cay bardagı kadar yogun :çok üzgünüm

ıhtılasır zamanla dedı gıttıgımızde her hafta gıdıp baktırıyoruz artmıyoda azalmıyoda anlamadım. bebek rahım duvarına yapısmaya calısırken yırtılma yaparmıs damar ondan olurmus ya cok cahıl kaldım bu konuda magnezyum bunda vermedı ama dıger bebeklerımde vermıstı off bılmıyorummm:1shok: