sorunlarimi daha onceden yazmistim kayinvalidem yuzunden esimle 10 gun ayri kaldik kavga ettik yani bosanmaya kadar geldik sonunda esim geldi yanima konusmak icin ben evlendim seninle bu ise ailemide sokmicam artik onlara kalsa bu evlilik coktan biterdi dedi ben yoklugunda cok yalniz kaldim aslinda kapiyi actiginda bi guleryuzun yetermis cok fazla sey aramisim ne kendimi nede seni baskasiyla dusunemem ben seni cok seviyorum dedi ama olanlar yuzunden annesi beni istemiyo su an anne evinden aldi esim beni ayni binada oturuyoruz annesi benimle konusmicakmis istemiyomus benimde kalbim sogumadi ona karsi aslina bakarsaniz bi yandan evliligimde onun baskisi olmicak diye cok seviniyorum ama bi yandanda benden daha cok nefret edip esimi doldurmaya calisir diye korkuyorum nolursa olsun esimi ailesinden ayirmam cunku sonucta o onun annesi bu yasa kadar buyutmus emek vermis bilmeyenler icinde kayinvalidemin beni istememe sebebi baska birini ogluna yakistiriyo o yuzden beni evden kovmak icin elinden geleni yapti ben gittikten bi ay sonra ogluna baskasini alip benim esyalarimin arasina oturtturucagini soyledi. Sizce bu durumda napmaliyim acaba ben cok iyi olursam esime karsi annesinden etkilenmeme sansi olabilirmi korkuyorum cunku olmayan biseyi bile 40 kere soylersen insanin aklina sokarmissin