Sanirim duzeliyo

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
sorunlarimi daha onceden yazmistim kayinvalidem yuzunden esimle 10 gun ayri kaldik kavga ettik yani bosanmaya kadar geldik sonunda esim geldi yanima konusmak icin ben evlendim seninle bu ise ailemide sokmicam artik onlara kalsa bu evlilik coktan biterdi dedi ben yoklugunda cok yalniz kaldim aslinda kapiyi actiginda bi guleryuzun yetermis cok fazla sey aramisim ne kendimi nede seni baskasiyla dusunemem ben seni cok seviyorum dedi ama olanlar yuzunden annesi beni istemiyo su an anne evinden aldi esim beni ayni binada oturuyoruz annesi benimle konusmicakmis istemiyomus benimde kalbim sogumadi ona karsi aslina bakarsaniz bi yandan evliligimde onun baskisi olmicak diye cok seviniyorum ama bi yandanda benden daha cok nefret edip esimi doldurmaya calisir diye korkuyorum nolursa olsun esimi ailesinden ayirmam cunku sonucta o onun annesi bu yasa kadar buyutmus emek vermis bilmeyenler icinde kayinvalidemin beni istememe sebebi baska birini ogluna yakistiriyo o yuzden beni evden kovmak icin elinden geleni yapti ben gittikten bi ay sonra ogluna baskasini alip benim esyalarimin arasina oturtturucagini soyledi. Sizce bu durumda napmaliyim acaba ben cok iyi olursam esime karsi annesinden etkilenmeme sansi olabilirmi korkuyorum cunku olmayan biseyi bile 40 kere soylersen insanin aklina sokarmissin

Dua et canim bol bol Allahin izniyle bisey olmaaz. Sen olsan etkilenir misin? Oda senin kadar seviyorsa etkilenmez

senin adına sevindim, umarım bizde düzeliriz...bizde boşanma eşiğindeyiz..
ben olsam annesine saygı duyar, eşimi de daha da cok severdim...ve annesinin yaptıgı herşeye kayıtsız kalırdım..eşinin gerçeği görmüş olması güzel..
mutluluklar.

Ben senin yerinde olsam kvalidemle görüşmezdim. Eşin iyi biriyse tamamen evliliğine kanalize ol. kendini resetle iyi düşün iyi olsun. Gerisi için de, kimin içinde ne varsa iyi kötü tüm bunlar için Allah'a sığınırdım. Buna güvenirsen kimse sana bir şey yapamaz.

yani çok zor işin.
bu eşe de nasıl güvenilip iyi davranılır, bilemedim.

esinle mutluysaniz gerisi boş çok kurcalama kuruntu yapma akışına bırak duani et gerisi allaha emanet

Uzak bir mesafeye taşının bence

İnsallah barisirsiniz seviyosunuz hala bol bol dua edin ben dua ederek kendimi cok rahatlatmistim o donemde insallah bundan sonrasi sizin icinde cok guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…