Sanırım en iyisini yaptım.

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Iliskimde olan durumlarından hoşnut degildim. Takıntılarım kuruntularım. Hic bi zamanda bana yardımcı olmadı. Sevmedigim şeyleri gözüme sokup durdu resmen. Artık kendimi yemekten usandım. Ve bitirdim. Oysa ki geleceğe ait bi sürü plan yapmıştık artık her şey yarım kaldı. Beni kaybetmekten korkmadı. Ayrılıga tamam diyecek kadar rahat ama sorsan cok seviyo. Rahatlığı olaylara karşı duruşu sakinliğide beni gıcık etmeye başlamıştı. Şimdi kendime bakıyorum da bu kadar kısa sürede nasıl salak gibi sevmisim bağlanmışım. "Elbet bitecek unutucam ama ben seni unutmak istemiyorum ki." bi desen her şey düzelecek söz veriyorum sana diye ama demiyorsun. Çünkü sen yanlız da mutlusun. Ben hala seni gördüğüm ilk gün ki bakışında gülüsünde kalmışım. Duygularım seni gördüğüm ilk gün gibiyken nasıl hemen senssizligi kabullenebilirim ki ?

İlk satırlar bizi ilgilendiriyor, diğerleri sevgilini gibi olmuş yazı

Hayatında hiç olmaması, bu kadar rahat tavırlarıyla hayatında olmasından daha iyi bence.
Zamanla alışacaksın.

İlk satırlar bizi ilgilendiriyor, diğerleri sevgilini gibi olmuş yazı

Hayatında hiç olmaması, bu kadar rahat tavırlarıyla hayatında olmasından daha iyi bence.
Zamanla alışacaksın.
Of yazdıgıma pişman oldum valla he. Silin şu konuyu hahahahah

Bilmiyorum söz verse gelse kosa kosa gidicem salak gibi o piskolojideyim suan

Of yazdıgıma pişman oldum valla he. Silin şu konuyu hahahahah

Bilmiyorum söz verse gelse kosa kosa gidicem salak gibi o piskolojideyim suan
Ozmaan cok ezilirsin canim seni istemeyeni sende isteme bir evli kadin olarak diyorum cesaretli ol kendine deger ver daha cok mantikli düşün hayat birkere vardir bir soz duymustum yanlış bir insanla olacaginniza yalniz kalmak daha iyi bir kadinin ikinci hayati evlliliktir iyi bir insanla beraber olun allah yolunuzu acik etsin

"Ayrılığa tamam diyecek kadar rahat" tan sonrasını okumadım. O gamsızlık çekilmez!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…