sanırım eşim çocuk istiyor

eşinize kibar şekilde hazır olmadığınızı söyleyin ama kalbini kırmadan çünkü anladığım kadarıyla o çok istiyor .
Dun aksam yemektr konustuk, bebek benimicin cok erken olur hazir hissetmiyorum ustelik okulum var dedim. Esimde okuyup bebek bakan cok dedi bakici tutariz dedi bende espiroyle karisik zaten siralamayi yeteri kadar bozduk birde bebekli biri olarakmi okuyayim dedim. Neyse sen oyle istiyorsan madem bekleyelim dedi. Anlastik gibi bakalim..

Kendinde KAFASI BASMIYOR deme cüretini nasıl görüyorsunuz? Ben yazının içinde bir soru göremiyorum hani nerede var ki soru işareti koysun? Git kitap oku bol bol kendini geliştir! Haddini aşan yorumlar yapma! Sonradan konu sahibide yaptığı eksikliğin farkına varmış ve çocuk istemiyorum diye belirtmiş! Bu kadar kişinin arasında bir tek sen varsın kafası BASAN. Önemli olan o kafanın içi, boş olunca densiz densiz konuşabiliyor insan değil mi? Hadi kendine iyi bak :KK47:

Kitap önerir misiniz :)

92 li 3 yıllık evliden sonra gözlerim doldu ben de 92 liyim de ne hız bu ya :110:

Back
X