Sanırım gaz problemi tecrübeli anneler bakabilir mi?

Lynex

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
469
220
23
34
herkese iyi geceler bilenler mutlaka vardır 16 aylık bi oğlum var doğduğundan beri hiç gaz problemi çekmedim çok şükür ama bu gün akşamdan beri çok huzursuz karnı sert zeytinyağı sürdüm hem poposuna hem karnına masaj yaptım ama pek faydası olmadı ağlayarak uyanıyor ne yapmam gerek bilemedim lütfen akıl verin..

Kucuk bebeklerin damagina zeytinyagi sürün derler ama senin bebegin cok kucukd deil bence eczaneden danisarak bitkisel bisey al canim her bebek farkli baskasinin bebegini rahatlatan sey seninkine dokunabilir. Ha birde su hareket var; bebegin bi kafasindan bi de poposundan tut ziplatir gibi asagi yukari hareket ettir. Daha kolay gaz cikarirlar bu hareketle

Ilk çocuğumda o bitkisel şeylere bi ton para yatırdım işe de yaramadı.ikinci çocuğumda metsil verdim zarar-ı da yok hiç Düşünme onu kullan hemen rahatlıyor çocuk

Benim oğluşumda doğduğundan beri gaz sıkıntısı var nerdeyse uzman oldum:))ama sizinkinde bi iki gün öyleyse farklı bişey yedirmissinizdir.portakal armut bunlarda mevsimi ya gaz yapmış olabilir ama ayaklarini sıcak tutun derim ben karnına ters yuvarlak şeklinde masaj yapin benim ogluma ne kulla diysam olmadi ama aktardan 7 tlye acı elma yağı aldim ( ebemiz önermişti) karnina ve ayaklarının altina günde 2-3 kez sürüyodum o çok fayda etti bize bi deneyin isterseniz ilaclar gibi yan etkileri de yok

Benim bebektede gaz sorunu var bence doktoruna danisip ole ilac al biz metsil kullaniyoruz bir kere verdim guzel gaz cikardi 2 gundur rahat masallah diyelimde ayrica kendimde rezene iciyorum bebegimede iciriyorum ama seninki daha kucuk bilmiyorim verilirmi 1 aylik benimki

herkese iyi geceler bilenler mutlaka vardır 16 aylık bi oğlum var doğduğundan beri hiç gaz problemi çekmedim çok şükür ama bu gün akşamdan beri çok huzursuz karnı sert zeytinyağı sürdüm hem poposuna hem karnına masaj yaptım ama pek faydası olmadı ağlayarak uyanıyor ne yapmam gerek bilemedim lütfen akıl verin..
zinco damla denilen bir damla var eczanelerde satılıyor benim iki çocuğum da çok gazlıydı uykusuz geceler ağlamalar vs hepsini yaşadık dr bize bu damlayı önermişti bir sürü bitkinin yağlarından oluşuyo yan etkisi yok ama mucize gibi bişey çocuk içtiği an rahatlıyor çocuklarım büyüdü ama hala evden eksik etmem

zinco damla denilen bir damla var eczanelerde satılıyor benim iki çocuğum da çok gazlıydı uykusuz geceler ağlamalar vs hepsini yaşadık dr bize bu damlayı önermişti bir sürü bitkinin yağlarından oluşuyo yan etkisi yok ama mucize gibi bişey çocuk içtiği an rahatlıyor çocuklarım büyüdü ama hala evden eksik etmem
Çok sağol çok teşekkür ederim temin edicem mutlaka

Back
X