Sanırım görünce korktum biraz ..

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.900
1.683
83
39
Kızlar selam
Dün bir arkadaşımız doğum yaptı sezeryan . Kendisinde basur olduğu için zor olur diye sezeryan oldu neyse dün akşam ziyaretine gittik .. Kadını görünce korktum resmen acı çekiyordu, bebeği bile ilgilenemedi kız resmen hem üzüldüm hem korktum . Çünkü bende kısmetse Eylül gibi doğum yapacağım.. tansiyonum falan düştü , resmen 9,5 ti tansiyonum hemşireye ölçürttüm .. resmen arkadaşım ayağa kalkamıyor acı çekiyor , ya her bünye farklıdır ama sizde nasıl durumlar .. yani kısmetse normal olursa bi nefeste inş .. lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız

Kızlar selam
Dün bir arkadaşımız doğum yaptı sezeryan . Kendisinde basur olduğu için zor olur diye sezeryan oldu neyse dün akşam ziyaretine gittik .. Kadını görünce korktum resmen acı çekiyordu, bebeği bile ilgilenemedi kız resmen hem üzüldüm hem korktum . Çünkü bende kısmetse Eylül gibi doğum yapacağım.. tansiyonum falan düştü , resmen 9,5 ti tansiyonum hemşireye ölçürttüm .. resmen arkadaşım ayağa kalkamıyor acı çekiyor , ya her bünye farklıdır ama sizde nasıl durumlar .. yani kısmetse normal olursa bi nefeste inş .. lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız
Selam sezaryen ilk bir hafta çok çok zor ama sabırlı olmak lazım her şey gibi buda geçiyor. Bende 1 eylülde normal doğum diye gidip sezaryen olmak zorunda kaldım aynı arkadaşınız gibiydim ama geçti hayırlısı olsun hakkınızda çok stres yapmayın bence 🌸

Korkmanıza gerek yok, sezaryenle ikizlerimi doğurdum, 6. gün elektrikli süpürge tuttum, 4-5. günler satılıktan hastanede yattılar 0 uykuyla geçirdim. Tamamen kişiye göre ve doktorun başarısına göre değişiyor. Benim sezaryen izimin geçmesi 2 ayı bile bulmadı.

Herkesin ağrı eşiği farkli olabilir.
Sezaryen olup ertesi gun ayaga kalkan arkadaşlarim oldu.
Şimdiden kendizi kötüye șartlandirmayin

Herkesin ağrı eşiği farkli olabilir.
Sezaryen olup ertesi gun ayaga kalkan arkadaşlarim oldu.
Şimdiden kendizi kötüye șartlandirmayin
Valla korktum eşimde görünce Hayatım sen normal mi yapsan acaba dedi kızı görünce ben üzüldüm dedi

Korkmanıza gerek yok, sezaryenle ikizlerimi doğurdum, 6. gün elektrikli süpürge tuttum, 4-5. günler satılıktan hastanede yattılar 0 uykuyla geçirdim. Tamamen kişiye göre ve doktorun başarısına göre değişiyor. Benim sezaryen izimin geçmesi 2 ayı bile bulmadı.
Ya olabilir tabi herkes doktora iyi dedi ama sanırım çok gazı var çıkamıyor bir türlü . Görünce korktum elbette zordur sonuçta dikiş var altta kanaması da çokmuş hasta bezi kullanıyorlar. Hemşire ye sorduk normal mi diye evet dedi birazdan ağrı kesici yaparım kendinize gelince yürütün bol bol dedi gazını çıkarması lazım . Allahım yardım etsin 🤲

O kadar ayılıp bayılacak bir şey yok. Ameliyat olan kişinin ağrı eşiği yüksek de olsa bir günde toparlayamaz zaten. Ben bir hafta sonra yemek yapıyordum. 🤷🏻‍♀️

Eşinize biran önce onun sizin isteğinizle olmadığını anlatın 😂
😂 yok söyledim , Hayatım bu bizim kararımızla olmuyor maalesef dedim tabiki tercihim normal ama o an nasıl gelişir bebek dönecek mi vs duruma bakmak lazım dedim .. ya ne bileyim ya inş normal olur dedi 😂 inş dedim ben erkek kafası işte

O kadar ayılıp bayılacak bir şey yok. Ameliyat olan kişinin ağrı eşiği yüksek de olsa bir günde toparlayamaz zaten. Ben bir hafta sonra yemek yapıyordum. 🤷🏻‍♀️
Yok ya bildiğin oflayıp pufladı kız yattığı yerden suratından belli idi hatta . Bir günde toparlanması imkansız ameliyat sonuçta dikiş var . Ama gerçekten kötüydü hali yok dermanı yok bitkin ve halsizdi

Yok ya bildiğin oflayıp pufladı kız yattığı yerden suratından belli idi hatta . Bir günde toparlanması imkansız ameliyat sonuçta dikiş var . Ama gerçekten kötüydü hali yok dermanı yok bitkin ve halsizdi
Evet ben de diyorum ki bu normal zaten. Doğum öncesi onun stresi, ameliyat ağrıları, doğum sonrası bebek bakımı, emzirmesi, uykusu bilmem ne derken dermanının olmaması çok doğal.

Evet ben de diyorum ki bu normal zaten. Doğum öncesi onun stresi, ameliyat ağrıları, doğum sonrası bebek bakımı, emzirmesi, uykusu bilmem ne derken dermanının olmaması çok doğal.
Bebeğe bakamadı bile arkadaşım kendisine hayrı yok ki bebeğe baksın annesi yaninda 😒 emzirirken annesi sıkıyor memesini süt gelmesi için bebek sonuçta emmeyi de bilmiyor daha 😌 . Alamadı kucağı kıyamam ..

Bebeğe bakamadı bile arkadaşım kendisine hayrı yok ki bebeğe baksın annesi yaninda 😒 emzirirken annesi sıkıyor memesini süt gelmesi için bebek sonuçta emmeyi de bilmiyor daha 😌 . Alamadı kucağı kıyamam ..
Bakımdan kastım alt değiştirmesi, üst baş giydirmesi falan değil zaten. Başkaları ne kadar ilgilenirse ilgilensin yeni doğan bebeği varsa illa ki bakımına, beslenmesine, uykusuna kafa yoruyordur ve bitkindir. Birkaç güne daha iyi olur.

Bakımdan kastım alt değiştirmesi, üst baş giydirmesi falan değil zaten. Başkaları ne kadar ilgilenirse ilgilensin yeni doğan bebeği varsa illa ki bakımına, beslenmesine, uykusuna kafa yoruyordur ve bitkindir. Birkaç güne daha iyi olur.
İnş ya dediğiniz gibi olur . Üzüldüm baya çünkü hatta yazık dedim bebeğine bile bakamıyor gözünü açamıyor fln .. sürekli yattığı yerden ofluyor inliyor kalkamıyor fln ay dedim bende mi böyle olucam acaba

Kızlar selam
Kork bence de 🤣zor bacım zor analık zor 🤣

Ben de ameliyattan çıkan kişiye hasta ziyareti,bebek görmeye gidilmesini falan anlayamıyorum..eşinizi de götürmüşsunuz. Sizin gibi on yakın arkadaşı, aile üyesi gelse bu kadın ne zaman bebegini emzirecek, gazı var demişsiniz ne zaman osuracak da gazını çıkaracak 😅
Gereksiz bir şey bence, daha yeni narkozdan çıkmış kadın, tabii ki zorluk yaşayacak. Burun ameliyatından çıkan hemen toparlanamiyor,bebek doğuran nasıl toparlasin.
Öyle de böyle de zor bir şey, neticede yeni bir insan doğuyor.
Eşinize diyin ki; no uterus no opinion
IMG_20230405_213100.webp

Rahmi yoksa yorumu da olmasın bir zahmet

Ben de ameliyattan çıkan kişiye hasta ziyareti,bebek görmeye gidilmesini falan anlayamıyorum..eşinizi de götürmüşsunuz. Sizin gibi on yakın arkadaşı, aile üyesi gelse bu kadın ne zaman bebegini emzirecek, gazı var demişsiniz ne zaman osuracak da gazını çıkaracak 😅
Gereksiz bir şey bence, daha yeni narkozdan çıkmış kadın, tabii ki zorluk yaşayacak. Burun ameliyatından çıkan hemen toparlanamiyor,bebek doğuran nasıl toparlasin.
Öyle de böyle de zor bir şey, neticede yeni bir insan doğuyor.
Eşinize diyin ki; no uterus no opinion Eki Görüntüle 3228831
Rahmi yoksa yorumu da olmasın bir zahmet
Biz çok durmadık zaten eşimin gitmesinin sebebi kocasının yanında olmak erkekler kapıda durdu zaten bende 5 dk görüp hediyemi verip çıktım o 5 dk da arkadaşımın annesi gidip bi hava aldı .. elbette zor o ayrı benimde başımdan geçecek kısmetse doğum Allah’ın izni ile sağlıklı olsunda.. görünce korktum herkesin doğum hikayesi farklıdır kimi dayanır kimi dayanamaz .. mesela ben ameliyata falan bıçak yarasına dayanırım ama eşim tam tersi iğne gördü mü gider arkadaşımı görünce de üzüldü korktu sadece

Back
X