Sanırım halüsinasyon gördüm

gummyicecream

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
7
2
1
28
Dün minibüsteydim. Çok doluydu. Bacağımda bir sıcaklık hissettim. Yanlışlıkla olduğunu düşünüyordum ama kasıklarıma doğru ilerledi. Neden bilmiyorum ama ses çıkarmadım sonra olduğum yerde geriye doğru döndüm. Herkesin indiği bir yerde olmuştu ve eli hemen çekilmişti. Neden ses etmediğimi bilmiyorum. Minibüsten indikten sonra bir kaç arkadaşıma anlattım. Adamın elinin sıcaklığı bütün gün aklıma takıldı ve sinirimi bozdu. Ama tekrar tekrar düşününce yanımda elini o şekilde koyabilecek kimse yoktu. Hayal ürünü gibi geliyor düşününce ama bilemiyorum. Sanki dalmışım gibi çünkü kendimi biliyorum bağırırdım. Yapmadım sanki halüsinasyon gibiydi. Bilmiyorum içim içimi yiyor. Kimseyle paylaşmak da istemiyorum tepkisiz kalmam çok mantıksız çünkü.

İnsana bacağına böcek konmuş ya da üstüne arı uçmuş gibi gelebilir
de bacağında el olması bana ilginç geldi.

Yanında yapabilecek biri olmadığına emin misin?

Canım bi ara dalmışsındır için geçmiştir o esnada rüya gibi bişeydir...

Eli görmedin değil mi? Sıcaklığı hissettiysen kan akisiyla ilgili bir sey olabilir. Daldim diyorsun. Elini farketmeden koymuş olabilirsin yada bacak bacak üstüne atmış olabilirsin farketmeden. Yada cidden yaninda biri vardı dalginligindan yararlandı. Bundan sonra daha dikkatli ol bence ne olur ne olmaz. Ortalık manyak dolu maalesef :-(

Bende liseye giderken minibüste tacize uğradım. Şok oldum şaşkınlaştım acaba ben mi yanlış anladım dedim. Sesimi çıkaramadım. Okulda akşama kadar hiç aklımdan çıkmadı. Ama olmuştu yani. Bi de ellerini çekip hiç bişey olmamış gibi davranıyorlar bakıldığında o şüpheye düşürüyor.

Kan basıncıyla falan alakalıdır bazen bendede olur ustıme cay gıbı bısı dokulmusmu dıye korkup kontrol ettgmde olmustr

Eli görmedin değil mi? Sıcaklığı hissettiysen kan akisiyla ilgili bir sey olabilir. Daldim diyorsun. Elini farketmeden koymuş olabilirsin yada bacak bacak üstüne atmış olabilirsin farketmeden. Yada cidden yaninda biri vardı dalginligindan yararlandı. Bundan sonra daha dikkatli ol bence ne olur ne olmaz. Ortalık manyak dolu maalesef :-(
Evet eli görmedim o yüzden aslında ikileme düştüm

Bende liseye giderken minibüste tacize uğradım. Şok oldum şaşkınlaştım acaba ben mi yanlış anladım dedim. Sesimi çıkaramadım. Okulda akşama kadar hiç aklımdan çıkmadı. Ama olmuştu yani. Bi de ellerini çekip hiç bişey olmamış gibi davranıyorlar bakıldığında o şüpheye düşürüyor.
Belki de, okula giderken artık minibüs kullanmak hiç istemiyorum

Dün minibüsteydim. Çok doluydu. Bacağımda bir sıcaklık hissettim. Yanlışlıkla olduğunu düşünüyordum ama kasıklarıma doğru ilerledi. Neden bilmiyorum ama ses çıkarmadım sonra olduğum yerde geriye doğru döndüm. Herkesin indiği bir yerde olmuştu ve eli hemen çekilmişti. Neden ses etmediğimi bilmiyorum. Minibüsten indikten sonra bir kaç arkadaşıma anlattım. Adamın elinin sıcaklığı bütün gün aklıma takıldı ve sinirimi bozdu. Ama tekrar tekrar düşününce yanımda elini o şekilde koyabilecek kimse yoktu. Hayal ürünü gibi geliyor düşününce ama bilemiyorum. Sanki dalmışım gibi çünkü kendimi biliyorum bağırırdım. Yapmadım sanki halüsinasyon gibiydi. Bilmiyorum içim içimi yiyor. Kimseyle paylaşmak da istemiyorum tepkisiz kalmam çok mantıksız çünkü.
kan dolaşım sisteminden bana nerdeyse hep olur. hemde evde :)

Ya bence biri size dokunsa hele de bacağınıza bunu anlardınız bence.Şimdi o durum bana sık olur.Durup dururken alt bacağımdan yukarı doğru ani bi sıcaklık yükseliyor ama 4 5 saniye sonra geçiyor.İlk olduğunda ben de biri dokundu sanmıştım ama evde tek başımaydım halbuki :) Burdaki bazı arkadaşlarda yazmış zaten kan dolaşımıyla ilgili vs. falan diye muhtemelen öyle bi durumdur kasılma falan da olmuş olabilir.

Sen öyle zannet bir gün minibüste cam kenarinda oturuyorum göğsümde sıcaklık hissediyorum bir iki baktım bişe yok. Biraz sonra bi baktım bi el göğsüm de birden çekti elini, adam arkadan uzatmış kolunu koltuğun kenarından hala şaşarım aklıma geldikçe çok ufaktim hiç ses edememiştim.O adam elini oradan nasıl uzattı nasıl göğsümü buldu.Allah belasını versin şerefsiz.

Sen öyle zannet bir gün minibüste cam kenarinda oturuyorum göğsümde sıcaklık hissediyorum bir iki baktım bişe yok yok biraz sonra bi baktım bi el göğsüm de adam arkadan uzatmış kolunu koltuğun kenarından hala şaşarım aklıma geldikçe çok ufaktim hiç ses edememiştim.O adam elini oradan nasıl uzattı nasıl göğsümü buldu.Allah belasını versin şerefsiz.
Yapmayın arkadaşlar hapishane duvarını delip kadını hamile bırakan bir cinsten bahsediyoruz, gayet yaparlar yani.
Ama konu sahibinin başına gelenin ben de ani bir ısı yükselmesi falan olabileceğini düşünüyorum, bana da olur çünkü, sanki biri koluma dokunuyormuş gibi hissederim.

Yapmayın arkadaşlar hapishane duvarını delip kadını hamile bırakan bir cinsten bahsediyoruz, gayet yaparlar yani.
Ama konu sahibinin başına gelenin ben de ani bir ısı yükselmesi falan olabileceğini düşünüyorum, bana da olur çünkü, sanki biri koluma dokunuyormuş gibi hissederim.
Başıma geldiği için ve minibüsten bahsettiği için ısı mısı bana pek mümkün gözükmüyor.Isının minibüstemi yükselesi gelmiş. Tevafuka bak ama inşallah yanilsamadir dediğin gibi etraf sapık dolu dikkat etmek lazım.

Back
X