sanırım hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm

inşallah hamileyimdir kızlar inşallah... dilerim bu yeni yıl hepimizin kucağına tatlı bebişler verir allahın izniyle:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: şükürler olsun allahım hamd olsun senden gelen herşeye dilerim hayal kırıklığı yaşamam:16::16:

hayırlısı olsun canım rabbim eline almayı da nasip etsin inşş :16::16:

hayırlısı olsun canım rabbim eline almayı da nasip etsin inşş :16::16:

inşallah gülüm yaa.. dua edin bana. bu yeni yılın bana bir bebiş vermesini okadar çok istedim ki.. bu sitedeki bütün kızlara dua ettim bu mutluluğu onlara ve bütün isteyen anne adaylarıda yaşasın diye:16::16::16::16:

kızlar öyle bir anlık testi yapmak istedim sabah aç karnına filan düşünüyordum ama o kadar heyencan basıyor ki yapamıyorum bu bekleme süreleri öldürüyor beni amaaan yapacam biliyorum yok neden bekliyorum ki dedim kendi kendime ve bir hışımla giriştim işe damlattıktan sonra üçer çizgiler görmeye başladım net değildi birşey ellerim titremeye başladı sonra testi masada bırakıp el feneri ışıldak filan aramaya başladım ordan buraya burdan oraya heyecen yetmiyor gibi başımda döneye başladı.. görmeye çalıştığım ikinci çizgi net değildi yada gözlerim kararmıştı bi süre sonra alıp testi balkona çıktım:53:evet silik ama ikinci çizgi vardı:16::16: daha kimseye söylemedim salı günü testi tekrarlarım yine çıkarsa o zaman eşime söylerimm:16::16::16::16: kızlaaaaarr bütün kalbimle bu mutluluğu yaşamanızı dilerim

kızlar öyle bir anlık testi yapmak istedim sabah aç karnına filan düşünüyordum ama o kadar heyencan basıyor ki yapamıyorum bu bekleme süreleri öldürüyor beni amaaan yapacam biliyorum yok neden bekliyorum ki dedim kendi kendime ve bir hışımla giriştim işe damlattıktan sonra üçer çizgiler görmeye başladım net değildi birşey ellerim titremeye başladı sonra testi masada bırakıp el feneri ışıldak filan aramaya başladım ordan buraya burdan oraya heyecen yetmiyor gibi başımda döneye başladı.. görmeye çalıştığım ikinci çizgi net değildi yada gözlerim kararmıştı bi süre sonra alıp testi balkona çıktım:53:evet silik ama ikinci çizgi vardı:16::16: daha kimseye söylemedim salı günü testi tekrarlarım yine çıkarsa o zaman eşime söylerimm:16::16::16::16: kızlaaaaarr bütün kalbimle bu mutluluğu yaşamanızı dilerim

canım neden beklıyosunkıı gıt hemen kan testı yaptır ben 2.cızgıyı cok cok cok sılık gormeme ragmen gıttım yaptırdım ustelık adet gunumde yarın ve 3 gun kala adete ogrendım hamıle oldugumu o testlerle ugrasma gıt hemennn;)

inşallah hamilesindir ve hayırlı sağlıklı bir bebeğin olur bende 5 ayrı test yaptım hepsinde çift çizgi çıktı adetime 3 gün kala :)

ayy canımm gözün aydın bence de hemen kan testi yaptır herşey gönlünce olsun inşallah :) darısı bizim başımıza inşallah :)

amin inşallah.. dört ay önce de öyle sevindim hemen doktora koştum sonra bekleme günlerine başladım iki üç dör gün derken bebek bi türlü görünmedi sonrada kürtaj oldum:14: bütün sevincim kursağımda kalmıştı.. evet dün uçuyordum mutluluktan ama birazda olda yine içimde korkular var. o yüzden bekleyecem on gün geciksin adetim öyle giderim doktora.. yarın yine bi idrar testi yapacam bakalım herşeyin hayırlısı

endişelenmeyin lütfen kan testi yaptırın doktorunuzdan bilgi alın kandan sonra keseyi görmek istiyor doktor görürse eğer 10 gün sonra kalp atışı dinlemek için tekrar çağarıyor bol bol dua edin

Back
X