Maşallah canım allah kucagına almayı nasıp etsin bariz var hadi bi test yanılır ama 2 tane pozitif bence kan ver inşallah değerlerin güzel yükselirKızlar selam reglime 10 gün varken dayanamayıp test yapmıştım çok hayali bir şekilde bir çizgi görüşmüştüm ertesi gün testi tekrarladım negatifti ben de bu ay olmadı diye düşünüp üzerinde pek durmadım. Sonra bugün reglime 4 gün varken tekrar test yaptım pozitif 3 tane daha test yaptım hepsi pozitif ben ne zaman kan vermeliyim? Açıkçası hiç belirtim yok bu şekilde pozitif olup kanda negatif olabilir mi ?
Kan testi için ne kadar beklemek lazımMaşallah canım allah kucagına almayı nasıp etsin bariz var hadi bi test yanılır ama 2 tane pozitif bence kan ver inşallah değerlerin güzel yükselir
Bu arada çok teşekkür ederimMaşallah canım allah kucagına almayı nasıp etsin bariz var hadi bi test yanılır ama 2 tane pozitif bence kan ver inşallah değerlerin güzel yükselir
Kan testi için ne kadar beklemek lazım
Kız testte çıkmıs kanda beklemene gerek yok testte çıkacak kadar degerin yükselmiş demkki yarın koş verKan testi için ne kadar beklemek lazım
Kızlar selam reglime 10 gün varken dayanamayıp test yapmıştım çok hayali bir şekilde bir çizgi görüşmüştüm ertesi gün testi tekrarladım negatifti ben de bu ay olmadı diye düşünüp üzerinde pek durmadım. Sonra bugün reglime 4 gün varken tekrar test yaptım pozitif 3 tane daha test yaptım hepsi pozitif ben ne zaman kan vermeliyim? Açıkçası hiç belirtim yok bu şekilde pozitif olup kanda negatif olabilir mi
Kızlar selam reglime 10 gün varken dayanamayıp test yapmıştım çok hayali bir şekilde bir çizgi görüşmüştüm ertesi gün testi tekrarladım negatifti ben de bu ay olmadı diye düşünüp üzerinde pek durmadım. Sonra bugün reglime 4 gün varken tekrar test yaptım pozitif 3 tane daha test yaptım hepsi pozitif ben ne zaman kan vermeliyim? Açıkçası hiç belirtim yok bu şekilde pozitif olup kanda negatif olabilir mi ?Benimki bu denli belli bile degilken şuan 6+3 hamileyim. Hayirli olsun
Canım belirtilerin nasıldıKızlar selam reglime 10 gün varken dayanamayıp test yapmıştım çok hayali bir şekilde bir çizgi görüşmüştüm ertesi gün testi tekrarladım negatifti ben de bu ay olmadı diye düşünüp üzerinde pek durmadım. Sonra bugün reglime 4 gün varken tekrar test yaptım pozitif 3 tane daha test yaptım hepsi pozitif ben ne zaman kan vermeliyim? Açıkçası hiç belirtim yok bu şekilde pozitif olup kanda negatif olabilir mi ?
tebrikler. inşallah sağlıklı sorunsuz şekilde devam eder süreciniz. kan verip 2 gün sonrasında tekrarlayarak betanın yükselişini takip edersiniz.Kızlar selam reglime 10 gün varken dayanamayıp test yapmıştım çok hayali bir şekilde bir çizgi görüşmüştüm ertesi gün testi tekrarladım negatifti ben de bu ay olmadı diye düşünüp üzerinde pek durmadım. Sonra bugün reglime 4 gün varken tekrar test yaptım pozitif 3 tane daha test yaptım hepsi pozitif ben ne zaman kan vermeliyim? Açıkçası hiç belirtim yok bu şekilde pozitif olup kanda negatif olabilir mi ?
Hala hiç bir belirtim yokCanım belirtilerin nasıldı
Peki seni 10.gun kala test yapmaya iten şey ne oldu belirti yoksaHala hiç bir belirtim yok
İçimden bir ses yap dedi hadi erken ama bir yapayım dedimPeki seni 10.gun kala test yapmaya iten şey ne oldu belirti yoksa
İdrarda çıkıyorsa kanda her türlü pozitif çıkar zatenKızlar selam reglime 10 gün varken dayanamayıp test yapmıştım çok hayali bir şekilde bir çizgi görüşmüştüm ertesi gün testi tekrarladım negatifti ben de bu ay olmadı diye düşünüp üzerinde pek durmadım. Sonra bugün reglime 4 gün varken tekrar test yaptım pozitif 3 tane daha test yaptım hepsi pozitif ben ne zaman kan vermeliyim? Açıkçası hiç belirtim yok bu şekilde pozitif olup kanda negatif olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?