Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hamilesiin ama yine de regl gününün geçmesini bekle canımm, hayırlı olsunnYumurtlama döneminde ilişki yaşamıştım reglim 1 kasım ama ben bugün test yaptım şüphelerim var(sol kasık ağrısı,sık idrara çıkma ve ilişkiden 1 hafta sonra pembe akıntı) silik bir ikinci çizgi çıktı hamile miyim sizce?
Sanırım 4/5 gün sürdüBence hamilesiin ama yine de regl gününün geçmesini bekle canımm, hayırlı olsunn
Pembe akıntın kaç gün sürdü
Evet hayırlı olsunYumurtlama döneminde ilişki yaşamıştım reglim 1 kasım ama ben bugün test yaptım şüphelerim var(sol kasık ağrısı,sık idrara çıkma ve ilişkiden 1 hafta sonra pembe akıntı) silik bir ikinci çizgi çıktı hamile miyim sizce?
Hamile misinSanırım 4/5 gün sürdü
Bence varYumurtlama döneminde ilişki yaşamıştım reglim 1 kasım ama ben bugün test yaptım şüphelerim var(sol kasık ağrısı,sık idrara çıkma ve ilişkiden 1 hafta sonra pembe akıntı) silik bir ikinci çizgi çıktı hamile miyim sizce?
VarYumurtlama döneminde ilişki yaşamıştım reglim 1 kasım ama ben bugün test yaptım şüphelerim var(sol kasık ağrısı,sık idrara çıkma ve ilişkiden 1 hafta sonra pembe akıntı) silik bir ikinci çizgi çıktı hamile miyim sizce?
Merhaba hiç test yapmadınız mı acabaHamile gibi görünüyorsun inşallah öyledir. Benim de adetim en son 22 eylüldü 10 gün gecikti şimdi sağ karın ağrım ve geceleri uyutmayan karın ağrım var ama gezinirken yok, göğüs çevrem koyulaştı ve acıyor hiç olmamıştı bu adet dönemlerimde, akıntım çok arttı, karnımda şişlik var hapşırınca karnım kopacak gibi oluyor 1 dk acı oluyor ama sonra hiç olmamış gibi geçiyor göğsüm de çok doluluk hissi var, bel ağrım var hamilelik belirtisi mi sizce
Evet pozitif çıktı bugün pazartesi tahlil vereceğim netleştireceğim tahminim 5 haftalık hesapladımMerhaba hiç test yapmadınız mı acaba
maşallah sabrınıza nasıl bekleyebildiniz o kadarEvet pozitif çıktı bugün pazartesi tahlil vereceğim netleştireceğim tahminim 5 haftalık hesapladım![]()
Daha önce 1 ay geç kalmıştı 25. Günde yaptım negatif çıktı o üzüntü ders oldu 11. Gün yaptım belirtiler netleşince, üzülmek istemiyorsam sabırlı olmak zorundaydımmaşallah sabrınıza nasıl bekleyebildiniz o kadar![]()
Kesinlikle bende kan vermeyi geciktiriyorumDaha önce 1 ay geç kalmıştı 25. Günde yaptım negatif çıktı o üzüntü ders oldu 11. Gün yaptım belirtiler netleşince, üzülmek istemiyorsam sabırlı olmak zorundaydım![]()