• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hata bende peki ne yapmam gerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar uzun süredir bir değişim süreci içindeyim yani sevgilimi fazla darlayan biriydim tabi o da çok kalbimi kıran biriydi ben üstüme düşen değilimi gçaterdikçe o da hatasını anlayıp değişmeye başladı. Şimdi sorunum şu sevgilimin kuzeni evleniyor misafirleri geldi akrabaları yani onları gezdiriyorlar felan yok denecek kadar az konuşuyoruz ve akşam eve geldiğinde de hemen uyuyor. Ben bu durumu bendrn uzaklaşıyor olarak hissediyorum ve çok üzülüyorum. Ve sürekli gittiği her yerden bana haber vermesini attığı her adımı bilmeyi istiyorum. Nerde kimle ailwsiyle bile olsa söylemesi gerek diyorum kendi kendime. Sonra adamı darlama diyorum ama ben üzülüyorum. Mesela az önce mesajıma görüldü yaptı yazmadı bişey demek ki bir işi var diyorum bir yandan da çok üzülüyorum sinirleniyorum niyr yazmadı yazmak zorunda acaba ne haltlar karıştırıyor diyorum ağlıyorum. Bana bi akıl verin bu huyumdan nasıl vazgeçerim
Nasıl oluyor bilmiyorum ama bende de karşı tarafın mesajlarını okumadığım halde gönderen kişi görüldü şeklinde bilgi alıyor, ekran kilitli değilken mesaj gelirse oluyor sanırım emin değilim

Nasıl oluyor bilmiyorum ama bende de karşı tarafın mesajlarını okumadığım halde gönderen kişi görüldü şeklinde bilgi alıyor, ekran kilitli değilken mesaj gelirse oluyor sanırım emin değilim
Evet böyle problemler oluyor bende de çevrimiçi görünmw sorunu oluyor girmediğim halde

Evet aynen bende de canım sıkıldığında ya da depresif olduğumda daha çok oluyor elime alıp telefonu onun yazmasını bekliyorum. Okul açılınca geçer umarım bu halim
Bazen de benim de böyle yapıp kocamı darlayasım geliyor. Sırf kendi can sıkıntımdan o sıra biraz depresif olmamdan geliyor üstüme bu musibet hal. Sonra ulan adam beni habire arayıp nerdesin niye cevap vermiyorsun niye arkadaşlarını bırakıp mıç mıç benim yanımda durmuyorsun dese nefesim daralır aşırı sinirlenirim diye düşünüyorum ve bana yapılmasını istemediğim şeyi kocama da yapmıyorum. Kitap okuyorum eşimle dostumla buluşuyorum yürüyüş yapıyorum kocamdan başka ilgilenecek saracak işlerle ilgileniyorum. Siz de telefon başında bekleyeceğinize bir hobi bulun kafanızı dağıtın. Valla çok feci birşey yaptığınız karşınızdaki önce saygısını sonra sevgisini kaybeder net yani

“Ne haltlar karıştırıyor” diye düşünüp ağlamak güvenmekse o da sizin bileceğiniz iş bişey diyemicem.
Bu sözüm beni aldatıyor mu acaba manasında değil nereye gitti acaba ne yapıyor acaba yanında kim var yani biliyorum ailesiyle ama nereye gittiler ne yapıyorlar o ortamda kimler var bilmek istiyorum

Vall ben görüldü olayına sinirlenirdim. Tamam yoğundur ama 2 saniyesi de mi yok cevap yazmak için. Ya da şurdayım demek çok mu zor

O nedenle mesajlarımı okudu ama cevap yazmadı diye düşünmeyin :KK66:
Onda olmuyor ama böyle bir sorun o giriyor yaznıyor okudum çıktum yabımda biri vardı mesajlarımı okur diye uzatmadım der genelde biri dediği de ya babası ya akrabası herkes beni biliyor ama neden çekiniyor anlamış değilim

Bütün cevaplarınızı okudum size aynısı yapılsa hoşunuza gidermi karşınızdaki insan sevgiliniz uşagnız değil ve bu iyilşeme haliniz öylemi sizin acil dr yardımı almanız şart normal davranışlar sergilemiyorsunuz

Bütün cevaplarınızı okudum size aynısı yapılsa hoşunuza gidermi karşınızdaki insan sevgiliniz uşagnız değil ve bu iyilşeme haliniz öylemi sizin acil dr yardımı almanız şart normal davranışlar sergilemiyorsunuz
Bana aynısını yapsa sorun etmem aslında

Nerde kimle ne yapıyor söylemek zorunda mantığı bana çok saçma geliyor. Sevgilisimisiniz ,sahibimi ?

Nerde kimle ne yapıyor söylemek zorunda mantığı bana çok saçma geliyor. Sevgilisimisiniz ,sahibimi ?
Ama bir ilişkide bilmek gerekmez mi ?? Ben sevgilimin hayatında neler olup bittiğini nerde kimlerle neler yaptığını nerde oturduğunu bilmek isterim banadaha huzurlu geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X