Sanırım Herşey Korkumdan...

nur_44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
141
0
66
Malatya
Merhaba Arkadaşlar;
1,5 yıldır görüştüğüm gerçekten sevdiğim biri var..Ama ben ilerisi için herşeyden korkuyorum..Ailem istemiyor,yaşantılarımız uyuşmuyor,fikirlerimiz çoğu zaman uyuşmuyor...Bunlara rağmen hiç tartıştığımızı bile hatırlamıyorum.Evet ben tartışma çıkarıyorum çoğu zaman ama hep alttan alıp susuyor,beni sakinleştirmeye çalışıyor hiç bir şekilde kızmıyor.Burdan gerçekten beni çok sevdiğini mi çıkarmalıyım bilmiyorum? Onun haricinde benden önce de bir sevgilisi olmuş ve bu durum beni çok rahatsız ediyor çok düşündürüyor.Bazı şeyleri düşününce ondan uzaklaşıyorum konuşmak bile gelmiyor içimden.Çoğu zaman ayrılmayı düşünüyorum ama yapamıyorum... Bi akıl verin bana lütfen bu durumu nasıl aşabilirim ne yapabilirim? :((

zamanı gelince alttan değil nasıl üstten alıyor görürsün canım. fikirleriniz kafa yapılarınız hele hele aileniz uyuşmuyorsa ben kesinlikle uzaklaş derim. sevgi önemli ama mantık olmazsa evlilik sevgiyle yürümüyor.

Merhaba Arkadaşlar;
1,5 yıldır görüştüğüm gerçekten sevdiğim biri var..Ama ben ilerisi için herşeyden korkuyorum..Ailem istemiyor,yaşantılarımız uyuşmuyor,fikirlerimiz çoğu zaman uyuşmuyor...Bunlara rağmen hiç tartıştığımızı bile hatırlamıyorum.Evet ben tartışma çıkarıyorum çoğu zaman ama hep alttan alıp susuyor,beni sakinleştirmeye çalışıyor hiç bir şekilde kızmıyor.Burdan gerçekten beni çok sevdiğini mi çıkarmalıyım bilmiyorum? Onun haricinde benden önce de bir sevgilisi olmuş ve bu durum beni çok rahatsız ediyor çok düşündürüyor.Bazı şeyleri düşününce ondan uzaklaşıyorum konuşmak bile gelmiyor içimden.Çoğu zaman ayrılmayı düşünüyorum ama yapamıyorum... Bi akıl verin bana lütfen bu durumu nasıl aşabilirim ne yapabilirim? :((

ayrılmak için yeteri kadar sebebin var bence:ssz:

Aynen bu dediklerini yaşadım.
Ve ayrıldıktan sonra aslında ayrılmamızın doğru olduğunu anladım.
Aileler her zaman haklı çıkıyor.
Bir uyuşmazlık varsa mutlaka bi yerden patlak veriyor.
O yüzden çok iyi düşün.

Haklısınız aileler gerçekten herşeyin en iyisini biliyor her zaman...Ama işte olmuyor ayrılalım bile diyemiyorum yapamıyorum...Bunu yaparsam o da bende dağılıcaz çok kötü olacaz hiç bir şey düzgün gitmeyecekmiş gibi geliyor Çaresizim ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilemiyorum :(

Back
X