sanırım kayınpederimin görüştüğü birisi var!!!!

canım bence emin olsan bile tek kelime etme kayınvalidene. eşinin erkek kardeşine bile söylemeyin takip et vs diye. sonra ne olur biliyo musun? onlar karı-koca yine barışırlar. eşinin erkek kardeşi annesi ve babasının yanında olur. eşinide evlatları diye üstünde durmazlar kötü gelin sen olursun. bence kesinlikle karışma tek kelime etme... yaşını başını almış insanlar zaten çocuk değiller ki. bide birilerinin kaderlerine karışmayı ben uygun bulmuyorum siz karışmayın onlar kaderlerinde ne varsa onu yaşıcakar

aynen öyle canım karışma boşver k,pederin suçösuz sen suçlu olursun canım:47:

hanımlar şüphelerim doğru çıktı.dün akşam avm de küçük olan kaynımla karşılaştım.ben yorgundum arabaya gittim o eşimle konuştu.eşim geldi dediki bababı bi kadınla dükkanda yakalamış:47::47:bende ne durumdalarmış lamba ve kapı kapalıymış artık napıyolarsa dedi fazzlaa detayaa inmedi.bide geçen hafta 2 kaynım birden yine yakalamışlar.çocuklar babaya düşman oldular ama daha öncede yakalandığına göre takmamış herhalde.eşim konuşucam dedi ama anlayacağını sanmıyorum.ben kv anlaşamıyorum bazı konularda ama.evine bağlı bakımlı evini temiz tutat titizdir.hergün bıkmadan usanmadan gece yarılarına kadar yemeklerini yapar koyar hepsi aynı anda evde olmuyor çalışma saatlerinden dolayı.kp eve gelene kadar yemek yemez beraber yiyelim die.okadar yoluğuna katlanıyor mukafatına bak.evi zor geçindiriyor o kadın ne arıyor bilmiyorum.kadının adını soyadını biliyoruz faceden.bi bela çıkmasından korkuyorum kaynımlar ve eşim çok sinirli.bu sebepten eşim gergin.kv herşeyden habersiz sölesen bi türlü sölemesen bi napacağımı şaşırdım

Bunlar maalesef yeterli değil...
Kayınpederin belli ki heyecan arıyor,belki aşık olmuş veya öyle sanıyor,cinsellik istiyor.
Bunlar 40 tan 50 den sonra hissedilmez diye birşey yok.
Ayrıca andropozda da olabilir.

Gözü birşey görmüyorsa,oğulları göstersinler.
Babalarına,ayıp ettiğini,annelerini üzeceğini,torun torba sahibiyken davranışlarına dikkat etmesi gerektiğini anlatsınlar.
Biz senden genciz,biz de senin yolundan gitsek ne ot kalır ne ocak desinler.

Sorunu diğer kadınla değil,babayla halletmek gerekiyor.

Son düzenleme:
arkadasım hıc karısma kac yasında adam senmı akıl vercen boylesı senden benden haklı cıkar kenara sıyrılıverır benım kayınpederımı anlatsam oooooooo bız gormezden gelıoruz mecburen ayıplamıyormuyuz ayıplıoruz mıllet neler neler dıo ama banane kendı dusunsun allah akıl vermıs fıkır vermıs kac yasında adam bızmı akıl verelım kayınvalıdede farkındadırda bakma sen benımkı bılıo ama alısmıs artık ne yapsın bısey dedıgınde kabarıverıo

kp 54 yaşında.kv haberi varmı yokmu bilemem.ben söleme taraftarı değilim zaten dediğim gibide karışmıyorum.eşim konuşmuş yakalandığı halde çocuklarına inkar ediyormuş.benim 2 çocuğum var belli bi düzenim huzurum var.kp uçkuruna sahip olamıyo diede bunu bozacak değilim.ev işi çocuklar o bu derken zaten kendi stresim yetiyo.kp macera arıyo kendini hiç yaşlı görmüyo kabullenmiyo.olan kendine olur çocuklar atarız evden böle devam ederse demişler ne yaparsa yapsın.kv 2 bekar oğlu var yanında çalışıyolar.gerisi onlara kalmış

kp 54 yaşında.kv haberi varmı yokmu bilemem.ben söleme taraftarı değilim zaten dediğim gibide karışmıyorum.eşim konuşmuş yakalandığı halde çocuklarına inkar ediyormuş.benim 2 çocuğum var belli bi düzenim huzurum var.kp uçkuruna sahip olamıyo diede bunu bozacak değilim.ev işi çocuklar o bu derken zaten kendi stresim yetiyo.kp macera arıyo kendini hiç yaşlı görmüyo kabullenmiyo.olan kendine olur çocuklar atarız evden böle devam ederse demişler ne yaparsa yapsın.kv 2 bekar oğlu var yanında çalışıyolar.gerisi onlara kalmış

En dogrusunu dusunmussun. Allah kolaylik versin esine ve ailesine.
Insallah kayinvaliden ogrendiginde cok harab etmez kendini, neticede ilk olan birsey degil onun icin, ikincisi cidden insani sarsar...
Ne mutlu kadina ki, tabiri caizse, kapi gibi cocuklari var. Annelerini dusunuyor ve `kapinin onune koyariz` diyebiliyorlar.
Boyle durumlarda malesef ki olan kadina oluyor, adam ne yaparsa yapsin... Butun ceremeyi kadin cekiyor, uzuntusunu de utancini da...

Karismamakla en dogrusunu yaparsin. Senin yapman gereken sadece esine ve yeri geldiginde kayinvalidene destek olmak.
Her ne kadar sende o ailenin kizi olsan da, bir noktada esinin ailesidir. Boyle hassas konularda hele, daha cok kendi aile iclerinde halletmek isterler durumu.
`Sen ne karisiyorsun` laflarini duymamak icin, ses cikarmayip destek olmak en mantiklisi...

Allah korusun ve dusmanimin basina bile vermesin..

En dogrusunu dusunmussun. Allah kolaylik versin esine ve ailesine.
Insallah kayinvaliden ogrendiginde cok harab etmez kendini, neticede ilk olan birsey degil onun icin, ikincisi cidden insani sarsar...
Ne mutlu kadina ki, tabiri caizse, kapi gibi cocuklari var. Annelerini dusunuyor ve `kapinin onune koyariz` diyebiliyorlar.
Boyle durumlarda malesef ki olan kadina oluyor, adam ne yaparsa yapsin... Butun ceremeyi kadin cekiyor, uzuntusunu de utancini da...

Karismamakla en dogrusunu yaparsin. Senin yapman gereken sadece esine ve yeri geldiginde kayinvalidene destek olmak.
Her ne kadar sende o ailenin kizi olsan da, bir noktada esinin ailesidir. Boyle hassas konularda hele, daha cok kendi aile iclerinde halletmek isterler durumu.
`Sen ne karisiyorsun` laflarini duymamak icin, ses cikarmayip destek olmak en mantiklisi...

Allah korusun ve dusmanimin basina bile vermesin..

amin.teşekkür ederim.öleki daha şimdiden eşimin psikolojisi kötü.biz şakalaşırdık bazen bu konularda gırgırına.ama şimdi en ufak imada bile tabi ben babamın oğluyum ya belki genlerimde vardır dior.çok üzülüyor sürekli beni babamla karıştırma dior.yüzüne vurmak gibi bi durum söz konusu bile değil ama öle algılıyor.şimdiden evimizi etkiledi bu durum.dün kardeşiyle tekrar konuşmuş utanmadan kaynımlardan sürekli para istiyormuş.sebebide malum.kv duyarsada pek hayretmez artık.

Back
X