• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım ömür boyu arkadaşsız kalacağım

kristenn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
524
7
46
İstanbul
10. sınıfım Okulda arkadaşım yok olsada hemen başka birisine satıyor.Bugüne kadar hep zarzor arkadaş edindim 1 tane çünkü çok arkadaşım olmasını istemem çok olup boş olmasını bi tane olsun ömürlük olsun derim tam buldum derken onlarda satarlar hemen. zaten.Hepsiyle yabancı gibi olduk. Her sene bir arkadaşım oldu onlarda da sonra sattı. Bu sene hiç arkadaşım yok. Bazılarına bakıyorum 50 tane biricik kankaları var. Benim neden bir tane yok.Bir tane olsun canımı istese verecek kadar çok değer veriyorum bumu sorun?Suratmı yapim yani herkese .Bu insanlar neden bu kadar nankör bi tane arkadaşın var bi tane daha bulunca neden diğerini unuturki insan 2 sine gösterecek ilgi kapasiten yokmu. Herkes niye bu kadar çıkarcı yaa bi iyilik yapsan neden aptal yerine koyuyolar bazen diyorum bu kadar satıldığıma yalnız kaldığıma göree bendede hata vardır amaaa naptımki bennn herşeyi alttan alan ben buluşmalarda hep onun evine ykn yerden buluşan ben herşeye küsen o küssede belli etmeyen ben hep kalbimi kıran o Bu kadar layık değil kimse işte ama arkadaşsızda kalamıyorumki okuldan eve gelirken kendi kendimle konuşup kendi kendimi güldürüyorum yakında sıyırıcam

üzülme canım kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar..sen kendi doğrularınla devam et hayatına sakın taviz verme değerlerinden birilerine kaybetmemek adına...

üzülme canım kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar..sen kendi doğrularınla devam et hayatına sakın taviz verme değerlerinden birilerine kaybetmemek adına...

ben hep sıcakkanlı iyi niyetli olurum birisine iyilik yapabilmek için içim içimi yerr amaa sonra aptal yerine konuldugumu farkederim

böyle düşündüğün için yok. az olsun öz olsun tek olsun benim olsun... hayat arkadaşı seçmiyosun.
dost bu, arkadaşlıktan kardeşliğe uzanan bi çizgidir. ancak zamanla oluşur. tanıdıkça, paylaşttıkça.
bu mantıkla yaklaşırsan yüzeysel olması kaçınılmaz olur.

canını fazla sıkma

ama böyle arkadaş ilişkilerinde sürekli taviz veren alttan alan taraf sen olma

karşındaki insanın hal ve hareketlerine bak o sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davran.

zaten iyi insanların kıymeti bilinmiyor bu dünyada.

canını fazla sıkma

karşındaki insanın hal ve hareketlerine bak o sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davran.

Kesinlikle katılıyorum sana :)

Mesela sen de mesaj kutunu boşaltmazsn arkadaşların sana ulaşamaz ve bi arkadaşın yapayalnız kalır burda :)

böyle düşündüğün için yok. az olsun öz olsun tek olsun benim olsun... hayat arkadaşı seçmiyosun.
dost bu, arkadaşlıktan kardeşliğe uzanan bi çizgidir. ancak zamanla oluşur. tanıdıkça, paylaşttıkça.
bu mantıkla yaklaşırsan yüzeysel olması kaçınılmaz olur.

Bende son zamanlarda böyle düşünmüştüm zaten o yüzden haklısın.Sanırım sorunum bu benim arkadaşımı sevgili falan gibi görmüş olmam .Sahiplenmem kıskanmam yollarımız ayrılınca sevgilimden ayrılmış gibi üzülmem falan :)

canını fazla sıkma

siz böyle yapıyorsunuz demek.çok acayip geldi bana yorumunuz.karşısındaki kötüyse odamı kötü olsun.siz kötümüsünüz yoksa iyi insanlara kıymet verilmiyor diye.yanlış yoldasınız bence.iyi davranmak terbiyeyle alakalıdır..

Bazi insanlar vardir. Biriyle tanisir arkadas olurlar. Sonra o kisiye sIkI sIkI baglanirlar, birden bire cok yakin hissederler, belki de karsidakini bogacak kadar sahiplenirler. Karsidakinden de ayni samimiyeti beklerler. Bu kisi baska arkadaslariyla gorusunce "beni satti" derler. Sen de bu insanlardan biri misin? Bana biraz oyle geldin. Dost arayislarina inanmam. Dost arayip bulunan birsey degildir, 3 gunde olmaz, cok zamanla olur. Her gordugune bu kadar sarilip bu kadar kendinden verirsen arkadasin olmaz, ya da yuzeysel kalir. Oncelikle kendine deger vermelisin. Iyi bir arkadas olmak, yardimsever olmak cok guzel ve normal seyler ama kendinden odun verecek kadar abarti fedakarliga gerek yok. Bircok insan var "bir tane olsun tam olsun" diyen, ben de bunlardan biriyim. Ama bu demek degil ki ben sadece bir kisiye yogunlasip onunla arkadaslik yapcam. Bir suru arkadasim olur, ama 3-5 tanesi en yakinimdir. Bence bu dost arayisindan vazgecip oluruna birakmalisin. Dostluk zamanla olusur.

Ben bu lisedeki kızların birbirine vefasız davranmalarına alıştım evimize gelen kıza dahi bir şey ikram edesim gelmiyor nasılsa kızama vefasızlık yapacak yani arkadaş değil o gün kafası esmiş gelmiş gözüyle bakıyorum aralarında kıskançlıklar çok sende bunu kabul et bazen bütün kötüler birarada bulunuyor

Boşver az ve öz olması en normali. Benimde lisenin ilk yılında hiç sayamadığım kadar arkadaşım vardı nerdeyse bütün yaşıtlarımı tanıyordum ve hepsiylede aram çok iyiydi. Şuan emin olabilirsin ki onlardan bir tanesi bile yok hayatımda. Bu yolda yalnız yürüyorum yürüyeceğimde. Onlar her zaman benim yoluma engel koymak istediler buna adım gibi eminim. En iyisi tek olmak. Hem bir arkadaş arıyorsan bunu uzakta değil yakınında ara. Bir insanın en yakın arkadaşı annesidir unutma :)

oluruna bırak canım eminim seninde karşına kafa dengin birileri çıkacaktır :31:kusursuz birini arama ama arkadaşımı etkileyeceğim diye de kendinden kişiliğinden ödün verme.ayrıca 2. arkadaşı bulup seni unutuyorsa biri bilki bu onun ayıbı senin değil öylesinden de dost falan olmaz.biraz zamana bırak derslerine odaklan kafana bunu çok takma:40:zaten kötü hayırsız arkadaşın olacaksa hiç olmasın daha iyi canım bunu da unutma:97:

Back
X