10. sınıfım Okulda arkadaşım yok olsada hemen başka birisine satıyor.Bugüne kadar hep zarzor arkadaş edindim 1 tane çünkü çok arkadaşım olmasını istemem çok olup boş olmasını bi tane olsun ömürlük olsun derim tam buldum derken onlarda satarlar hemen. zaten.Hepsiyle yabancı gibi olduk. Her sene bir arkadaşım oldu onlarda da sonra sattı. Bu sene hiç arkadaşım yok. Bazılarına bakıyorum 50 tane biricik kankaları var. Benim neden bir tane yok.Bir tane olsun canımı istese verecek kadar çok değer veriyorum bumu sorun?Suratmı yapim yani herkese .Bu insanlar neden bu kadar nankör bi tane arkadaşın var bi tane daha bulunca neden diğerini unuturki insan 2 sine gösterecek ilgi kapasiten yokmu. Herkes niye bu kadar çıkarcı yaa bi iyilik yapsan neden aptal yerine koyuyolar bazen diyorum bu kadar satıldığıma yalnız kaldığıma göree bendede hata vardır amaaa naptımki bennn herşeyi alttan alan ben buluşmalarda hep onun evine ykn yerden buluşan ben herşeye küsen o küssede belli etmeyen ben hep kalbimi kıran o Bu kadar layık değil kimse işte ama arkadaşsızda kalamıyorumki okuldan eve gelirken kendi kendimle konuşup kendi kendimi güldürüyorum yakında sıyırıcam