Sanırım ondan hoşlandım silmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Selam4i28e7

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
121
38
98
Yüksek lisanstan tanıdığım bir arkadaşım var o zamanlar okeye falan giderdik 2 erkek 3 kiz. Onun birkac senelik sevgilisi vardı. Dersler bitti Araya mesafe girdi falan cok nadir de olsa arada konuşurduk gecen seneki yaz tatilinden itibaren genelde her konuştuğumuzda bana iltifat ediyordu. Iste "guzelsin" falan filan. Birkac ay once bulunduğum sehirden gecmis "sanada söyleyecektim bulusursak inecektim gelemezsin diye soylemedim" dedi."olan olmuş" dedim "gelir miydin dogru soyle" dedi. Yani bana imali geliyor boyle cumleler. Ama birkac ayda bir konuşuyoruz. Ve sanirim ben ondan zamanla hoslanmaya basladim senelerdir görmedigim halde. Simsi bi kizla eklesmis kiskandim. Profiline bakıyorum kimle eklesmis ne yapmış diye. Sizce silmeli miyim onu?

silince gene bakar mısın bakarsın hesabına kalsın hem niye siliyorsun ki gerçekten ilgisi olsa üstüne düşer demekki yokmuş kendi kendine gelin güvey olmuşsun erkekler birini beğeniyorsa beklemez öyle koşar

Adamın birini eklemesi çok normal. Silmeniz saçma bir tepki olur. Siz de hoşlandınız madem o yönde bir adım atın. Yüksek lisans yapmış insansınız platonik aşk sizin yaş grubunuza göre bir olay değil bence

Adamın birini eklemesi çok normal. Silmeniz saçma bir tepki olur. Siz de hoşlandınız madem o yönde bir adım atın. Yüksek lisans yapmış insansınız platonik aşk sizin yaş grubunuza göre bir olay değil bence
Ben kafamda kurmuş olabilirim. Gerçekten hoslanmis olsa acilirdi zaten bi erkek olarak

silmeye gerek yok
neden sildin diye sorarsa ne açıklama yapacaksın ?
bi de son takip ettiği kişileri nasıl görebiliyorsunuz ya bende hep karışık gözüküyor o liste :D
hani ben baktım mesela şimdi arkadaşın profilinde deneyim dedim eskiden takip edilenler falan üst sıralarda gözüküyor
yeni takip edilen eski takip edilen ayrımını ben yapamıyorum mesela bakınca
hangi hesabı yeni takibe almış hangisinini eskiden de takip ediyormuş filan
nerden bakıyorsunuz ona ?

Ben kafamda kurmuş olabilirim. Gerçekten hoslanmis olsa acilirdi zaten bi erkek olarak

E siz hiçbir şey yapmadan adam gelip ilanı aşk mı etsin? Olan olmuş diyeceğinize iyi olurdu görüşürdük yazsaydın keşke falan deseydiniz bari. Karşı taraf hamle yapıyor siz kapı duvar. Anca dizilerde olur hiç ışık görmeden erkeğin gidip açılması.

Dört kişilik okeye neden beş kişi gittiniz ya?
Ben mesela, eski hayatını bildiğim birine herhangi bir duygu besleyemem. Tanıştıktan sonra öğrensem neyse de. Sevgilisi vardıysa, hepsi hakkında bilgim varsa kendimce etik bulmam.
Sizinki de olta atmış. Ama oltada başka kancalar da var.

Ben kafamda kurmuş olabilirim. Gerçekten hoslanms olsa acilirdi zaten bi erkek olarak
silmeye gerek yok
neden sildin diye sorarsa ne açıklama yapacaksın ?
bi de son takip ettiği kişileri nasıl görebiliyorsunuz ya bende hep karışık gözüküyor o liste :KK70:
hani ben baktım mesela şimdi arkadaşın profilinde deneyim dedim eskiden takip edilenler falan üst sıralarda gözüküyor
yeni takip edilen eski takip edilen ayrımını ben yapamıyorum mesela bakınca
hangi hesabı yeni takibe almış hangisinini eskiden de takip ediyormuş filan
nerden bakıyorsunuz ona ?
Evet silmeme karari aldim. Takip ve takipci sayilari az zaten ee bende kontrol ettiğim icin hemen anlaşılabiliyor 😂 bide bu arkadasin cok altlarda olmuyor yeni ekli oldukları 😂

E siz hiçbir şey yapmadan adam gelip ilanı aşk mı etsin? Olan olmuş diyeceğinize iyi olurdu görüşürdük yazsaydın keşke falan deseydiniz bari. Karşı taraf hamle yapıyor siz kapı duvar. Anca dizilerde olur hiç ışık görmeden erkeğin gidip açılması.
Bu yorumuna da maalesef olan olmus diyecegim. Zaten uzak durmayada calisiyorum. Kendisi eski sevgilimle ayni siniftalardi. Hos su an gorusmuyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X