Sanırım özgüvenimi kaybediyorum.

in_cim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
904
507
103
Merhabalar

Daha önce konularım oldu . Özetleyeyim . 1.5 yıllık evli vajınusmus hastası bir bayanım. Eşimde temizlik takıntılı kabul etmese de bana göre hala okb hastası( daha önce tedavi olmuş. ) Seviyorum ve seviliyorum.
Eşim 33 ben 29 yasındayım.

2 temel sorunumuz var . Vajınusmus ve temizlik kavgalarımız.

Vajinusmus sorunumdan dolayı eşimin yanlıs yaptıgı bir konuda bile vicdan yapıp yanında olma dürtüsü içindeyimm.
Şöyle ki , dün haftalık temizlik günümüzdü. Bizim kavgaalrımız hep temizlik yüzünden zaten. Eşim vajınusmus yüzünden üstüme gelmez.Suçlamaz ve Sabrediyor . Bende onun temizlik takıntılarına sabretmeye çalışıyorum.
Normal de evde terlikle gezeriz yere basılmasını istemez. Dün yere çıplak ayakla basıp 3-5 adım atıp terliğimi giydim. Bana dediğ şu " 2dk bekleyemedin mi ? Ben getirirdim " . Ben de dedim ki normal insanların her gün yaptığını yaptım. Sokakta yalın ayak gezmedim gereksiz uzatıyorsun dedim . Surat yaptı tüm gün. Bende uzatmadım tartışmayı erkenden yattım . O TV izledi . Ben uyunca gelmiş yanıma. Şimdi arada bir yazıyor bana ama kendini hatasız görüyor. Ona göre hep yanlış yapan benim.
İşin kötüsü vajınusmusa sabredip hala beni sevdiği için ben de hemen hemen herseyde kendimi suçluyorum. Keske 2 dk bekleseydim de adamı üzmeseydim diye . Gerçekten onun için temizlik ciddi sorun ve tavizi yok.

Yemek takıntısı yok. Zaten ikimizde çalışıyoruz . Ütü de , ev temizliğinde vs hep bana yardım eder. Dürüst yalan soylemez , ilgilidir . Ama temizlik durumunu aşamıyoruz. Ve gitgide bende ona benziyorum. Ona Sormadan birsey yapamaz hale geldim . Sanki yanlıs yapacakmısım gibi geliyor.

Gereksiz gördüklerimi yapmayacağım belki o da vazgeçer diyorum ama ona kıyamıyor yine yapıyorum ve yardım ediyorum.

Özgüvenimi kaybetmemek için ne yapmalıyım ? Nasıl davranmalıyım bilmiyorum.

Özgüvenle alakalı bir durum görmüyorum burada.
Alışıyorsunuz birbirinize,
İkiniz de birbirinizi üzen tavırlarınızı zamanla törpüleyeceksiniz.
O da aşacaktır zamanla,2 adım atmanın ölünecek bir durum olmadığına.
Okb için tedaviye devam etmesini sağlayın,bu çok önemli.

OKB yse zaten bunun çözümü konusarak olmaz ne yazik ki. Nasil ki siz hastasiniz, o da hasta. Sizinki konuşarak duzelmiyorsa onunki de duzelmez. Beraber psikiyatriste gidin. 1.5 sene vajinismus da cok sagliksiz, yere 5 adim ciplak bastin diye kavga cikarmak da. Ikinizin de ihtiyaci var.

doktora gitsin. 5 adım attın diye laf sokan adamla ömür geçmez.

Siz gidiyor musunuz Dr.a ? Tedavi olmayı denediniz mi?
İkinizin de tedavi olması gerekiyor şuan da çünkü, sadece eşinizin değil..

Herseyin fazlasi zarar diye bosuna dememisler. Esinizin hastaligi gecmemis ne yazikki ikna edip tedavi olmasini saglayin. Ona da size de yazik ama yaa. Allah yardimciniz olsun.

sizinki bir rahatsızlıksa onunki de bir rahatsızlık bence. sabır tamam ama tedavi de olunmalı.

daha önce de benzer konunuz vardı

çoğunluk vajinin sebebinin de eşinizin temizlik takıntısı olduğunu yazmıştı hatta

zira o yatağa girmek de yataktan çıkmak da seramoni

bir de yani yere terliksiz basınca yer mi kirlendi ayağınız mı

eşim hiçççççç terlik giymez de

eşinizin acil doktora ihtiyacı var

vaji için de doktor şart da sanki sizinkinin temeli de eşinizin OKB si ve bu sizi yetersizlik duygusuna da itiyor

Back
X