• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım tek çare arabanın satılması ..

Bi yere gitcez diye uydurun bence. Sözümüz var birine diyin. Eşiniz uyanınca da gidin bi güzel dolaşın:)
Bu seferlik taksiyle gidin diyin.
Ben bile sinir oldum burda mesajla haber veriyolar bide..

Eşimle tartışırız yalan söylersem .

Kırcaz diye dürüst olamıyorsak bazen yalan en iyisidir aslında..
Bende şimdi bi öneri sundum ama tartışmanıza sebep olmak istemem :s

yaptıkları cidden hiç hoş değil.:19:
siz artık bir ailesiniz sizin de eşinizle kendinize göre planlarınız vardır.:24:
ya eşiniz konuşsun ya da siz uyarın.
çünkü yüz astar çoktan geçmiş.

sonunda patladım. kimseye yine bişi olmadı eşimle yüz göz olduk birşeyler kırarak sakinleştik kızdık incittik bagırdık yani komşuyada haber olduk . çözüm olurmu bu bilmiyorum .

Mesajdan sonra uyandırdın mı? Noldu:26:
Bence eşine evli olduğunuzu, evli bi'adam olarak sorumluluklarını, bazı şeylerde tek başına cevap verilemeyeceğini hatırlamasını söyle.
Ya da git annene babana söyle bi'ay boyunca paso aynısını yapsınlar, bakalım tepki noluyo:19:

Mesajdan sonra uyandırdın mı? Noldu:26:
Bence eşine evli olduğunuzu, evli bi'adam olarak sorumluluklarını, bazı şeylerde tek başına cevap verilemeyeceğini hatırlamasını söyle.
Ya da git annene babana söyle bi'ay boyunca paso aynısını yapsınlar, bakalım tepki noluyo:19:

son mesajımdan hemen sonra uyandı kardeşine cevap atacak kadar vaktim olmadı .. dünden beri surat salllıyrum konuşmuyorum neyin varne oldu diye bin defa sordu her defasında yok brişey dedim .. uyandı yine birşey var sende dedi ne vara balt dedi yine sustum . sonra aradılar tabi mesaj attık falan diyorlar eşim yok ben okumadım ben falan dedi . sonra mesajıokumuşşun neden haber vermiyorsun dedi sustum . o arada dışardaydık evin yakınlarında bi yerde beni eve bırak dedim . yine soordu defalarca ne oluyor falan diye senlik birşey değil konuşsakta çözüm olmuyor dedim .gitti 1 saat sonra geldi sinirden evi dagıttım o gelene kadar kırdım bir kaç bişi . geldi ne oldugunu anlamıyorum anlat bileyim ne yaptım dedi annesi ikide bir yaptıgı yemeklerden gönderir defalarca uyardıgım çöpe atıyorum fazla geliyor ben günlük yapıyorum dediğim halde .. gün annemin koydugu yemegemi kızdın o yüzden mi yapıorsun deid . sonra açtım agzımı dedim yeter sen artık evlendin idrak et idrak etsinler senins orumlulukların var sorumlugugunda insan var biz bi aile olamadık olamıyoruz dedim . ne yapayım kocaman insanlar yok mu diyeyim arada kaldm . dede ve büyük anne yaşlı dedi .. Bende sana gitme demiyorum elbette yapacaksın buna engel olacak değilim dedim. o zaman neden yapıyorsun bunları dedi . ufak ufak birikti 1 sene içinde haftanın 3 günü bi iş için çagrlmandan bıktım tek evlat senmisin deidim .. hasta değiller benden saglamlar 3 işten 2sini onlar halletsin birine biz gidelim dedim .. hasta olurlar acil bişi olur o zaman git ota b.k a sen gitme bi tlf uzagında bilip herşeye çagırmasınlar yok demeyi öğren dedim. evlatlık görevim o benim ölseler içime dert olur dedi . bende madem idealin hayrlı evlat olmaz ailene adamaktı haytı ömrünü beni neden yaktın evlanmeyip sadece evlatlık vazifeni yapsaydın yenimi alına geldi evlenincemi anladın evlat oldugunu dedim ( evlenmeden bu kadar ilgili düşkün değildi ) . sonra konuştuk konuştuk konuştum saatlerced bagırdım çagırdım . anneme bişi olsa sen bakmayada razı olmazsın dedi . Nefret ediyorum nefret sen nefret ettirdin bu davranışların nefret ettirdi sen sebep oluyorsun dedim . yine konuştuk konuştuk .. sonra oda sinirlendi kırdı bişiler biraz atar yaptı tamam dedklerini yapacagım aa sende artık gitme dediğim yere gitmeyeceksin kafana göre iş yapmayacaksın yaparsan kötü olur falan dedi bagırdı çagırdı .

Çözüm süreçleri hep sancılı olur. İnşallah çok yıpranmadan atlatırsınız sizde bu dönemleri. Annemle babamda çok kavga ettiler ama geçti gitti. Şimdi acil bişey olmadıkça çağırmıyolar. Çağırsalarda babam da kullanıldığını anlamış olacak ki hayır demesini biliyo artık. Eşinizde anlar bi süre sonra. Sabredin siz.
Yemek konusu da cidden çok ayıp oğlumu doyuramıyosun der gibi çöpe attığını söylediğin halde niye gönderir ki. Eşinde kabul etmicek aslında..
Neyse inşallah halledersiniz..

Çözüm süreçleri hep sancılı olur. İnşallah çok yıpranmadan atlatırsınız sizde bu dönemleri. Annemle babamda çok kavga ettiler ama geçti gitti. Şimdi acil bişey olmadıkça çağırmıyolar. Çağırsalarda babam da kullanıldığını anlamış olacak ki hayır demesini biliyo artık. Eşinizde anlar bi süre sonra. Sabredin siz.
Yemek konusu da cidden çok ayıp oğlumu doyuramıyosun der gibi çöpe attığını söylediğin halde niye gönderir ki. Eşinde kabul etmicek aslında..
Neyse inşallah halledersiniz..

Gözünün önünde öpe döktüm defalarca bak gör günaha sokuyorsun beni böyle çöpe gidiyor yapma ALLAH için dedim .. dediğim dedik öttürdüğüm düdük geri kafalı cahil laf gitmiyor kafasına .Her akşam eşim işten gelince uyuyana kadar en az 2-3 defa arardı( iş yerine giderkende eşim işten dönerkende görüyor iş yerinde iken en az 4 5 defa konuşuyorlar ) saçma sapan sebeplerle uzun uzun sohbetler beklerdi yine böyle yüz göz olduk eşim anladı anneside bi süre sonra aramaz oldu eşimle o tartışmayı yaptıktan sonra sanıyorum ki eşim söyledi yoksa bi an da mümkün değil kesilsin her akşamki konuşmalar

Gözünün önünde öpe döktüm defalarca bak gör günaha sokuyorsun beni böyle çöpe gidiyor yapma ALLAH için dedim .. dediğim dedik öttürdüğüm düdük geri kafalı cahil laf gitmiyor kafasına .Her akşam eşim işten gelince uyuyana kadar en az 2-3 defa arardı( iş yerine giderkende eşim işten dönerkende görüyor iş yerinde iken en az 4 5 defa konuşuyorlar ) saçma sapan sebeplerle uzun uzun sohbetler beklerdi yine böyle yüz göz olduk eşim anladı anneside bi süre sonra aramaz oldu eşimle o tartışmayı yaptıktan sonra sanıyorum ki eşim söyledi yoksa bi an da mümkün değil kesilsin her akşamki konuşmalar
Evlenince kıymete binen çocuklardan sanırım sizin eşinizde. Valla benim kaynanam akşam akşam ararsa telefonu ben açarım ve bahane uydururum sanırım müsait değil diye.
Birden kesilebiliyosa demekki eşiniz konuşmuştur. Bunu da anlar zamanla inşallah.
Bence bir daha yemek getirirse dolaba koyun ertesi gün geri gönderin bizde yenmedi diye. Döküyosa da o çöpe döksün.
Benimde her şeye bi cevabım var daha evlenmediğimden heralde pek bi cüretkar konuşuyorum:27:

Son düzenleme:
Evlenince kıymete binen çocuklardan sanırım sizin eşinizde. Valla benim kaynanam akşam akşam ararsa telefonu ben açarım ve bahane uydururum sanırım müsait değil diye.
Birden kesilebiliyosa demekki eşiniz konuşmuştur. Bunu da anlar zamanla inşallah.
Bence bir daha yemek getirirse dolaba koyun ertesi gün geri gönderin bizde yenmedi diye. Döküyosa da o çöpe döksün.
Benimde her şeye bi cevabım var daha evlenmediğimden heralde pek bi cüretkar konuşuyorum:27:

Evet öyle oldu . buda çare olmaz direk muhattabım k.v olack eşim çok üzüldü çok

bende de aynı sorun vardı hala var ama törpüledik biraz en azından her akşam aramıyorlar artık, yada yapılacak işlerni gündüz ben işteyken hallediyor eşim ( vardiyalı çalışıyor gündüzleri bazen evde oluyor ) yani benimle birlikteyken ki vaktini onlarla harcamıyor en azından sık sık ,

evlerimiz birbirini görüyor bizim kv ile, salonun ışığı niye yanmıyor diye aramıştı bir kere yahu belki arkada yatak odasındayız belki mutfakta belki banyoda sanane o aramasıyla eşimle aramızdaki tartışmadan sonra biraz durulduı, anlayana kadar söylemekten başka çare yok

eşimde araba almak istiyor sırf senin söylediğin nedenlerden dolayı hep erteliyorum ihtiyacımız yok diyorum arabam olmayıversin bi süre huzur daha önemli

Konuyu okuyunca benim bile burda sinirlerim bozuldu.
Ama eşinize hep bir olay üzerinden etki etmeye çalışsanız bir parça faydası olur mu?
Mesaj geldi diyelim. "Ben dışarı çıkmak için plan yapmıştım, tabii ki onlar yaşlı yardım etmek lazım ama hastaneye falan gitmiyorlarsa ben arayıp işimiz var desem bu seferlik olur mu?" gibi konuşmanız faydalı olabilir mi diye aklıma geldi.

tartışmanız kötü olmuş ama başka türlü de çözülmez asla..neyse çok uzamaz inşallah ama anlamıştır eşiniz durumun ciddiyetini..

yalnız söylemem lazım yemeğini kadının gözü önünde çöpe atmak falan da güzel değil arkadaşım..şık bir hareket değil

bir akşam yiyiverin ne olur zehir katmıyor ya içine...

yani sonuçta size muhalefet olsun diye göndermiyorsa yemeği bu kötü birşey değil bence..

tartışmanız kötü olmuş ama başka türlü de çözülmez asla..neyse çok uzamaz inşallah ama anlamıştır eşiniz durumun ciddiyetini..

yalnız söylemem lazım yemeğini kadının gözü önünde çöpe atmak falan da güzel değil arkadaşım..şık bir hareket değil

bir akşam yiyiverin ne olur zehir katmıyor ya içine...

yani sonuçta size muhalefet olsun diye göndermiyorsa yemeği bu kötü birşey değil bence..

2 Kişiyiz evde yemegi fazla yapmaktan atmaktan hiç haz etmem o sebepten hep yeterince yapmaya çalışırım fazla yapmam ve hep yemegim olur hasta oldugum zamanlarda mesela göndersin isterim memnun olurum ama sürekli evimde yemek varkende gönderir oldu hangisini yiyelim ki .. ya kendi yaptıgım yemegi dökecegim yada onun gnderdiğini bi yemek yapıyorum ne kadar az yaparsam yapayım 2 günde ancak bitiriyoruz.. güzellikle çöok defa inanın söyledim tüm samimiyetim ile söylüyorum ama ben gönderme anne dedikçe dahada arttı .. yoksa ben tezat bir insan değilim

Konuyu okuyunca benim bile burda sinirlerim bozuldu.
Ama eşinize hep bir olay üzerinden etki etmeye çalışsanız bir parça faydası olur mu?
Mesaj geldi diyelim. "Ben dışarı çıkmak için plan yapmıştım, tabii ki onlar yaşlı yardım etmek lazım ama hastaneye falan gitmiyorlarsa ben arayıp işimiz var desem bu seferlik olur mu?" gibi konuşmanız faydalı olabilir mi diye aklıma geldi.

Eşim ev kuşudur .. benimde işim geregi evde olmam gerek çogu zaman sipariş vs oluyor onları hazırlamma gerekiyor .. yani pek dışard bulunmayız aslında evde vakit geçer.. bilmiyorum ki ben bu kadar sabırlı olup izahatte bulunamıyorum aertık bulunsam bile sanıyrum ki ilk önce işi halledelim sonra geçelim der

bende de aynı sorun vardı hala var ama törpüledik biraz en azından her akşam aramıyorlar artık, yada yapılacak işlerni gündüz ben işteyken hallediyor eşim ( vardiyalı çalışıyor gündüzleri bazen evde oluyor ) yani benimle birlikteyken ki vaktini onlarla harcamıyor en azından sık sık ,

evlerimiz birbirini görüyor bizim kv ile, salonun ışığı niye yanmıyor diye aramıştı bir kere yahu belki arkada yatak odasındayız belki mutfakta belki banyoda sanane o aramasıyla eşimle aramızdaki tartışmadan sonra biraz durulduı, anlayana kadar söylemekten başka çare yok

eşimde araba almak istiyor sırf senin söylediğin nedenlerden dolayı hep erteliyorum ihtiyacımız yok diyorum arabam olmayıversin bi süre huzur daha önemli

Biz bir sre arabasız kaldık çok sıkıntı çektik çünkü 5 dklık kestirme yol için otobüs minibüs ile 2 vesait yapıyorduk.. ama keşke almasaydık o kadar pişmanımki satıldıgı an bir daha asla araba lınmayacak .. aklınız varsa ve şüphenz aldırmayın .. ben böyle olacagını bilse razı olurmuydum

Back
X