sanırım yardıma ihtiyacım var

ozne_hayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
449
16
118
42
Kırklareli
hayatımla ilgili her şeyin yolunda olduğunu düşünüyorum
kalp atışlarım bir anda hızlanmaya başlıyor beynimin içinde milyonlarca karınca dolaşır gibi hissediyorum
hamilelikte almadığım kiloyu doğumdan sonra aldım ve veremiyorum
aslında vermek için cesaret de edemiyorum
çok zorlu bir süreçten geçtim . hayatta sınavlarım ağır oldu hepsini inancım sayesinde atlattım da
bir kendime güvenip yeniden ayaklanamıyorum
etrafıma polayanacılık oynuyorum kimse ruhumun yarasını bilmiyor içimde fırtınalar koptuğunu hissediyorum hayata tek başıma olduğumu hissediyorum
aslında çok çabuk pozitif olan bir insanımdır galiba yanlız olduğumu hisine kapılıyorum
konuşacak kimsem yok gibi hissediyorum

vesvese veriyor şeytan size. o anlarda hemen bir abdest alın yada bir ayetel kursi okuyun inanın iyi gelecek. Hayattaki en zor şey sanırım ruh yarası..

evlisiniz bir evladınız var bir çok insanın hayaline sahipsiniz fakat böyle düşünmenizi gerektirecek ne yaşıyorsunuz bilmiyoruz ki yardım edelim??
eşinizle mi anlaşamıyorsunuz ailenizden mi uzaksınız biraz daha açın lütfen konuyu.

senin yanında yüce rabbim var unutma... sonra da biz. bi derdin olursa yaz çiz biz dertleşiriz seninle

ben evlendiğimde herkez gibi istediğimde bebeğim olacak diye düşünüyordum
tabii bu hayal içinde denemeler yaptık ve bir gün bebeğimizin olmıyacağını öğrendik
ilk tüp bebek denemesinde hayatımın en büyük yaralarından birini aldım
kendimi bırakmadım savaşa devam dedim
önce fazla kilolarımdan kurtuldum ve vücudumun ve ruhumun hazır olduğu bir anda yeniden çıktım yola
hep ikizlerimin olmasını dilerdim ki mucize bebeklerimde ikiz oldular
doktor transferi sadece bir yapabileceğini asla yalan yanlış bir uygulama yapamayacağını söyledi her yerde iki transfer yapılabiliyo ama bu doktor tek diyo iki transfer yapıldığında tüp bebek yolunda olan arkaşlar daha da iyi bilir %50 %50 bir ansın var tabii %100 de olbilir iki bebeğide alabilirsin transfer merkezi transfer edilen embriyonun fotorafınıda verdi evimize geldik tek trasfer tek bebek hayali kurarken 6 hafta 4 günlük kontrol için gittiğimizde doktor ikiz dedi ozaman tek yumurta ikizimi dedim bana tek tranfer edildi hiç cevap vermeden kaçtı :) çünkü spot gebelik yani birine ben hamile kalmıştım
hamileliğim 8 ay sürüdü ve hep kanamam vardı her kanamamda doktor bir bebek gidecek diyerek zaten psikolojik bozukluk yaratıyordu
ve 8 ay boyunca hep ilaçlar kulandım bebek düşmesin diye
idrarda proteğin ve tansiyon yükselmesi ağır preklemsi tehsisiyle acilelen doğuma alım ve bebekleri ve son ada kurtardılar
doğum sonrası loğusalık depresyonuda yaşattılar işe başladığımda kenimi toparlamaya başladım sanıyorumdum ama
şuan için kendimi yanlız kalmış gibi hissediyorum

Kilo içhn bu kadar uzulmene dgmez. Eger cok uzuluyorsan gayret edip,spora gidip az yiycen.

Ayrıca dısarda problemlerini herkese anlatma,"cogu umursamaz,cogununda hosuna gider."

Canım benim öncelikle allah ikizlerini korusun .. Bence psikolojik yardım almalısın , uzman yardımı ile düzeldikten sonra bir diyetisyene gidebilirsin yada gene hamilelik öncesinde yaptığın gibi kendin kilo verebilirsin .. Bazen o anda atlattığımızı zannettiğimiz depresyonlar bunalımlar belli bir zaman sonra bizi pat diye vurabiliyor ani ataklar geçirebiliyoruz bence hemen iyi bir psikolog bulun kısa sürede faydasını göreceksiniz , eğer bu psikolojiden kurtulamazsanız katlanarak sizi esir eder o kilolarda alınmaya devam eder artık siz annesiniz bebişleriniz için lütfen ayağa kalkın ..

Merhaba

psikologa gitmen hem senin hem de bebeklerin için iyi olur umarım. Tüp bebek tedavinizi Hangi doktor yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…