Sanırım yaşamayı beceremiyorum yardım lütfen :(

Devlet ve sehir tiyatrolarini takip etmeni tavsiye ederim univ ilk geldigim yillarda istanbulda hic arkadasim yoktu tek basima vakit gecirmek zorundaydim tiyatrolara dadanmistim ayni oyunlari tekrar tekrar izliyordum acayip keyifliydi hatta surekli gide gele tiyatrocularla tanisma sansi felan buldum hala bazilariyla gorusurum ara sira tavsiye ederim hem ufkun genisler hem guzel vakit gecirirsin hem de sosyallesmis olursun
ayy cok tesekkur edrim tavsiyeleriniz icin

24 yasındayım coook yogun ailevı problemler nedeni ile 4 senedir şişli de yanlız yasıyorum. arkadas edinemiyorum gezemiyorum dolasamıyorum bidaha gelmicek bu yasları gerektıgı gibi yasayamıyorm elımde degl genelde evdeyım tek eglencem temızlık yapmak gezmek tozmak ıstıyorum baska sehırler görmek yenı seyler yasamak ama yok erkeklerle zaten alakam yok sevemıyorm yakınlasamıyorm hicbiriyle en son 7 sene once sevgılım oldu tavsiyelerinize ihtiyacım var :KK43:(
saçmageldi,şişli de yalnız yaşamakiçin bir işiniz olması gerek ama temizlik yapıyorsunuz evde anlamadımbenorayı.

Bir problemım oldugu için yazdım zaten buraya ki çözüm bulim. bir işim var zaten bikac aydır calısmıyorm sadece muhasebeciyim
sorunun cevabı sizde, sizi eniyi siz tanırsınız,depresyonmu acaba ya dabaşka bişi, temel sorunu bulup çözmek gerek, onu da bir uzman yapabilir

kesınlıkle olabılır özgüven meselesi bazı seyler cidden
Ay saçmalama ne özgüven eksikliği 5 kiloyla. Fotodakide sensin sanırım maşallah, senin ruhun kararmış biraz o kadar :)

Yarın süslen püslen çık gez dolaş bişeyler al kendine. Sonra paran varsa bişeylere üye ol tiyatro kulubü olabilir dans olabilir. Bak dans iyi fikir kiloda verirsin. Zaten oradan çevren olacağı için geriside gelir sosyal hayatın düzelir.

Akşamlarıda seni mutlu edecek şeyler yap bakım olabilir komedi filmi olur örgü olur neyse işte.

Yarın birgün evlenipte çocuğun olursa çok ararsın bu boş günlerini tadını çıkar. O kadar özledim ki tek başıma alışverişe gitmeyiiiii

Ailenle görüşmüyorsun, çalışmıyorsun, nasıl geçiniyorsun?Ileriyi düşünüp birikim yaptım demissin ama ne ara yaptın 24 yaşındasın? Bizim gibi güzel olmanın hayata 10-0 önde başlandığı bir ülkede bu güzellikle nasıl aktif bir sosyal yaşamın
yok?Son olarak babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

Ay saçmalama ne özgüven eksikliği 5 kiloyla. Fotodakide sensin sanırım maşallah, senin ruhun kararmış biraz o kadar :)

Yarın süslen püslen çık gez dolaş bişeyler al kendine. Sonra paran varsa bişeylere üye ol tiyatro kulubü olabilir dans olabilir. Bak dans iyi fikir kiloda verirsin. Zaten oradan çevren olacağı için geriside gelir sosyal hayatın düzelir.

Akşamlarıda seni mutlu edecek şeyler yap bakım olabilir komedi filmi olur örgü olur neyse işte.

Yarın birgün evlenipte çocuğun olursa çok ararsın bu boş günlerini tadını çıkar. O kadar özledim ki tek başıma alışverişe gitmeyiiiii
ahahah deneyecegım tesekkur ederim :KK45:

Ailenle görüşmüyorsun, çalışmıyorsun, nasıl geçiniyorsun?Ileriyi düşünüp birikim yaptım demissin ama ne ara yaptın 24 yaşındasın? Bizim gibi güzel olmanın hayata 10-0 önde başlandığı bir ülkede bu güzellikle nasıl aktif bir sosyal yaşamın
yok?Son olarak babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
ahahah babanı bilmem ama 15 yasından berı calısıyorum hem okudum hem calıstım aılemden bı fayda görmedm simdiye kadar sansım de yaver gitti sukur ama dedigin gb niye sosyal hayatın yok dıyosun dogru işte bi anda kesıldı butun ıstegım sosyal yasam vs anlayamıyorm neden dısarı cıkmak ıstemıyorm arkadaslarm dan uzaklastm yenılerını de edinme sorunu yasıyorum

Şu kadarcık konusma bile planlar yapmama kafamın rahatlasına yetti yorum yapan tavsiye veren herkese çooook teşekkür ederimm :KK200::KK200:

Back
X