sanırım yenıden bebeğimi kaybediyorum... :(

hulyabaskurt

Seni Bekliyoruz PAŞAMM:)
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.874
24
66
Zonguldak
1 bucuk yıllık evlıyım daha önce 2 kez habersız hamıle kaldım ama ıkısıde sonuc kötü düşük oldu kürtaj oldum yıkıldım piskolojıkmen sarsıldım.. sonra doktora gıttım ben anne olmak istiyorum dıye fakat yumurtalarıma baktı tam yumurtalama dönemı deneyın dedi denedik hamıle oldugumu ögrendım fakat kan tahlılı beta 1733 cıktı 4 haftalıktı zaten tahmınımce 2 gun sonra beta 1143 cıktı fakat kese görulmemıstı sanırım dusecek dedı doktor ve progestan vermedı gönlum ısterdıkı bu sefer olsun ama olmadı acaba bu kımyasal gebelıkmı henuz kanamamda yok acaba dusmezse devam edermıkı buyurmukı ıcımde kurtaj olmak ıstemıyorum ama kaybetmek hıc ıstemıyorum pazartesı gidicem bakalım 5. haftaya girdim bugun tahmınımce ama sanırım düşecek :S yardım :(:(

eşim okdr üzülüyorkı hatta benden habersız agladıgını bıle bılıyorum ne olur bılgınız varsa cvp verın bana acaba kımyasal gebelıkse bu sefer yenıden hamıle olsam olurmu kı :S

kimyasaldır, kürtaja gerek kalmaz. kanama beta hcg iyice düşünce başlıyor.
''acaba kımyasal gebelıkse bu sefer yenıden hamıle olsam olurmu kı :S '' ne demek istediğinizi anlayamadım?

hep okuduguma göre kımyasal gebelıkten sonra hep hamıle kalanlar var ve buyudugunu söleyenler acaba bendede öle olabılırmıkı yanı tamamen sıfırlandıktan sonra hamıle olabılırmıyımkı yenıden

hıı onu soruyosan ben kimyasal gebelikten 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. 1 ay korunmuştum sonra hemen geldi maşallah. eğer psikolojin hazırsa korunmana gerek yok inşallah hemen gelir bebiş. kanaman bitince çalışmalara devam :)

Son düzenleme:
eskiler düşüğün bir ayağı içerde olur derler. çabuk olur yani sen merak etme. inşallah bi daha kötü şeyler yaşamayız hiçbirimiz.

insallah Allahım yardımcımız olsun sağlıklı bebeklerımız olsun hayırlısı ıle salih ameller versın Yaradanım ınsallah... artık korkmuyorum hamıle kalmakdan öncedne korkardım ama şimdi olması ıcın hep denemek istiyorum :)

konuyla ilgili bir bilgim olmadığı için yorum yapamıycam. allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah. umutsuz olmayın sakın:58:

ne kadar beklesemde bu kanamyı görunce yıne zırhlı duvarla ördum kendımı hıc bır tesellı fayda etmıyor bazen kanamam basladı düşük yapıyorum ve koaly deilmiş 3. kez sükür Yaradana kı o yanımda hıssedıyorum eger yanımda olmasa daha acı verırdı sancı verırdı çok sukur o yanımda ama yüregimde kalbımde bır sızı var sankı bıcakla kesıyor bırı ne kdr beklemıs olsamda gidişini yınede koyuyor insana

ne kadar beklesemde bu kanamyı görunce yıne zırhlı duvarla ördum kendımı hıc bır tesellı fayda etmıyor bazen kanamam basladı düşük yapıyorum ve koaly deilmiş 3. kez sükür Yaradana kı o yanımda hıssedıyorum eger yanımda olmasa daha acı verırdı sancı verırdı çok sukur o yanımda ama yüregimde kalbımde bır sızı var sankı bıcakla kesıyor bırı ne kdr beklemıs olsamda gidişini yınede koyuyor insana

ayy canım ya aynısını bende hissetmiştim. günlerce ağladım uykusuz kaldım. bu sitedeki çok arkadaşım beni teselli etmişti. sonra tekrar hamile kaldım bu sefer sevinemedim yine gidecek diye. hep içimde bi korku var. üzülme demeyeceğim biliyorum üzülmemek elde değil. bu böyle bir dönem ama zamanla acın hafifleyecek ve en kısa zamanda yine hamile kalacaksın. dualarım seninle. inşallah bi daha böyle bişey yaşamayız hiçbirimiz.

'' İNŞALLAH derse yakaran, İNŞA edermiş yaradan '' bende insallah dıyorum kucagımıza bebeğimizi almak nasip olur cok saol cnm Allah razı olsun ınsallah sağ salim alırsın kucagına bende senın ıcın dua edecegm.. çünkü piskolojıkmen cok zor bır durum ınsallah kolay atlatırım calısmasam evde olsam belkı daha kötu olurdm en azından kafam mesgul oluyor arada bı ama yınede acı fena oluyor insallah sağlıkla dogar bebişin bizde severız kuzumu..

canım benim, eğer bir bebeğin nasibinde dünyaya gelmek yoksa ne yaparsak yapalım takdiri ilahinin önüne geçemiyoruz :(( ama nasipte varsa Rabbim ona bir şekilde direnme gücü veriyor , annem kızkardeşimin varlığından habersiz doktorun da yanlış yönlendirmesiyle o kadar çok şey yapmış ki ama maşaallah sapasağlam dünya gelmiş.
dedim ya her şey takdiri ilahi....
Rabbim senin de tüm isteyenlerin de kucağını boş bırakmasın ......

Back
X