• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanki Başbakanlar

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Merhaba sevgili kk hatunları gün geçmiyor ki bir derdimiz daha olmasın .
Benim ki şu , yaklaşık 2 haftadır part time is arıyorum . Türlü trajikomik olay ve durum yaşadım.
Mağaza sorumlusu veya insan kaynakları ile görüşmek istediğim zaman aldigim sükela cevaplardan bir kaçı ;
(Yüzüme bakmayarak ) çok meşgul şu an .
Part time mi ? O nasıl oluyor ? Yok bugün sorumlu yok .

Biz daha yeni partaym aldık canım yaa .

Bugün burada değil gelmedi.

CV bırak istersen ,bakiym fotoğrafına nasıl çıkmışsın .
Ve en sevdiğim
Burda eleman alımı yok fazlalığı var , (insan kaynaklarını soruyorum) element fazlalığı var beni de çıkaracaklar ...

Ya bir tanesiyle bile gorusemedim. Bir tanesi ya , part time is deyince cv bırakırken ki o yüz ifadeleri triplerde cabasi .

Oh be sizlere anlattım rahatladım .

İnsallah bulursun guzel bir is. Ogrencisin sanırım? Bolumun ne? Satıs temsilciliklerinden ziyade bolumunle alakalı isler yapman daha faydalı olabilir. Bide zara inditex h&m falan surekli parttime calıstırıyolar kariyerden bak, ya da sitelerinde insan kaynakları bolumune bak. Elden cv vermeyle olmuyor bu isler.

Uzmanara mı uzmankirala mı neydi, ordan da is alabilirsin bi incele

Allah yardimcin oksun o kendilerini Reis
-i Cumhur zanneden calisanlari bilenlerdenim ne yazik ki Allah hep iyilerle karsilastirsin iyilere denk getirsin

Cevaplara bayıldım ya :KK70: Böyle esprili anlatman da çok hoş. Moralini yüksek tut ve canını sıkma, pozitifliğini koru. Hiç beklemediğin bir anda oluyor bu tarz işler genelde.
Pek umidim kalmadı açıkçası bole şeyler hep sağlam referanslarla torpillerle olur zaten ben neden kaşındıysam Türkiye de yaşıyoruz işte

İnsallah bulursun guzel bir is. Ogrencisin sanırım? Bolumun ne? Satıs temsilciliklerinden ziyade bolumunle alakalı isler yapman daha faydalı olabilir. Bide zara inditex h&m falan surekli parttime calıstırıyolar kariyerden bak, ya da sitelerinde insan kaynakları bolumune bak. Elden cv vermeyle olmuyor bu isler.

Uzmanara mı uzmankirala mı neydi, ordan da is alabilirsin bi incele
Aynen ogrenciyim . Aslında vitrin düzenleme yapabilirim + olarak . Kasayla alakam yok zaten . Ama Seçici de değilim yani . En azından bi temsilci insan kaynakları ile gorusebilsem net bi bilgi alırdım ne bileyim belki derdimi anlatabilirdim .
Yani bu böyle zor bi iş olmamalı oylw değil mi ? Türlü yalan bahane saçma cevaplar

Part time çoğu iş yerinin bünyesinde barındırdığı bir eleman türü değil.
Çoğu yer bu şekil çalışmayı kabul etmez
Ve geçici eleman olacakları için de ciddiye alıp değer vermez

Sizi İK ile görüştürmemeleri normal.Çünkü İK gerçekten yoğun bir departmandır
Sizin gibi önüne gelen İK ile görüşmek istese kendi işlerini yapamazlar
Ayrıca da ik ile görüşeceğiniz bi durum yok
Cvnizi bırakırsınız sizi uygun bulurlarsa mülakat için görüşürsünüz ik ile zaten.

Dilerim iyi bir iş bulursunuz, kolay gelsin.

Okudugun universitenin facebookta itiraf sayfasi varsa ordan sorabilirsin. Ben mezun oldum ve ogrenciyken hep part time is arardim. Simdi bakiyieum millet uninin itiraf sayfasinda cok guzel isler buluyor.

Aslında ben part time ilanlara çok rastlıyorum ama çalışmayı düşünmüyorum, sanırım bir şeyin üstüne düştüğümüz zaman geri kaçıyor; beklentisiz olunca daha çok fırsat çıkıyor. Bir de size hep garip insanlar denk gelmiş. Hepsi seçilmiş gibi adeta. Bence bir süre boşverin, o sürede şansa fırsat çıkarsa değerlendirin.
Pek umidim kalmadı açıkçası bole şeyler hep sağlam referanslarla torpillerle olur zaten ben neden kaşındıysam Türkiye de yaşıyoruz işte

Ümidinizi kaybetmemelisiniz. Piyasa kötü, bayramlar geçti. Kimse elaman aramıyor haliyle. Ama sabredin. Bulursunuz.
Giyim firmalarında falan mı arıyorsunuz?
Çalışan bir arkadaşınız varsa, aracı olabilir.

Ümidinizi kaybetmemelisiniz. Piyasa kötü, bayramlar geçti. Kimse elaman aramıyor haliyle. Ama sabredin. Bulursunuz.
Giyim firmalarında falan mı arıyorsunuz?
Çalışan bir arkadaşınız varsa, aracı olabilir.
Yok maalesef . Ve evet giyim markalarını istemiştim.
Hayırlısı

Call centerlara basvurun. 118 80 falan da aliyor part time. Internetten basvurun geri donus yaparlar muhakkak.

Back
X