Sanki eksik olan birşey var

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
bir süredir bir futbolcu ile gayette seviyeli ve düzgün bir ilişkim var. birbirimize karşı anlayışlıyız. kısa sürede olsa gelip gidiyor görüşüyoruz falan ama sanki bir eksiklik var. ne olduğunu çözemiyorum. aramızda sevgi saygı var .
dışarıdan bakıldığında mükemmeliz ama bir kaç gündür birşeyler eksik geliyor bana. ya da sınavlardan boğuldum bir dönemde olduğum için mi böyle hissediyorum çözemedim.

Sevgi,saygı yetmez.
Aşk eksiktir,heyecan eksiktir.
Zaten bunlar eksik olunca hiç bir duygu yeterli gelmez ki...

Bişeylerin eksikliğini hissediyosan ya güven eksikliğinden kaynaklıdır ya da daha yeni olduğunuz için...
Zamana bırak.

Sevgi,saygı yetmez.
Aşk eksiktir,heyecan eksiktir.
Zaten bunlar eksik olunca hiç bir duygu yeterli gelmez ki...

heyecan var aramızda güzel sözcüklere boğar beni

Bişeylerin eksikliğini hissediyosan ya güven eksikliğinden kaynaklıdır ya da daha yeni olduğunuz için...
Zamana bırak.

güven eksikliği yok çok şkür gün boyu antreman ve uyku dışında mesaj atar hep . sanırım yurtdışı takımına transferi gündemde belkide o yüzden eksk geliyordur brşeyler

belki tam manada sevgi yoktur yada heyecan eksikliği senin bulman lazım çünkü aranızda ne geçiyor biz bilemeyiz

Sana kendine zaman ver dedikçe gidip yeni bir ilişkiye başlıyorsun.Bundan oluyor.

Demek ki her şey dışarıdan göründüğü gibi mükemmel değil.
Biraz zaman tanıyın birbirinize

Bu defa umarım kimyanız tutar.Hem ne guzel sorunu yazıp kendınız cozumune ulastınız.
Mutluluklar.Ufak şeyleri kafaya takmayın.

belki tam manada sevgi yoktur yada heyecan eksikliği senin bulman lazım çünkü aranızda ne geçiyor biz bilemeyiz

yurt dışındaki bir takıma transfer olması sanırım arada ki huzursuzluğumun sebebi ama yinede gitsede vazgeçmez biliyorum.
Sana kendine zaman ver dedikçe gidip yeni bir ilişkiye başlıyorsun.Bundan oluyor.

Demek ki her şey dışarıdan göründüğü gibi mükemmel değil.
Biraz zaman tanıyın birbirinize

rahatım onunla mutluyum huzurluyum ama eksik olan şeyde korku sanırım gidecek olmasını kabullenemiyorum gerçi gitsede bitmez şuanda aramızda masefaler var ve bana ayrılığın a sını ağızıma aldırmıyor

Bu defa umarım kimyanız tutar.Hem ne guzel sorunu yazıp kendınız cozumune ulastınız.
Mutluluklar.Ufak şeyleri kafaya takmayın.

kimyamız tutuyor zaten kaprislerimi cadılıklarımı hep çekiyor kıyamam sesi çıkmıyor.

Bunların hepsini birleştirince tek bir sonuç çıkıyor: Size rahat batıyor.

Bunların hepsini birleştirince tek bir sonuç çıkıyor: Size rahat batıyor.

arada bende düşünmüyor değilim diyorum kendi kendime romanlardan fırlamış derecede yakışıklı anlayışlı sevgi dolu bir sevgilin var daha allahtan belanı mı istiyorsun kızım dye

kusura bakmayın ama seviyeli bir evliliğim var diyen kimse duydunuz mu??? birlikteliklerde bir nevi evlilik provası değil mi, bizler için? ben bu seviyeli ilişki konusunu anlayamıyorum. tabi ki bir mesafe olmalı sevgili flört aşamalarında ama üzgünüm bana göre aşk eksik...

bir kelimeden 40 analiz yaptınız bravo diyorum size sadece

Kız elif hangi adama elini atsan ya başka şehire taşınıyor ya başka ülkeye :)))) eksik olanı boşver de sen niye böyle oluyo onu düşün

zaten sevgilim şehir dışında futbolcu olduğu için doğal olarak başka şehirde ama gidip geliyor. başka ülkede olan adamda buraya gidip geliyor. sorun bende değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…