Sanki evlenince tam olacakmışım gibi

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
25yaşindayım.Bir buçuk yıllı ilişkim var.Sevgilim evlilikten falan bahsediyor bazen.Ögretmenim ve atanmaya çalisiyorum.Ataninca kendime ev araba almak istiyorum.Benim sinava hazirlanmada kafami kurcalayan motivasyonumu duşuren bisey var.Ya hic ailem olmazsa.Ya ayrilirsak, acı çekersem.Yok aşamiyorum bi turlu.Ya 35ime geldigimde halaa iliskim sürerse ve evlenmezsek.Kafamda sürekli kuruyorum.Şuan mutluyuz.Ama ya olmazsa, ya bosanirsak.Ondan haber alirsam başkasiyla evlenirse uzulurum.Ya hic cocugum olmazsa.Kafamda hep bu sorular.

Dünyanın sonu mu? Evlenemeyince ölüm mü oluyor? Nedir bu kadar evlenme takıntısı cidden ben anlam veremiyorum, daha geçen bir başkası daha benzer konu açmıştı "Evde kaldım" diye. Evlenemezseniz evlenemezsiniz, sizin için uygun kişi değilse ayrılırsınız, insanlar evlenip çocuk yapıp boşanıyorlar. Şimdiden bu kadar kuruntulu düşüncelere kapılıyorsanız ve hayatınızı etkiliyorsa, işlerinize odaklanamıyorsanız psikolojik destek almanızı öneririm. Bu kadar kuruntu sağlıklı değil.

Atanmak için ders çalışmalısın bol bol.
Bu sevgiliden ayrılsan bile erkek mi yok sana?
Bunları kafana takarak ne diye zamanını olumsuzluklarla dolduruyorsun?
Sen derslerine bak,bu adamla mutlu olman çok zor zaten bence.
Etrafimda guvenilir insan yok.Baska biri hayatimda olmaz gibi geliyo

Dünyanın sonu mu? Evlenemeyince ölüm mü oluyor? Nedir bu kadar evlenme takıntısı cidden ben anlam veremiyorum, daha geçen bir başkası daha benzer konu açmıştı "Evde kaldım" diye. Evlenemezseniz evlenemezsiniz, sizin için uygun kişi değilse ayrılırsınız, insanlar evlenip çocuk yapıp boşanıyorlar. Şimdiden bu kadar kuruntulu düşüncelere kapılıyorsanız ve hayatınızı etkiliyorsa, işlerinize odaklanamıyorsanız psikolojik destek almanızı öneririm. Bu kadar kuruntu sağlıklı değil.
Dimi ama.Zaten duzgun ise gireyim direk psikologa gidicem.Yalnizliktan korkuyorum

Ailem olacak.Yalniz kalmiycam.Ya hic evlenmezsem.Yalniz ölmek istemiyorum.O kadar cok kafama takiyorum ki ders calisamiyorum

Etrafimda guvenilir insan yok.Baska biri hayatimda olmaz gibi geliyo
Yeni bir insanla tanışmayacağına ya da eskiden tanıdığın bir insanla güzel bir ilişki yaşamayacağına nasıl bu kadar emin olabiliyorsun.
Çok şaşkınım gerçekten.
Tüm bunları 25 yaşında genç bir hanıma yazdığıma inanamıyorum.
Bakış açın bu kadar darsa gerçekten doğru düzgün erkekler de yanına yaklaşmaya çekiniyordur.
Bu adamdan hayır gelmeyeceği belli sen onu her nedense bırakmadığın için o da takılıyor kendince.
Hayatının en güzel yaşlarını niye böyle heba ettiğini anlamadım.
Neyse hayat senin. Bu şekilde yaşamaktan memnunsan bana susmak yakışır zaten.

Yeni bir insanla tanışmayacağına ya da eskiden tanıdığın bir insanla güzel bir ilikşi yaşamayacağına nasıl bu kadar emin olabiliyorsun.
Çok şaşkınım gerçekten.
Tüm bunları 25 yaşında genç bir hanıma yazdığıma inanamıyorum.
Bakış açın bu kadar darsa gerçekten doğru düzgün erkekler de yanına yaklaşmaya çekiniyordur.
Bu adamdan hayır gelmeyeceği belli sen onu her nedense bırakmadığın için o da takılıyor kendince.
Hayatının en güzel yaşlarını niye böyle heba ettiğini anlamadım.
Neyse hayat senin. Bu şekilde yaşamaktan memnunsan bana susmak yakışır zaten.
Bu zmaana kadar duzgun iliskim olmadi ki.Bu yastan sonra da zor gibi

Back
X