Sanki evlenince tam olacakmışım gibi

Tam bir birey olamadan evlenenler yüzünden boşanmalar bu kadar fazla. Sadece evlilik değil, her türlü ilişkide insan önce kendi olmayı başarmalı.

Evet doğru evlenmeden yıllarca sevgili kalabilirsiniz, evlenip boşanabilirsiniz, 2 çocuk yapıp ben artık mutlu değilim diyebilir, başkasına aşık olabilir, 1 ay sonra gelip ben ayrılmak istiyorum diyebilir. Bunun dışında siz de başkasına aşık olabilirsiniz, sevgilinizden sıkılabilirsiniz, ona olan sevginiz bitebilir. Saymakla bitmez ihtimaller. O yüzden hayatınızı olduğu hali ile yaşamaya çalışın. Bir gün dünyada yapayalnız kalsanız bile yaşayabilecek gücü kendinizde bulmanız gerekebilir. Acabalarla hayat geçmez. Bu düşünceleri kafanızdan silin, oturun dersinize çalışın, atanın, ondan sonrası Allah kerim...
Evet elimden geleni yapicam ve mumkunse bu telefonuda elime almiycam

Mutsuzum sadece.Hayatta hicbisey istedigim gibi olmuyo.Bu hayatta herseyi cok zor elde ediyorum
Kaygilarinin buyuk bir kismi da sevgilinle alakali.
Sorunlu birisi desek abartmis olmayiz sanirim.
Onunla evlendiginde yasayabilecegin sorunlari seziyor olmalisin.
Ama yine de evlenmekte de kararlisin garip bir sekilde.

Kaygilarinin buyuk bir kismi da sevgilinle alakali.
Sorunlu birisi desek abartmis olmayiz sanirim.
Onunla evlendiginde yasayabilecegin sorunlari seziyor olmalisin.
Ama yine de evlenmekte de kararlisin garip bir sekilde.
Bilmiyorum zamana biraktim.Aslinsa vazgectim bugun evlenmekten sanki bilmiyom ki.Sadece tek istedigim psikologa gidip içimi dokmek

Daha 25 yaşındasın ne bu düşünceler böyle.insanlar boşanıyorda başka hayatlar kuruyor sen sevgilimden ayrılsam başkasıyla olmam diyorsun.daha evli değilsin ya çocuğum olmazsa diyorsun.kendine zorla dert arıyorsun.sınav stresi falan psikolojinmi bozuldu ki

Daha 25 yaşındasın ne bu düşünceler böyle.insanlar boşanıyorda başka hayatlar kuruyor sen sevgilimden ayrılsam başkasıyla olmam diyorsun.daha evli değilsin ya çocuğum olmazsa diyorsun.kendine zorla dert arıyorsun.sınav stresi falan psikolojinmi bozuldu ki
Sinavida takiyorum bi yandan.Off cidden psikologa gidip icimi dokcem

Tamamen psikolojik , destek almalisin...
Ruhsal kaygi bozuklugu mu diyorlar ne diyorlar...
Bir cesit kuruntu bu...

Yada etrafinda cok fazla yanlis evliliklere sahit oluyorsun...

Ders çalışmamak için temizliğe başlardım ben öğrenciyken , ne zaman sınav yaklaşsa ufaktan masanın başına geçsem çalışmak için "offf şuralarda ne kirlenmiş " der kapı baca silmelere kalkardım. 1 aydır gözüme batmayan ne varsa derse oturunca gözümü oyardı. Sizinki de buna benziyor , ders çalışmamak için depresyona sokuyorsunuz kendinizi sanırım. Ben sınava artık gerçekten çalışmam gerektiğini idrak edince hepsini sallar mecbur çalışırdım , siz de bu zorlama depresyonu bir kenara bırakıp ciddi çalışmaya başlasanız iyi olur.

Söylediğiniz şeyler hayatın her dönemi hepimizin başına gelebilecek şeyler, dert veren Allah sabrını da verir inşallah deyin oturun başlayın çalışmaya. Ki söylediklerinizin hiçbiri dünyanın sonu değil , hayırlısı olsun..

Ders çalışmamak için temizliğe başlardım ben öğrenciyken , ne zaman sınav yaklaşsa ufaktan masanın başına geçsem çalışmak için "offf şuralarda ne kirlenmiş " der kapı baca silmelere kalkardım. 1 aydır gözüme batmayan ne varsa derse oturunca gözümü oyardı. Sizinki de buna benziyor , ders çalışmamak için depresyona sokuyorsunuz kendinizi sanırım. Ben sınava artık gerçekten çalışmam gerektiğini idrak edince hepsini sallar mecbur çalışırdım , siz de bu zorlama depresyonu bir kenara bırakıp ciddi çalışmaya başlasanız iyi olur.

Söylediğiniz şeyler hayatın her dönemi hepimizin başına gelebilecek şeyler, dert veren Allah sabrını da verir inşallah deyin oturun başlayın çalışmaya. Ki söylediklerinizin hiçbiri dünyanın sonu değil , hayırlısı olsun..
Saolu.Zaten su atanma isini halledim ilk maasla psiKologa gidice.İcimi dokucem bol bol

Evlenmemiş olacaksin:) sevgilinin planı ne peki evlenmeyi düşünmeyen birimi??
Gerçekten böylemi düşünüyorsun napicam?
O dusunuyo bence.Evlenirsek soyle olur boyle olur diyo.Ama bu aralar bana kiziyo.Olgun ol buyu diyo.Kendini gelistir kitap oku facede takilcagina otur ders calis atan diyo.Tum sulalesiyle tanistuk.En son yemin etti evlenmem senle diye kizdirdim .aramizda nisan fakan olsa belki korkmam bu kadar

Kızlar oturup ders calisicam.Erteledim korkularimi.Sinavdan iyi puan olup ondan sonra psikologa gitmek istiyorum.5ayligina dusuncelerimi erteledim. :-) Dusununce zaten duzelmiyo ki bisey.İliskime yansitmamaya calisiyorum.Dun bi de kuzenim aldatildigini ögrendi.Enistemle cok severek evlendiler.Korktum birazda evlilikten.Tek hedefim suan icin meslegimi elime alip kendimi gelistirmek.Çevremi degistirmek.Hersey icin tesekkuler :-) Korkularim tabiki gecmedi.Psikologa gitmedende gecmiycek biliyorum

Back
X