Sanki hayali bir cizgi var erken test yaptim

duygu7434

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
512
-26
18
29
Sanki dikkatli iyice bakınca hayali bir çizgi var sizcede öyle mi

Eklentiler

• Screenshot_20230307_063603_Gallery.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20230307_081121_Gallery.webp
    17 KB · Görüntüleme: 65
Maalesef canım, control çizgisi neden o kadar silik çıktı anlamadm? Bir kaç gün sonra tekrar dene istersen. Adet günün geçti mi ?

Bilmiyorum ki test bozuk mu acaba adet belirtisi gibi belirtiler var çok yorgun ve uykusuz hissediyorum adet günüm sanırım ya 15 yada 18 mart gibi ama hafif hafif kramp giriyo sol göğsüm dokununca acıyo göğüsler hassas ve sivilcelenme oldu korunmasız ilişkimiz oldu reglimin bittiği günden beri bende erken test aldim belki çıkar diye ama

10 gün önceden katiyyen çıkmaz bacım . Kendinide yirtsan kafayı da kirsan çıkmaz kendimden biliyorum ya 4 ya 3 gün vardi öyle öğrendim

Benim de bat o tarihler, ama daha çıkmaz bence, Bi 1 hafta bekle bakalim

Ama dikkatli bakınca var gibi :))))
Evet bacım var gibi oluyo ben şaşı olmustum görmekten bana göre hep vardı bence sende peşini bırakma olma ihtimalini sakın oldurme şaka bı yana varsa zaten cikiyo inan bana . Beklemek çok zor balım geçmez o günler ama inan bana bir bır bir bir geciiiip gidiyo sona dayaniyo

Daha çok var adetinize
Çıkmaz şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…