Sanki her sey icin cok gec

bubumavimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
134
25
0
İzmir
26 yasindayim.ilk defa asik oldugumda 17 yasindaydim. 5 sene oldum bittim askindan.ikinci defa 25 yasnda asik oldum ve oda olmadi.aileler birbirine girdi.kesinlikle istemiyorlar ve o da ailesinin lafindan cikmiyor.cikmadi.cikamadi.bitti.

Yaraliyim.bir daha asik olamam ki. Kalbim onun teniyle kokusuyla cumleleriyle dolu. Taktigim gozlugu bile o secmisti.

Yaniyorum. Yagmur yagiyor su an. Ben yaniyorum. Sonmuyor icimdeki ask.

Baska bi adamla konusmaya basladim. Her sey cok iyiye gidiyordu.kestim konusmayi.engelledim her yerden.

Bir cocugum bile olmayacak cunku cocugum asktan dogsun istedim. 26 yasindan sonra ne aski?:bi insanin kapisini 3. Kere calmayan bi sey bu.

Yorgunum. Yorgunum

Bende hep düşünürdüm geç gelen aşk gençlikte ki gibi olur mu ki diye. Taa ki bir tanıdığım 38 yaşında yaşadığı o güzel aşkı görene kadar :)
26 yaş çok genç bir yaş. Kim bilir belki en iyisi çıkacağı için olmuyordur

canım 28 yaşındayım 10 aydır deli gibi aşığım. ondan önce aşık olduğum adamı hayatımın 10 yılını geçirdiğim adamı kaybettim kalp krizi sonucu.
her şey geçiyor canım, izi kalsa da geçiyor. ben hayatımın yarısını nasıl sileyim, izini neyle çıkarayım? mümkün değil ama şu an yaşadığımı da inkar etmem mümkün değil. geçiyor, biraz zaman..

Çok karamsarsın..
Dünyanın sonu değil..
Aynı yaştayızz ve benim 5 yaşında çocuğum var...
Ayrıldım eşimden de 1 yılı geçti..
Yeni aşka kapılarımı da açtımm..
Sen böyle karamsar oldukçaa ooo daha çokk yanıyorum dersin...

neden benim ki 29 yaşında çaldı. bırak 26 yı falan 60 yaşında aşık olan insanlar var. Aşk bu ne zaman olacagını bilemezsin. Biri gelir ve dersin ' ben hiç aşık olmamışım'

kendini şartlandırma bence.
hayatın akışına bırak kendini biraz.
umudunuda yitirme.onsuz olmaz

ilk aşık olduğumda 18 yaşındaydım 4 sene sürdü. sonra 26 yaşında oldum ama karşılıksızdı. veee şimdi 28 yaşındayım nişanlıma aşığım. iyi ki diyorum iyi ki diğerleri ile olmamış. hatta onlar bile çocukça geliyor bana. gerçek aşk şuan yaşadığımmış diyorum.. sözün kısası demem o ki, şu an sadece acı çektiğin için karamsarsın ve dünyanın sonu gibi hissediyorsun. ama kendine bir şans vermelisin. unutmak senin elinde, Allah ölüm ayrılığı yaşatmasın kimseye... sen istersen unutursun canım..

Karamsarlığını anlayabılıyorum. Çünkü yoruldum demişsin. Etrafına baktıgında herkesın düzenini oturtmuş olması ama senın sil baştan başlayacak olman seni yoruyor gözünde büyüyor hatta :)
25 yaşında sevdgn kişi zaten başlı başına bi zaman kaybıymış anladgn kadarıyla. Ailesinin sözünden cıkmayan erkekten ne olablrdı ki.. evlenseydiniz çok berbat bi evlilik geçiriyor olurdun şuanda. O yüzden, vardır herşeyde bir hayır.
Rabbimde senin hakkında en hayırlısını versin inşallah arkadaşım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım şu anda çok üzgünsün, belki yalnızsın, hayat o kadar güzel ki bir bakarsın seni senden çok seven biri çıkar karşına. Kafanı dağıtmaya bak arkadaşlarınla gez toz, çalışmıyorsan çalış. Ama umutsuz olma, yaşın çok iyi erkenden evlenip ne yapacaksın hayatını yaşa. Allah gönlüne göre versin. Seni tanımak sevmek isteyen olursa şans ver, olmazsa olmaz ama şans ver.

Canım msjlarına baktım bi rahatsızlığın mı var? Varsa Allah yardımcın olsun Allah gönlüne göre versin. Çok mutlu ol

ilk aşkın için birşey diyemem ergenlik heyecanı hormanlar filan mutlaka en dolu dizgin haliyle yaşamışsın
yeniden sevmiş olman ümit verici ve 3. içinde olasılığı arttırıyor
benim sana söylemek istediğim
26 yaşında bir bayanın artık tüm hisleri coşkuları arzuları oturmuş olmalı
hayatı bu kadar uçlarda yaşama
bu en fazla sana zarar veriri
evet aşkk çok güzel bir duygu
ama artık benliğini senden almasına müsade etmememn gereken bir yaştasın
eminim ilkinden sonrada birdaha sevemem dedin
emin ol 3. kerede seveceksin aşık olacaksın
ama şu varki
hislerin bu derece kontrolsüzken mutlu olma şansını azaltıyorsun
duygu kontrolü için gelişimini tamamlaman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…