Sanki hersey ustume geliyor..

Esila09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
21.740
53.880
798
- secim donemindeyiz, is yerim acaip yogun , şöyleki ogleden sonralari wcye gidemiyorum saat 6 oluyor kaciyorum, arkamda bir suru is birakarak. defferler faturalar secime kdr nasil yetisicek bilmiyorum.ve bir gun 5 te ciktim diye suclu oluyorum, bu tahmin ettigim bsydi ama beni suclayan kisiyi gaza getirene bozuldum bana bambaska amire bambaska konusmus. cunku kendisine tamamen hakli oldugum bi konuda kendimi savundum ve hincini alicak.

- bela bir kardesim var, daginik cirkef dolabimdan pazar gunu is icin utuledigim kiyafetleri habersiz alan cenesinden yaninda durulmayan asla itiraz edilmeyen asla isteklerinden vazgecmeyen. yuzunu bile gormek istemiyorum onun. odami kilitleyip gidicem kendi dolabi ustune yikiliyor o gezerken utuledigim seyleri kaciriyor midem bulaniyor artik itiraz edincede duymadgm hakaret kalmiyor.

- bambaska bi yara var yuregimde anlatsam anlatilmaz anlasilmaz.. 7 aylik bi mucadelede su an istedikleriniz olsa ama sizi mutlu etmese. veya dogru olani bilseniz ama uygulamak yureginizi yaksa ne hissedersniz? ne yaparsiniz. herseyi bitirirmisiniz veya son ramak kaldigini dusunup beklermisiniz?

- turkiye sartlarinda cok iyi maasim var ama bi o kdr borc var ve sonu belirsiz su anda.fakat 26 yasindayim ve evlenebilmem icin para biriktirmeliyim ama kardesim yuzunden mumkun deil.onumuzdeki 2 yil bi bardak kahve iciremem. bu yuzden benmle tanismak isteyen kimseyi kabul etmiyorum. ne dicem ev aldik borcumuz var bekleyin.mi? onumu goremiyorumki borc bitecek para lazim vsvs..

sanirim gucumu kaybediyorum..

Baban ne yapıyor ? Annen ne yapıyor? Sen tek basına ev borcumu oduyorsun ? Kardeşini geç kilitle odanı git ısıne. Kardesınle muhattap olma. Hayat kardeşinden annenden vabandan ibaret degıl unutma. Herkesin kendıne özgu hayatı var. Sen evlenip yuva kurmak istiyorsan bir ana babasnın gorevı senın yuvanı oluşturmak. Yoluna bak.

eksik anlattim. annem tam tersi altindan kalkabilecegimizi dusunuyor ama bu onlarin bogazindan gezmesinden bi cok seyden kismak demek. ufak tefek esya para koyuyorum kenara. mutfak ivir zivirlarim ve yatak odasi tekstilim bitmek uzere hatta. babamla gorusmuyorum. annem ev kredisi oduyor. ben esya borcu oduyorum. canim annem ufacik sey alsa olmazsa al gotur diyo iki aradayim resmen nasi anlatilirki ikiside dogru ikiside hakli ama insani korkutuyor

kimsenin bana iki kelimede olsa tesellisi yokmu?

kimsenin bana iki kelimede olsa tesellisi yokmu?

Allah yardimciniz olsun. Bol bol dua edin sabir dileyin. Aman isyan etmeyin.
Yazarken bile hissettim hayat yorgunlugunuzu. Cok sukur sevdikleriniz yaninizda. Insanlar neler neler yasiyor.
Kardesiniz yaptigi cok yanlis. Bu ufak sorunu sakince ve karalilikla konusarak asabilirsiniz.
Maasim iyi dediniz ama belirsiz diyorsunuz sorarim size hangimiz ki belirli. Umutsuzluga kapilip yilmayin.
Hayirli es varsa kismetinizde varsa gelir bulur sizi. Bu isler kader degistiremessiniz ki.
Allah sabir versin.

Valla gülüm ne bekliyonki... herkesin ole cok derdi varki burda. .. yani anlattiklarin cokda cozumsuz degil. Isin varmis, ev almissiniz, belliki sagliklar yerinde. E daha ne olsun.kardes herkesinki basa beladir ama o olmasa nabcamizi sasariz. Yani bence tek sorun yalnızlığın. Onuj çözümüde sende. Allah yardimcin olsun.

Edit:nisanliyim 9yillik sevgilim düğüne 3 ay kaldi gecen ay nisanlim buayda ben işsiz kaldim. Zaten zor sektordeyiz is yok para yok ev yok. Aileler desen ayri calip ayri oynuyor.kardesleri saymiom bile. Nabak olekmiiii

kardesim kesinlikle laftan anlamiyo anlamazda..ztn artik ugrasmayacagim cunku tekrar tekrar suregelen bsy kim sehir disina cikmadan utuledgm tek gomlegi giyip giderki onun yuzunden gece 12 lerde utu yaptim sabah 5 te kalktim kac kere tek amaci isini gormek. kilitlerim biter gider ztn bana olsende kurtulsam senin gibi manyaktan dedi tepki gosterdgm icin manyak oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…