Sanki kostur kostur onu gormeye gitmisim gibi oldu

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Ay ben okadar sacma bisey yaptim ki muhtemelen adamin totisi suan havalardadir .
Ben saglik ocağındayim ama yillik izne ayrildim bunu da eski sevgilim biliyodu kavga dovus ayrıldık zaten . Onunda ignesi var bugun gidicek normalde biliyorum ama aptal kafam o daha gitmemistir diye Saglik ocagina gelen kargomu almaya gittim evimde hemen arkada zaten eşofmanlarla fln . Bunlarda anali ogullu oturuyolarmis koridorda . Gozgoze geldik kafami ceviriverdim . Sonra bizim odaya girdim annesi igne yatırıyormuş arkadasim "aa senin neisin var "dedi bende dedim kargomu almaya geldim . O ayriligin uzerine sanki bana biri haber vermiste ben kostur kostur oraya gitmişim onu gormeye gibi oldu . Sizce de komik duruma dusmusmuyum ?

Yıllık izinde olacağınızı bile bile adresi neden iş yerinde söylediniz ki ya da çok mu önemliydi öbür gün alırdınız kargoyu oradan biraz da bilerek gitmişsiniz kargoyu bahane etmişsiniz gibi geldi. Baktınız orada kargomu almaya geldim deyip alıp çıksaydınız ne tesadüf siz gidiyorsunuz onlarda orada hem ne düşünürse düşünsün ne önemi var ayrılmışsınız bitmiş gitmiş

Öyle sansa ne sanmasa ne?kalkıp onun iş yerine gitmemişsiniz ki o sizin iş yerinize gelmiş.kargoyu alıp çıkmışsınız yüzünedr bakmanışsınız olmuş bitmiş.hayatınızdan çıkmış biri ne düşünürse düşünsün o saatten sonra kimin umrunda.

eee şimdi baktım da daha geçen hafta da gelmişler iğne olmaya b12 iğnesi oluyorlarmış o zamanda yok yolda gelirken camdan bakıyormuşsun da göz göze gelmişsiniz de o da yukarı cama bakıyormuş da kapınızı kilitlemişsiniz de sonra da annesi gelmiş saçını boyamışsın yakışmış demiş de giderlerken yine sen tesadüf ayaktaymışsın da yine bakmış da göz göze gelmişsiniz falan filan siz niye bakıyorsunuz ki arkasından camdan anlamadım bence takıntı yapan sizsiniz yani.

Daha geçen hafta salı günü iğne vurdurmuşlarsa 6 gün sonra bugün tekrar neden gelsinler b12 yani bu her hafta vurulmaz ki hiç inandırıcı değil.. peşinde dolanan sizsiniz gibi

eee şimdi baktım da daha geçen hafta da gelmişler iğne olmaya b12 iğnesi oluyorlarmış o zamanda yok yolda gelirken camdan bakıyormuşsun da göz göze gelmişsiniz de o da yukarı cama bakıyormuş da kapınızı kilitlemişsiniz de sonra da annesi gelmiş saçını boyamışsın yakışmış demiş de giderlerken yine sen tesadüf ayaktaymışsın da yine bakmış da göz göze gelmişsiniz falan filan siz niye bakıyorsunuz ki arkasından camdan anlamadım bence takıntı yapan sizsiniz yani.

Daha geçen hafta salı günü iğne vurdurmuşlarsa 6 gün sonra bugün tekrar neden gelsinler b12 yani bu her hafta vurulmaz ki hiç inandırıcı değil.. peşinde dolanan sizsiniz gibi

Çok iyi yaa :D
Süpersin. :))

Orası senin is yerin, istediğin zaman gidebilirsin tabiki kime ne? Komik olan onlar, anne eşşek kadar oğlunu elinden tutup enjeksiyon için getirmiş 😁

Konusahibu kavga dövüş ayrılmissiniz ama akliniz onda kalmiş.Ki oyle olmada umrunuzda olmaz totosunun kalktigida düşünceside😂😂😂

Ay ben okadar sacma bisey yaptim ki muhtemelen adamin totisi suan havalardadir .
Ben saglik ocağındayim ama yillik izne ayrildim bunu da eski sevgilim biliyodu kavga dovus ayrıldık zaten . Onunda ignesi var bugun gidicek normalde biliyorum ama aptal kafam o daha gitmemistir diye Saglik ocagina gelen kargomu almaya gittim evimde hemen arkada zaten eşofmanlarla fln . Bunlarda anali ogullu oturuyolarmis koridorda . Gozgoze geldik kafami ceviriverdim . Sonra bizim odaya girdim annesi igne yatırıyormuş arkadasim "aa senin neisin var "dedi bende dedim kargomu almaya geldim . O ayriligin uzerine sanki bana biri haber vermiste ben kostur kostur oraya gitmişim onu gormeye gibi oldu . Sizce de komik duruma dusmusmuyum ?
Yok canım. Kargo önemli. Fizanda olsa giderim :)
Hele kiyafetse

igne anne oglu üclüsü gecince bende hatirladim ve sasirdim ne ignesi bu haftalardir diye banada tuhaf geldi

Çok ama çok boş meseleler. Bittiyse bitmiştir. Daha önceki meseleyi yazmasanız demezdim ama. Kendinizi meşgul edin başka şeylerle.

Sizin konuların yarısında anası, oğlu ve oğlanın totişi var. Bu adam anasıyla yapışık mı geziyor?
Asıl mevzuya gelecek olursak, kendi iş yerinize istediğiniz zaman gidersiniz, herhangi başka bir işiniz olabilir. Her haltı üstüne alınacak kadar manyaksa, kendi bilir de, ortada öyle totişini kaldıracak bir olay yok.

Ben de onun işyerine gittin sandim. Konularını takip ediyordum. Asıl o senin işyerinde iğne yaptırarak rezil oluyo bence. Eczanede vurdursun nolcak. Özelde vurdururum yine de gitmezdim ben adamın yerinde olsam. Sen raht ol rezillik yok.

Back
X