sanki kurtlar sofrasına düştüm :(

mialeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
314
23
318
Antalya
off çok bunaldım ya . tek benmiyim bu kadar iyi niyetli olan enayi gibi hissediyorum artık kendimi arkadaşlarım için gözüm kaapalı herşeyi yaparım sevdiğim insan için yapamayacağım şey yoktur ama karşıma çıkan insanlar neden böyle ? kaçıncı yanılışım artık bu bilmiyorum ama her kazık yeyişimde biraz daha azalıyor içimden insani duygular artık acımam kalmıyor sıcaklığım kalmıyor kendi değerlerimi kaybetmek istemiyorum artık karşıma adam gibi bi dost çıksın 1tane olsun ama adam gibi olsun özü sözü bir olsun . tek benmiyim böyle olan acaba ?

bence herkese herşeyini anlatma ..insanlar gün geliyor bunları kullanıyor ... karşındakine fazla güvenmemek gerek ..... fazlada beklentiye girmezsen üzülmezsin ...

öncelikle sakin olun. bir kaç kazıktan sonra gözünüz açılır ki sizinde öyle olmuş. bende öyleydim geçen sene okul arkadaşlarım kuzenlerim bütün çevrem herkesten soğudum. kabuğuma çekildim, sindirmeye çalıştım. kendinden değerli kimse yok bunu unutma en çok kendini sev kendini düşün. benim şuan ailem, 2-3 tane sahici dostum ve sevgilimden başka kimsem yok. ihtiyaçta duymuyorum. eski tanıdıklarıma merhaba merhaba öteye gitmiyorum. hani eskilerin lafı vardır nerde çokluk orda o işte.

Ben de aynen senin gibiyim kime iyi desem bi bakıyorum kuyumu kazıyo ne zaman bi arkadaşımı başka arkadaşlarımla tanıştırsam sonrasında bi bakıyorum birlik olmuşlar beni dışlıyolar sorun bendemi onlardami anlyamadim

ben bu işin uzmanıyım.kazık yemekte üstüme yoktur.sana bu işin sırrını vereyim.eğer bir insana onun sana verdiğin değerden daha fazlasını veriyorsan o gider daha az değer verenini seçer.bu hep böyledir.ve bizim gibi iyi niyetli,saflar kaybeder.
çok denedim ben de kötü olayım diye ama kalbime kara düşüremiyorum.hayatımda ki tüm iki yüzlü,çıkarcıları sildim.ilkini sildikten sonra diğerlerini silmek daha kolay oldu.ama şu an durumun ne dersen.bir tane bile dostum yok.eğer onlar şu an hayatımda olsaydı ben onların gerçek yüzünü gördüğüm halde idare eden kişi olacaktım yalnız kalmamak için.
bizim de kaderimiz buymuş ne diyim.ben arkadaşım tek başına yemek yemeyi sevmiyor diye,sevgilimi soğukta evin önünde bırakıp yemeğimi yer,bulaşığımı yıkar öyle aşağıya inerdim.o ne yaptı karşılığında hasta olup günlerce yatağa düştüğümde bir bardak suyu bile esirgedi.işte böyle insanoğlu nankörlük yapılarında var.
böyle yalnız çok mu mutluyum tabi ki hayır.yalnızlığa alışınca her insan sana fazla geliyor.keşke karşımıza gerçekten bizim temiz yüreğimizi hakeden,kardeşten daha yakın dostlar çıksa :7:

Bende kimseye hayır diyemem dmek istesem bile evet tamam çıkar ağzımdan. Ama artık diyorum insan biraz karekterl bonkör diye kazıklanmamalı . Arkadaşların arkadaş değil etrafındakilere iyi bak ve düzenle hayatını:31:

herkes öyle menfaatçi ki artık. öyle boş ki insanlar artık.
ben de kendi kabuğuma çekildim. 1-2 kişi var sağolsunlar onlar haricinde herkese merhaba merhaba. ötesine gerek yok.
acı ama gerçek. napalım..

Ben de böyle oluyorum kimine değer verince bir bakıyorum bir saygısız tavırlar bir değişim sinir oluyorum ama susup gitmiyorum artık yüzüne yüzüne söylüyorum bir güzel.Sonra da hadi madem böyle herkes kendi yoluna deyince her şey tersine dönüyor :31: Bir canım cicim gönül alma olayı filan.. Bazı insanlar terslikten anlıyor bazıları güzellikten napalım :31: Ama insan soğuyor tabi ister istemez

Son düzenleme:
Valla ben de zamanında sizin gibiydim ama herkesten darbe yiye yiye hayatı öğrendim artık kimseye eyvallahım yok.
Yalnız değilsiniz yani

Back
X