• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanki rahmıme bıçak saplandı

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
14
116
44
İstanbul
kızlarrrrrrrrrrrrr,
dun gece uyurken birden dehset bır ağrıyla uyandım, zıpladım desem yerıdır ama nedenını anlayamadım. uyurken yakaladığı ıcın ne tur bır ağrı olduğunu anlayamadım. sankı rahmımı biri bıçakla söküp aldı yerınden.
acaba basıt bır gaz sıkışmasıydıda, uykudamı bana öyle geldı.
ya kızlar hanı bazıları dıyor ya tutunduğu zaman sankı rahmıme bıcak saplanması gıbı bırsey oldu dıye. acaba tutunmamı gerceklestı yoksa benmı abartıyorum durumu? sadece bır kac sanıyelık bır olaydı gerısı gelmedı.
böyle benzer bır durum yaşayan varmı acaba?

ben öyle birsey yasamadim canim,ama insallah olumlu birseydir...
Doktoruna sordunmu??

ben öyle birsey yasamadim canim,ama insallah olumlu birseydir...
Doktoruna sordunmu??

yok canım. sırf belırtı ıcın adamı rahatsız edememkı:) üstüme güler yoksa:) bır ıkı sanıyelık bırseydı zaten. neyse ne yapsak belırtı bulamıcaz. testte öğrenıcem mecbur. ama dahada cok var yaw.

hayra yor hayır olsun canım belırtıler herkeste degısıyormus bende beklıyorum bakalım 7. gunum sadece kasıklarımda adet sancısı gıbı agrı var bıde beyaz bı akıntı var bazen cogalan

oh oh midyecim akıntı genelde hayra alemetmış:))))) insallah tutunmustur bebeğin. jelmı kullanıyorsun iğnemii progesteron için?

oh oh midyecim akıntı genelde hayra alemetmış:))))) insallah tutunmustur bebeğin. jelmı kullanıyorsun iğnemii progesteron için?

ınsallah canım beklemek cok zor zaman cok yavaaaaaaaaasssss gecıyo. jel kullanıyorum canım

midyecim insallah akıntın jelden değildir canım. akıntının cok guzel bır belırtı olduğunu duymustum. ahh darısı bızım basımıza:)

Back
X