Sanki yaşamayı yeniden ögreniyorum ?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
Kizlar nisan atali 2 ay oldu malesef 5 yildir birlikteydik nisanlimi hayatimin merkezine koymustum . Simdi ayrildik ben sadece ise eve gidip geliyorum . 2 3 tane arkadasim var ama onlarlada ayni ilcede yasamiyoruz calisiyoruz gorusme imkanimiz olmuyo . 5 yil oncesinde gorustugum bi kac arkadasimla tekrar gorustum ama cok yabanci hissettim bulundugum ortama ait hissetmedim kendimi . tam 5 yil boyunca kendimi kisitlayip bir genc gibi yasayamadim ustumde bi iliskinin sorumlulugu vardi yapamadigim ne varsa yapayim diyorum ama oturup samimi bi ortamda cay bile icebilecek kimsem yok bundan sonra hep boylemi olur onun eksikligini hissediyorum hep boyle yalniz kaldikca ozluyorum malesef ?

yeni hayat düzenine alışmalısın, arkadaşlarına sen yabancılaştın sen yeniden samimi olabilirsin
neden ayrıldınız?

insan zamanla herşeye alışır ve herşey geçer, hayatında birileri de olur...
zamana bırak sadece
kafanı ruhunu dinle biraz

Zamanla alışıp yeni çevre edineceksiniz kendinize.
Sevgiliyi bu kadar hayatın merkezine koyup, arkadaşlardan kopmamak gerekiyor işte bundan sonraki ilişkilerinizde buna özen gösterirsiniz.

İssiz sorumsuz ve beni sevmiyodu özetleyecek olursam cok uzun bi konu
aslında kurtulmuşsun öyle bir erkekten, kim bilir karşına ne kısmetler çıkacak
bence arkadaşlarınla dışarı çıkmaya devam et birde kasar ikincide kasar ama üçüncü buluşman da ne kadar rahatladığını anlarsın
yapamadım dediğin ne varsa bir liste oluştur hazır yaz da geliyor her hafta sonu listenden iki aktivite seç ve istersen yalnız başına istersen de arkadaşlarınla(iş arkadaşı olabilir) çık
kendini eve hapsetme asla kendine gelemezsin

Zamanla sosyalleşmeye de uyum sağlamaya da alışırsınız, yeter ki çabalayın. Yeni arkadaşlar edinin, eskisi iletişimi tekrar kurun. Hemen samimi olmayı ya da rahat etmeyi beklemeyin ama, zamanla hepsi olur :)

bundan bir ay oncesinde 5 yildir gorusmedigim kuzenimin yanina gittim ve orda aklima bile gelmedi eski nisanlim ama suan yalnizliktan ve sıkılmaktan aklima geliyo ve taoparlanamiyorum
aslında kurtulmuşsun öyle bir erkekten, kim bilir karşına ne kısmetler çıkacak
bence arkadaşlarınla dışarı çıkmaya devam et birde kasar ikincide kasar ama üçüncü buluşman da ne kadar rahatladığını anlarsın
yapamadım dediğin ne varsa bir liste oluştur hazır yaz da geliyor her hafta sonu listenden iki aktivite seç ve istersen yalnız başına istersen de arkadaşlarınla(iş arkadaşı olabilir) çık
kendini eve hapsetme asla kendine gelemezsin

Zamanla sosyalleşmeye de uyum sağlamaya da alışırsınız, yeter ki çabalayın. Yeni arkadaşlar edinin, eskisi iletişimi tekrar kurun. Hemen samimi olmayı ya da rahat etmeyi beklemeyin ama, zamanla hepsi olur :)

Insanlar neden sevgili yapinca,nisanlaninca ya da evlenince arkadaslarindan uzaklasiyor bu cok yanlis.Sonra kendinizi yabanci gibi hissetmeniz cok normal.Saniyorsunuz ki hep dip dibe cok mutlu yasariz baska insanlara gerek yok

Back
X