- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
- 33
- Konu Sahibi married_woman
kızlar içimde bir his var sanki bu ay hamile kalacağım gibi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah bende de var o his ama boş histe olabilirkızlar içimde bir his var sanki bu ay hamile kalacağım gibi![]()
Biz tüp bebek tedavisine başlayacağız ama bu ay başka geliyor bana inşallah yanılmam 2aşılamam çar böyle hissetmemiştim :/ 10 şubat sen ne zaman canımHadi inşallah bende de var o his ama boş histe olabilir
Ne kadar var batına?
İnşallah canım hepimiz sevinelim bu ay senin bat ne zamaninşallah doğru çıkar hislerin canım
bende de var o his :)
Amin kuzum inşallah :)Hakkında hayırlısı
Benimde 10 şubat canım aynıyız ikimizde :) bir kıpırdanma var mı belirti gibi :)))Biz tüp bebek tedavisine başlayacağız ama bu ay başka geliyor bana inşallah yanılmam 2aşılamam çar böyle hissetmemiştim :/ 10 şubat sen ne zaman canım
Aaa çok sevindim beraber bekleriz :* belim çok ağrıyor canım sadece içimdeki his var birde :)sende var mı belirti bir tedavi uygulandı mıBenimde 10 şubat canım aynıyız ikimizde :) bir kıpırdanma var mı belirti gibi :)))
Benim bişey kullanmadım İnşallah tutunmuştur canım genelde herkeste göğüs hassasiyeti oluyor bu ay olmazsa inşallah tüp bebekle olur önceden hep umutsuzdum ama bu ay ve sonrasında umudum var :)Evett beraber bekleyelim :) yok ben tedavi görmedim canım sadece ovu. Testi kullandım bu ay cumartesi yumurtladım. Benim belirtim yok neredeyse sadece göğüslerde şişlik var canım. Bakalım inşallah tutunmuştur bebek. İçimde ki his tutundu diyor ama :)
benim 8şubat canım senin ?İnşallah canım hepimiz sevinelim bu ay senin bat ne zaman
Umutsuz olmaz zaten canım sadece cok takmamakmış önemli olan zaten öyle ay aman olmalı demediğimiz zaman olur diye düşünüyorum sağlıklı hayırlı evlatlar versin allahım hepimize:))Benim bişey kullanmadım İnşallah tutunmuştur canım genelde herkeste göğüs hassasiyeti oluyor bu ay olmazsa inşallah tüp bebekle olur önceden hep umutsuzdum ama bu ay ve sonrasında umudum var :)
benim 8şubat canım senin ?
Benimde Bat 8 Şubat. Çok sabırsızım bekleyemiyorum.Klomen + ÇAtlatma iğnesi kullandım
İnşallah hepimiz hamile kalırız bu ay bu konu uğurlu gelir bize![]()
enemm aynı batlar :) sabırızlığı sen bana sor şimdiden test yapıyorum 9 gün var daha
ama ben daha önce bir hafta kala öğrendim
Bende yapsam mı diye düşünmüyo değilim. İş yerindeyim yerimde duramıyorum. Sürekli forumda bununla ilgili şeyler araştırıyorum .Çok tezcanlıyım. İnş. hadi hayırlısı canım![]()
Ama brnce bekleyin daha cok var en azından 5 gün kala daha cok belli olur. Belirtileriniz var mı?Bende yapsam mı diye düşünmüyo değilim. İş yerindeyim yerimde duramıyorum. Sürekli forumda bununla ilgili şeyler araştırıyorum .Çok tezcanlıyım. İnş. hadi hayırlısı canım![]()