Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaliyat oldunuz mu bende urfa da amaliyat olmayı düşünüyorumMrb arkdaslar sanliurfada burun estetigi yptrmk istyorum tanidiginiz ameliyat yaptrdiginz en iyi doktorlar kimler?Teşekkürler
Servet bey kemer kısmını çok derinleştiriyor çok oyuyor incelediklerimden onu anladım. Şimdilik Kadir beyi öneririm ikisi arasında. İnstagramdan her ikisini de incele ikisine de muayeneye gitBen de Servet Gençağa ve Kadir Özdamar arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?
22 kasımda burun estetiğini yaptırdım. Kadir Özdamar’a. Kadir hoca lotus hastanesine geçiş yaptığı İçin ameliyat lotus ta oldu. 12 idi girdim 15.30 idi uyandım. Burnum aşırı geniş kanatlı kalın derili bir burun. Şimdilik aşırı kalkık ve şiş görünüyor. Ameliyatın hemen sonrasında Kadir hoca fotoğraflar çekmiş onları gösterdi çok iyi görünüyordu. Ödemin geçmesini bekleyeceğiz artık sonuç İçin.
Değişiyor işleme göre galiba ama 6 bin ödedim.Burun ameliyatını kadir hoca ne kadara yaptı acaba. Ne kadar ücret ödediniz ameliyat için
Değişiyor işleme göre galiba ama 6 bin ödedim.
Kesinlikle normal. Artık devlette bile o fiyatŞuan için o fiyatlar normal bence 4 binden aşağı yok. Önemli olan memnun kalmanız başta zaten geçmiş olsun
Kadir ozdamari bende tavsiye ediyorum,gecen ekim ayinda ameliyatimi yapti,kendine cok guvenen bir doktor,sonuclar muhtesem,tavsiye ederim.Dr.kadir özdamar da olacağım 22 kasımda şanmed hastenesine geçiş yapmış. Yazarım buraya
Kadir ozdamar derim.Servet bey kemer kısmını çok derinleştiriyor çok oyuyor incelediklerimden onu anladım. Şimdilik Kadir beyi öneririm ikisi arasında. İnstagramdan her ikisini de incele ikisine de muayeneye git
Kadir ozdamar beyin instagramda yaptigi burun sonuclarina bskmaniz yeterli.Servet bey kemer kısmını çok derinleştiriyor çok oyuyor incelediklerimden onu anladım. Şimdilik Kadir beyi öneririm ikisi arasında. İnstagramdan her ikisini de incele ikisine de muayeneye git
Bende suan bekliyorum,ikinci ayim doldu,inaniyorumki guzel bir sonuc olacak,suan pekte super bir sonuc akamadim ama inaniyorumki zamanla guzek olacak22 kasımda burun estetiğini yaptırdım. Kadir Özdamar’a. Kadir hoca lotus hastanesine geçiş yaptığı İçin ameliyat lotus ta oldu. 12 idi girdim 15.30 idi uyandım. Burnum aşırı geniş kanatlı kalın derili bir burun. Şimdilik aşırı kalkık ve şiş görünüyor. Ameliyatın hemen sonrasında Kadir hoca fotoğraflar çekmiş onları gösterdi çok iyi görünüyordu. Ödemin geçmesini bekleyeceğiz artık sonuç İçin.