Arkadaşınızın iddia olayına hiççç inanmadım birincisi.
İkincisi bursumu yenilemeyi düşünüyordum diyorsunuz demek keki o şirketten en olmadı geçen sene burs almışsınız bakın siz burs almadan bitmemiş.
Ee şimdi küçük,büyük atölyeler bile iflasa gidiyor dernek niye gitmesin onun da sizle ilgisi yok bence.
Siz bursa başvursanız ve 15 gün sonra batsa neyse.
Doktor kısmına ben kendi olayımı anlatsam hadi be dersiniz.
20 küsür yıllık doktorun belki üçüncü defa geç geldiğine şahit olup başka doktora göründüm diğer doktor bile şaşırdı o hep gelirdi ikimizden başka çalışan yok diye.
Bence siz diğer insanların kendi hayatlarında yaşadığı olumsuzlukları bile kendinize yoruyorsunuz olay bu.
Örneklerinizden dolayı diyorum. Daha büyük olay olsa onu örnek verirdiniz diye düşünüyorum.
Etrafımda da var böyle insan. Yok altın aldım düştü.Yok beş top kağıt aldım indirime girdi vs.
Sanki böyle olaylar onlara bağlı.
Sizin örneğe bakarsak işinden ayrılıp başka yere giden doktor kendi isteği ile gitmemiş de sizin ona başvurmanız sonucu ile sürüklenerek başka hastaneye götürülmüş sanki.
On olayın üçü olumsuz olunca aa bende sorun var diye kendinizi bir yüceltme-evet yüceltme çünkü başkalarının hayatı bile sizin şanslığınıza bağlı sanki-durumuna giriyorsunuz.
Sonra bilinçaltınız buna inanıyor.
Karşılıklı birbirinizi inandırma dönemine giriyorsunuz falan derken ortaya hem egosu yüksek hem bir işi yapamıyorum diye düşünen özgüveni düşük insanlar çıkıyor.
Neyse şanssız falan değilsiniz.
Ben neden yükseldim ki bu kadar
Etrafımda çok görüyorum bu ara sanırım böyle düşünenleri