Şans meleğim nerelerdeyin tam zamanında geldin:)

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
116
Mwerhaba kızlar bende bu günleri görcekmişim meğer.Geçen ay doktorum hiç şansın yok tüp bebek yap sen demişti dünyam yıkılmıştı başıma.bu ay olmayacağinı düşündüğüm ve tüp bebeğe adapte olduğum için önemsemedm ne ayaklarımı diktim ne bişey.Vee şaka gibi adetm 2 gun geçti test yaptım pozitif Rabbim hiç beklemediğim anda çıkardı karşıma.ve 4 şubatta kanda baktırdım 181.4 çıktı bugunde 8 şubat 1192 çıktı (değere görre 5.hafta içindeyim) çok mutluyum çokkkkkkk değerim nasıl iyi katlanmış mı.salı gunu ilk kontrolume gidicem ondan dolayı değer konusunda pek bilgim yok laboratuarda yaptırdım değerim iyi katlanmış mı sizce.
Bu arada belirtilerim düne kadar yoktu kasık ağrısı dışında adet oldum olucam diye bekliyordum aynı adet kasılması gibi.
ve ilk mide bulantılarım dün akşam başladı birde sık idrara çıkma olayıı var tabiki.

Teßrikler canım allah kucağınada almayı Nasip etsin inşallah :)

Son düzenleme:
tebrikler canım,herşey nasip kısmet işi bak hiç beklemediğin bir anda allah yüzünü güldürmüş,darısı tüm isteyenlerin başına olsun...

değerin normal katlanması iyi bişey ama tabi ultrasonla kalp atışlarını duyman gerek...

allah sağ salim kucağına almayı ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsinn

tam ümidinin tükendiği anda gelmiş bebeğin ne güzel.hayırlısıyla kucağınada al inşallah. bnm ne ümitli olduğum aylar nede ümitsiz olduğum aylarda geliyor bebeğim.. sanırım ben hiç anne olamıycamm.tekrara tebrikler..

tebrik ederim canım
bizede tek çare tüp bebek dediler
eşimin sperm değerlerinde problem var
sonuna kadar sağlıklı gebelik geçirmen dileği ile...
çok sevindim senin adına aynı duyguları yaşamayı ne çok isterdim

böyle umutsuz olmayın.doktor ne diyor sizin durumunuza.pozitif olmak çok önemi hem diyelim ki olmadı olmayacak.inanın dünyanın sonu olmaz olamamalı.biliyorum ki hayat da ki en önemli şey kendinizsiniz.elinizden geleni yapıyorsanız ve sonuç alamıyorsanız kendinizi yıpratmayın.

tebrikler RABB'im sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

kızlar hepinize tşk ederim.bugunde keseyi gördük Allah tüm issteyenlere nasip etsin amin.

hayırlı olsun daha önce kimyasal geçirmiştin sanırım hatırlıyorum seni çoooook sevindim, ben de kız bebek bekliyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…