Tebrikler Rab'bim tamamına erdirsin inşallah.
Teßrikler canım allah kucağınada almayı Nasip etsin inşallah :)Mwerhaba kızlar bende bu günleri görcekmişim meğer.Geçen ay doktorum hiç şansın yok tüp bebek yap sen demişti dünyam yıkılmıştı başıma.bu ay olmayacağinı düşündüğüm ve tüp bebeğe adapte olduğum için önemsemedm ne ayaklarımı diktim ne bişey.Vee şaka gibi adetm 2 gun geçti test yaptım pozitif Rabbim hiç beklemediğim anda çıkardı karşıma.ve 4 şubatta kanda baktırdım 181.4 çıktı bugunde 8 şubat 1192 çıktı (değere görre 5.hafta içindeyim) çok mutluyum çokkkkkkk değerim nasıl iyi katlanmış mı.salı gunu ilk kontrolume gidicem ondan dolayı değer konusunda pek bilgim yok laboratuarda yaptırdım değerim iyi katlanmış mı sizce.
Bu arada belirtilerim düne kadar yoktu kasık ağrısı dışında adet oldum olucam diye bekliyordum aynı adet kasılması gibi.
ve ilk mide bulantılarım dün akşam başladı birde sık idrara çıkma olayıı var tabiki.
böyle umutsuz olmayın.doktor ne diyor sizin durumunuza.pozitif olmak çok önemi hem diyelim ki olmadı olmayacak.inanın dünyanın sonu olmaz olamamalı.biliyorum ki hayat da ki en önemli şey kendinizsiniz.elinizden geleni yapıyorsanız ve sonuç alamıyorsanız kendinizi yıpratmayın.tam ümidinin tükendiği anda gelmiş bebeğin ne güzel.hayırlısıyla kucağınada al inşallah.bnm ne ümitli olduğum aylar nede ümitsiz olduğum aylarda geliyor bebeğim.. sanırım ben hiç anne olamıycamm.tekrara tebrikler..
Mwerhaba kızlar bende bu günleri görcekmişim meğer.Geçen ay doktorum hiç şansın yok tüp bebek yap sen demişti dünyam yıkılmıştı başıma.bu ay olmayacağinı düşündüğüm ve tüp bebeğe adapte olduğum için önemsemedm ne ayaklarımı diktim ne bişey.Vee şaka gibi adetm 2 gun geçti test yaptım pozitif Rabbim hiç beklemediğim anda çıkardı karşıma.ve 4 şubatta kanda baktırdım 181.4 çıktı bugunde 8 şubat 1192 çıktı (değere görre 5.hafta içindeyim) çok mutluyum çokkkkkkk değerim nasıl iyi katlanmış mı.salı gunu ilk kontrolume gidicem ondan dolayı değer konusunda pek bilgim yok laboratuarda yaptırdım değerim iyi katlanmış mı sizce.
Bu arada belirtilerim düne kadar yoktu kasık ağrısı dışında adet oldum olucam diye bekliyordum aynı adet kasılması gibi.
ve ilk mide bulantılarım dün akşam başladı birde sık idrara çıkma olayıı var tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?