Başka bir ülkenin direkt olarak ilişkinize ne gibi sıkıntılar çıkarabileceğini düşünüyorsunuz ki?
Merhaba kızlar..
Henüz 3 aylık evliyim.. Eşim kalite kontrol mühendisi olarak çalısıyor.
Çalıştığı fabrika yurt dışına göndermek istiyor eşimi 2 yıl süreli olarak ve belki daha da uzayacak.. Tabi ben de onunla gideceğim büyük ihtimalle.. Belki oradayken çocuk sahibi olacağım ve yine belki çocuklarımı orda büyütmem için fırsatlar çıkacak karşımıza... Ancak bilenler bilir biz nişanlılık dönemimizde bi süre yurt dısında kaldık beraber ve oradayken burnumdan getirdi, zehir etti bana her seyi.. Fikrimi bile almadı bununla ilgili.. Hoş ben kararsızlığımı belirttiğimde alacağım cevap belli... muhtemelen Almanya'da yaşayan eski nişanlıma getirecek konuyu.. O zaman göze almıştın şimdi neden korkuyosun diyecek.. Nasıl bir yol izlemeliyim hiçbir şey bilmiyorum. Bugün annemde kalıyorum konuyu telefonda öğrendim.. Burada her sey çok iyi... ya orası?
Hangi ülkeye gidecek?
Böyle bir kararı alırken tabiki öncelik sana sormak olmalıydı. Gitmesi zorunlu mu?
Ülke değişecek, fikriniz bile alınmadı?
Demek ki eşiniz gayet bireysel veya gayet "Söz hakkı yok, gelecek" diyerek karar vermiş.
Katılıyorum kadınların aklı yok, fikirleri önemli değil; ulvi görevleri kocaları bereye giderse peşlerinden gitmek zaten. Sen ne istersin diye sormaya hiiiç gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?