Şans vermek

Başına gelenlere değil yaşadıklarına verdiğin tepkilere kızıyoruz. Dünyada ilk kez bunu yaşayan sen değilsin. Yok kimseyle evlenemezsem aman nasıl söylesem, safın birini bulup kandırsam. Sence bunlar sağlıklı ve normal mi?
Mevzusunu açmasam karşı tarafta açmasa ilk ilişkide anlaşılıp muhtemelen bana kandırdın muamelesi yapılacak

Khomyuk özetlemiş artı yoruma gerek duymadım.Bencede kendinizi sevmeyi kendinizi evlilik ilişki odaklı düşüncelerden çıkarmanız gerekli.Kimse kurtarıcı değil mutluluğu kimse kimseye vermez.Kisinin içinde yalnizkende yoksa.

Kimsenin sevgisine güvenmeyin seviyor şimdiki Zaman yarın sevmeyi bırakınca Dünya başınıza mi yıkılacak genelde boyje düşünenler böyle yaşıyor en sonunda da bir erkek uğruna hayatım karardı intahar edecegim yok nasıl kurtulur unutulurum.Hayatinizi sadece ilişki biri beni sevsin üzerine kurmayın.Ne yasadinizsa yasadiniz ister kabul etsin isterse etmesin yol orada diyeceksiniz.Diger uyusturu vs olan kişide facia .

ot bence ve bana geçmişte diyor yani çalışıyor aktif bi şekilde aslında o tarz durumları olsa cok baska olurdu
Aktif sekilde calisiyor diye ot kullanmadigini mi dusunuyorsunuz? Ot icince ne oldugunu düşünüyorsunuz bilmiyorum ama kimyasallar gibi uçuran bir sey degildir ot, akliniza bile gelmeyecek insanlar basarili birer kariyerleri varken ot kullaniyor olabilir.

Daha bu yasta bicaklanma maceralari olan bir adamla zaten ne isiniz var? Cevresi belli. Bugun olmasa yarin yine basini belaya sokacak.

Digerine gelince, kendinizi bir sekilde "temize çıkarmak" isin seni sectim Pikachu diye buna yamanmaya calisiyorsunuz ama dediginiz gibi muhafazakarsa bu konuda ekstra dikkatlidir. Başınıza beklemediginiz daha buyuk isler açabilirsiniz.

Yaşça küçüğüm yazmışsın ama bakıyorum da kafan her şeye tıkır tıkır çalışıyor. Söylediklerimizi anlamaya çalış kimse burda kötülüğe bir şey söylemiyor.

Yaşça küçüğüm yazmışsın ama bakıyorum da kafan her şeye tıkır tıkır çalışıyor. Söylediklerimizi anlamaya çalış kimse burda kötülüğe bir şey söylemiyor.
Farkındayım ayrılmaya da korkuyorum erkek delisi falan da değilim bende güzel bi yuvam olsun istiyorum amacım kimseyi kandırmak değil ki ogünde tam yaşamadım zaten nekadar etkiledi beni istesem de yaşayamam napcagımı bu konuda bilmiyorum ben anladınız mı

Farkındayım ayrılmaya da korkuyorum erkek delisi falan da değilim bende güzel bi yuvam olsun istiyorum amacım kimseyi kandırmak değil ki ogünde tam yaşamadım zaten nekadar etkiledi beni istesem de yaşayamam napcagımı bu konuda bilmiyorum ben anladınız mı
Yaşınız daha 22 güzel bir yuva hayali için daha erken değil mi? Okul ne durumda iş güç durumları ne?

Şuan su dakika evlenmek zorundaymis gibi davranıyorsunuz. Bayılıyorum su siteye, "erkek delisi değilim" diyorsunuz ama daha kendi kişisel gelişimine dair bir mesajınızı göremedim. Kafayı bekaret, zar ve evlilikle bozmussunuz.

Back
X