Şansıma tükküreyim!!!

Nil11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
370
3
26
Almanya
İyi akşamlar arkadaşlar..

Moralım sıfır, hatta sıfırın altında 50... İsyan etmek istemiyorum ama ben böyle şansın, böyle kaderin icine edeyim.. Kv ve kp carşamba günü yine geliyorlar, bıktım yaa, daha 1 ay olmadı gitmeleri.. Allah biliyor yine ne kadar kalacaklar...
Cok moralim bozuk cok!!!! Sinirden ağlayabilirim şuan..
Ya bir kerede kızlarını arayıp size geliyoruz deseler ya.. Benim düzenimi alt üst ediyorlar...
Bi dağın tepesine cıkıp avazım cıktığı kadar, bıktııııııııııım, diye bağırmak istiyorum... :(

eşin ne diyor bu konuda
sen de taktik yap hastalan bacım doğru dürüst iş yapma yemekler de basit olsun bırak kocan ağırlasın böylece misafir ağırlamanın ne kadar zor olduğunu görsün

bu kadar sinirlenmeniz cözüm getirmezki
kendinizi yipratirsiniz baska birsey olmaz

caniniza yazik,bu durumda ne denilir bilemiyorum ama kendinizinde rahat edebilecegi bir ortam hazirlamayi deneseniz ,olabilirmiydi acaba?

isterseniz gelecek misafirlerinizin nesinden hoslanmiyorsunuz hepsini bir yazin kagida, sonra tek tek bu ortami nasil pozitife döndürebilrsiniz esinizle bunun caresini arayabilirsiniz

eşin ne diyor bu konuda
sen de taktik yap hastalan bacım doğru dürüst iş yapma yemekler de basit olsun bırak kocan ağırlasın böylece misafir ağırlamanın ne kadar zor olduğunu görsün

Hic, kocaman bir HİC.. Benim rahatsız olduğumun farkında cok iyi biliyorum.. Bana normalinden cok cok cok fazla iyi davranıyor, yağ cekiyor falan..
Eşim saat öğlen 1 de işe gidiyor, akşam 11 de geliyor.. Yani benim başıma kalıyorlar..

Son düzenleme:
Kendi keyfine bak çok üstlerine düşme ama saygıyı da eksik etme.. Rahat edemesinler sende o zaman daha kısa kalırlar belki.. Ama her geldiklerinde sürekli onlara hizmet ediyorsan çay, kahve, kek falan yapıp nefis yemekler hazırlıyorsan gitmezler hiç.. Yani hasta numarası yap bu kez yorgun ol falan ne bilim..

tatlım nasıl insanlar peki canını sıktıkları bellide biraz anlatabilirmisin

Daha önce bir kac konu actım, daha doğrusu bayağı konu actım..
Eşimi bana karşı cok doldurdular zamanında.. Bana iftiralar attılar, eşim hakkında bana yalan söylediler.. Herşeye karışırlar.. Gezmeme kiyafetime.. Ailem hakkinda illeri geri konuşurlar.. Daha bir sürü şey.. Yazmaya başlarsam roman olur vallaha..

Kendi keyfine bak çok üstlerine düşme ama saygıyı da eksik etme.. Rahat edemesinler sende o zaman daha kısa kalırlar belki.. Ama her geldiklerinde sürekli onlara hizmet ediyorsan çay, kahve, kek falan yapıp nefis yemekler hazırlıyorsan gitmezler hiç.. Yani hasta numarası yap bu kez yorgun ol falan ne bilim..

Yapsamda uzun kalıyorlar yapmasamda.. Ben önemli değilim ama kızıma mutlaka yemek yapmam lazım, ilgilenmem lazım.. Kv hic birşey yapmıyor..
Bundan yaklaşık 6 ay önce yine gelmişlerdi.. Cok ağır grip oldum, hic birşey yapmadı.. Hadi beni boşver, kızımın karnını bile doyurmadı.. İnsaf yaa insaf..
Daha 3 hafta olmadı gitmeleri.. Daha yeni yeni kendime geliyorum.. 1 hafta zaten hasta yattım onlar gittikten sonra, yorgun düştüm.. Hem onların dağınıklığı, yok misafiri yok şusu busu, birde kücük cocuk... Offf yaa :(

Son düzenleme:
rahata alışmışlar ay dolmadan geri geliyorlar desene...
Allah yardımcın olsun

yok artık daha geçenki konunun dumanı üstünde..
buralarda ki meşhur lafı söyleyesim geldi''bir cinnet herşeyi çözer''........ayıl bayıl kavga et eşinle ..bana daral geldi..
bunlar hepten sizin oraya taşınsalarya kendilerine ev tutamıyolarmı..izinmi alamıyolar..

Eşinin ailesiyle ilgili ne kadar çok konun varmış.:26:
Ne kadar çok bunalmışsın böyle :26:
Gerçekten sinir bozucu bir durum...
Bir yerde dur demelisin artık bu böyle olmaz.
Sesini çıkarmalısın.Aksi halde yerleşecekler oraya gitmeyecekler.
Eşinle konuş bakalım ne diyecek paşazade.:19:

yok artık daha geçenki konunun dumanı üstünde..
buralarda ki meşhur lafı söyleyesim geldi''bir cinnet herşeyi çözer''........ayıl bayıl kavga et eşinle ..bana daral geldi..
bunlar hepten sizin oraya taşınsalarya kendilerine ev tutamıyolarmı..izinmi alamıyolar..

Bu gidişle cinnet gecireceğim zaten.. Sevincim kursağımda kaldı yaa..
Onlar burda fazla kalmıyorlarmış o yüzden ev tutmaya ne gerek varmış.. Her seferinde aynı cvp, bıktım vallaha..

Eşinin ailesiyle ilgili ne kadar çok konun varmış.:26:
Ne kadar çok bunalmışsın böyle :26:
Gerçekten sinir bozucu bir durum...
Bir yerde dur demelisin artık bu böyle olmaz.
Sesini çıkarmalısın.Aksi halde yerleşecekler oraya gitmeyecekler.
Eşinle konuş bakalım ne diyecek paşazade.:19:

Ya konuştum, defalarca... Kavgada ettim.. Tabak, bardak kırdım..
Her zaman aynı şeylerı duymaktan bıktım..
Fazla kalmayacaklar, bir daha bir sene sonra gelecekler, ayrı ev tutacaklar... Hep aynısı hep aynısı.. Bunları duymaktanda nefret ettim cünkü değişen birşey yok.. Hep boş laflar, hep avutmaya calışmalar..

Son düzenleme:
Canim ailen yok mu al cocugunu git kocan agirlasin onlari
Ne saygisiz insanlar bukadar sik gelinir mi esinde kabahat konussun soylesin ailesine kime soyluyolar geliyoruz diye seni ariyolarsa bahane bul kusura bakmayin musail degilim deyin rahati bulmuslar

Canim ailen yok mu al cocugunu git kocan agirlasin onlari
Ne saygisiz insanlar bukadar sik gelinir mi esinde kabahat konussun soylesin ailesine kime soyluyolar geliyoruz diye seni ariyolarsa bahane bul kusura bakmayin musail degilim deyin rahati bulmuslar

Yüzsüzler arkadaşım.. Hem geliyorlar hem rahat edemiyoruz diye laf sayıyorlar bize, daha cok bana..
Bende eşime anlattım, yine birgün rahatsızlıklarından bahsettiler, eşimde onlara bağırdi.. Gelmeyin bize bir daha, niye geliyorsunuz bizide huzursuz ediyorsunuz dedi.. Kendinize kalacak başka yer bulun dedi.. Ama yine geliyorlar yine geliyorlar.. Müsaitmiyiz diye soran yok.. Arıyorlar, biz şu güne bilet aldık geliyoruz.. Bu kadar yani..

böyle anca kendi kendinizi yer bitirir, kendi kendinizi hasta edersiniz; elinize de başka bir şey geçmez.. bu kadarı da fazla olmuş artık !
ya açıcaksınız telefonu ;" ben müsait değilim" diyeceksiniz,
ya da onlar gelince alıp çantanızı "siz geçin içeri ,ben anneme gidiyorum, kafa dinlicem" deyip çıkıcaksınız..
eşinizin orta yolu bulmasını beklemeyin bu saatten sonra :20:

Yüzsüzler arkadaşım.. Hem geliyorlar hem rahat edemiyoruz diye laf sayıyorlar bize, daha cok bana..
Bende eşime anlattım, yine birgün rahatsızlıklarından bahsettiler, eşimde onlara bağırdi.. Gelmeyin bize bir daha, niye geliyorsunuz bizide huzursuz ediyorsunuz dedi.. Kendinize kalacak başka yer bulun dedi.. Ama yine geliyorlar yine geliyorlar.. Müsaitmiyiz diye soran yok.. Arıyorlar, biz şu güne bilet aldık geliyoruz.. Bu kadar yani..

gerçi eşinizin de yapacak bir şeyi kalmamış ki..
daha çarşambaya çok var, arayın bence , şehir dışında bir akrabanız, arkadaşınız varsa acil ona gideceğinizi söyleyin bence..

Back
X