Şansınız mı yoksa şanssızlığınız mı ön planda?

cloudy

en iyi koca ölü kocadır:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
3.569
5
116
İçel Mersin
hayatımızda istediğimiz birşeylerin olması için
başarı hırs azim çalışmak derken önemi hiçte yadsınmayacak bir faktör daha vardır
oda şans... :1closedeyes::1closedeyes:
her ne kadar önemsiz gibi görünsede aslında çok önemlidir şans faktörü
sanki gizli bir el önünüzü açar yada kapatır ne olduğunuzu anlamadan
sizin hayatınızda şans faktörünün etkisi hangi yönde olumlu mu olumsuz mu?

cevaba ilk ben başlıyayım
hani şöyle bir atasözü vardır
ağustosta denize girsem balta kesmez buz olur
işte benimkiside o hesap daha bu yaşıma kadar bi kerecik olsun
extradan şanslı olduğumu yada gizli bir elin önümü açtığını hiç hissetmedim
evet ailem sağlığım olduğu içim şanslıyım ama işin extrası yok
şansım bu kadar mirmirmirmirmirmirmirmir
sizin şansınız ne kadar şanslı olduğunuzu düşünürmüsünüz:uhm::uhm:

Valla ben de kendimi BAHTSIZ BEDEVİ olarak ilan ettim. Yıllardır ne yapmaya kalktıysam, ne istediysem hiçbir zaman olmamıştır. Mutlaka ve mutlaka bir aksilik çıkar, işim rast gitmez. Artık insanlar öyle alıştı ki bu duruma YİNE Mİ? bile demiyolar.Çünkü bu benim normal halim.
Önceden çok kızar, isyan eder şanssızlığıma ve bahtsızlığıma. Ama artık alıştım.
Maalesef bazı İNSANLAR HAYATA ŞANSLI OLARAK 1-0 ÖNDE BAŞLIYOR.
Ben ise 1-0 YENİK OLARAK BAŞLADIM ve hala da öyle gidiyor.
Sanıyorum ki ölene kadar da böyle devam edecek maalesef...

senağlam:senağlama

Benim hayatımda çok istediğim herşey olmuştur çok şükür :Saruboceq: ama öncesinde hep sabretmişimdir ve çok bekleyip zorluk yaşamışımdır her istediğim oldu ama kolay olmadı belkide o yüzden elimdekilerin değerini biliyorum.... Birde şu var benim çok istediğim bişey vardı oda oldu ama beni çok yıprattı o yüzden artık istediğim şeyler olmadığında üzülmüyorum hayırlısını ver Allahım diyorum hep....

şans diye birşey olduğuna inanmıyorum ben..
bizim şans ve ya şanssızlık dediklerimiz
allah'ın bize verdikleri ve vermedikleridir.
evet aslına bakarsanız bende kendimi çoğu zman
şanssız görürüm ama allah'tan geldiğini bilirim
ve susarım en azından susmaya çalışırımhihoyyyt

kendımı şansızlar kraliçesi ilan edıyorum...hayatım şansızlıklarla doludur...
herkes daha cok calısırım azederım...ama bılırım kı sansızı bır sey olucak...
ve olurda...

Her ne kadar 2008 yılım berbat geçsede bu yılda hayatta en çok istediğim şey bebek sahibi olmak ve onları bu yılda kaybettiysemde şaslıyım diyorum benneyaptımki
Çünkü sağlıklıyım elim ayağım düzgün rahat nefes alabiliyor rahat haraket edbiliyorum
Şanslıyım çünkü 5.5 ayda olsa yavrularımı karnımda taşıdım onları hissettim
Şanslıyım çünkü bana şefaat edecek iki yavrum var cennette
Şanslıyım çünkü ilk tüp bebek denemem tuttu
Şanslıyım çünkü annem babam sağ ve sağlıklılar
Şanslıyım kardeşlerim kuzenlerim hepsi sağlıklı
Şanslıyım çünkü geçinebilecek maddi gücüm var
Şanslıyım çünkü beni çok seven beni kendinden çok düşünen eşim var :asigim:
Şanslıyım işte ya öyleee a.s.
Umarım 2009 yılı daha fazla şans getirirve kucağım dolar bebişle

Her ne kadar 2008 yılım berbat geçsede bu yılda hayatta en çok istediğim şey bebek sahibi olmak ve onları bu yılda kaybettiysemde şaslıyım diyorum benneyaptımki
Çünkü sağlıklıyım elim ayağım düzgün rahat nefes alabiliyor rahat haraket edbiliyorum
Şanslıyım çünkü 5.5 ayda olsa yavrularımı karnımda taşıdım onları hissettim
Şanslıyım çünkü bana şefaat edecek iki yavrum var cennette
Şanslıyım çünkü ilk tüp bebek denemem tuttu
Şanslıyım çünkü annem babam sağ ve sağlıklılar
Şanslıyım kardeşlerim kuzenlerim hepsi sağlıklı
Şanslıyım çünkü geçinebilecek maddi gücüm var
Şanslıyım çünkü beni çok seven beni kendinden çok düşünen eşim var :asigim:
Şanslıyım işte ya öyleee a.s.
Umarım 2009 yılı daha fazla şans getirirve kucağım dolar bebişle

inşallah canım inşallah :1hug::1hug:
sen olaylara bu kadar iyi niyetli ve pozitif baktığın sürece
her istediğin olur inşallah
allahım sana ikiz hatta üçüz nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek:
sevgiler a.s.

senağlamaben her zaman çoook şanssızımmm....ne yapalım belki bir gün güler şans diye bekliyorum...kaydirigubbakcemile4

Sanssiz oldugumu dusunurum. Bu zamana kadar ki yasadiklarimi gozden geciricek olursam sansimin yaver gittigi anlar cok ama cok nadirdir. Ama ne yasarsam yasayim ''herseyde bir hayir vardir, demekki boylesi hayirliymiski boyle oldu'' derim... Cunku bi kapi kapaniyosa gormesini bilirsek ikinci bi kapi herzaman aciliyo. Sabretmek onemli. Coookk sabrettim ve sabrimin sonucunu yavas yavas aliyorum sanki:hooray::Saruboceq:

bence şans önemli bir faktördür ama insan şansını brz kendisi yaratır...yani sıkılmadan beklemek gerekir bazen çok uzun sürsede pes edilmemeli. bir deyim var ben çok seviyorum sizle de paylaşmak istiyorum RÜZGARA AYAK UYDURAMIYORSAN YELKENİNİ ONA GÖRE AYARLA VE HAYAT ÇEKTİĞİN SIKINTILARLA DEĞİL,GEMİYİ LİMANA GETİRİP, GETİREMEDİĞİNLE İLGİLENİR

bence şans önemli bir faktördür ama insan şansını brz kendisi yaratır...yani sıkılmadan beklemek gerekir bazen çok uzun sürsede pes edilmemeli. bir deyim var ben çok seviyorum sizle de paylaşmak istiyorum RÜZGARA AYAK UYDURAMIYORSAN YELKENİNİ ONA GÖRE AYARLA VE HAYAT ÇEKTİĞİN SIKINTILARLA DEĞİL,GEMİYİ LİMANA GETİRİP, GETİREMEDİĞİNLE İLGİLENİR

evet haklısınız aslında ama sabretmek o kadarda kolay olmuyor :1no2::1no2:
bi noktada tükeniyor insan ve kabulleniyor durumunu :çok üzgünüm:

benim hayattaki tek ve en büyük şansım eşim.öyle bir an da karşıma çıktı ki.anlatamam.ben şanslıyım hem çok şanslıyım.allahım kaybettiğim bebeğim yerine bir tane daha verir inşallah.

benim hayattaki tek ve en büyük şansım eşim.öyle bir an da karşıma çıktı ki.anlatamam.ben şanslıyım hem çok şanslıyım.allahım kaybettiğim bebeğim yerine bir tane daha verir inşallah.

inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
ne mutlu size allah mutluluğunuzu bozmasın
ben bebeğim olsun diyenlere hep aynı şeyi söylüyorum
allah ikiz hatta üçüz bebek nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek:

ahahahahaha eger kendimi teselli etmesemm saglıklıyım ailem var felan filan diye

her saniyemii BENİ ÇÖLDEEEEEE KUTUP AYISIIII ÖPEEEEEEEERRRRRRR DİYE BAGIRMAKLA GECİRİRİM.

:nazar:sağlığım yerinde,
ailem hayatta,
kendimize ait bir evimiz var,
deniz kokusunu duyduğum bir yerde yaşıyorum,
bir mesleğim var,
komşularım iyi,
maddi gücümüz kendimize kafii,
ülkem savaşta değil,
bazılarına göre şans olan kayınvalidem yok,
hayat arkadaşım bana değer veren biri,

yanii kendime bakınca çok şükür diyorum,
allahım herkese gönlündekini versin...a.s

Şanslı olduğumu düşünmüyorum şu ana kadar şansım yaver gitti diye bi cümle ağzımdan çıkmamıştır.Hep zorlayarak,çalışarak başardım birşeyleri.Ama olsun ne kadar zorluk yaşanırsa birşeyi kazanırken ne kadar emek verirsen sonuç daha bi güzel geliyor insana.Yeter ki sonunda herşey güzel bitsin....

Allaha şükür kendimi çok şanslı görüyorum eli ayağı tutup düzgün nefes alabilmek mesela en büyük şans benim için

hayatımda talihsizlik olarak görülebilecek çok fazla olumsuzluk var ama ben hepsini bir ders olarak değerlendirdim, böylece zor zamanlarımı minumum zararla atlattım:nazar:

Bende kendimi çok şanslı görüyorum.Ailem arkadaşlarım çevrem hep çok şanslısın sen derler.:dance:

Back
X