Çocuk Hastalıkları sap simplex?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zeynopd

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
184
43
298
merhaba anneler

21 günlük oğlum son 4-5 gündür çok huzursuz gazdan dolayı. sürekli ıkınıyo. şimdi yogunlukla akşamları başladı sıkıntısı gece yatana kadar. doktorumuz kolik olduğunu söyledi. korkmuştum başıma geldi şimdiye kadar neo baby diye bi ilaç kullanıyoduk doktorumuz bugun sap simplexi verdi. biraz araştırdım ama kafam karıştı. kimi zararlı diyo, kimi çok uyutuyo diyo. öğlen verdim rahatlattı sanki şimdi rahat uyuyo. kullanan anneler günde kaç kere kaç damla verdiniz. bi faydasını yada yan etkisini gördunuz mu?

bebeğimi emziriyorum ama sütüm hala bol değil. doğum yaptıgım sırada yoktu bile mama vermiştik mecburen açtı çocuk. hala da gece mama veriyorum 30 cc karnı doysun diye. o zaman sanki daha rahat ve huzurlu uyuyo. doktorda vermemde bi sakınca görmedi. hatta 50 cc verebilirsin dedi de ben hala 30 cc veriyorum. uyumazsa da emziriyorum biraz zaman geçince. yedirdiğim mama aptamil yenidoğan. onunda gazda etkisi var mıdır acaba?

tatlım bende sap kullanıcaktım ama doktor biogaia diye bı ıalac vermıstı, %80 azaldı.. 39 gunlukken kullanmaya baslamıstım.
sap kullanan da cok vardı etrafımda onlardan duymustum. doktora dedım o da bıogaia kullan daha etkılı demıstı. içinde bagırsaklara yerlesen prebiyotiklerin L kültürü varmış, oyle yazıodu prospektuste.
yani zararlı bı yanı yok. sap ıçerıgını bılmıorum. prospektusu bı ıncele, bak bakalım ne yazıo.

Kızlar merhaba oglumda gaz problemi vardı ne yaptysak geçmedi en son (neo baby gripe water) yani sancı suyu demekmiş harika birşey oglumda bende mışıl mışıl uyuyoruz.sağlık bakanlığı boşuna onay vermemiş.. zaten anlamalıydım diğerleri tarım ve köy işleri bakanlıgı onaylı..NEO BABY GRİPE WATER güvenle öneririm..

5 günlükken vermişti doktor neo babyi. kullandık az biraz rahatlıyodu oğlum ama tam sonra yine kıyamet kopuyodu. 15 günden sonra sap simplexi verdi doktor daha iyi dedi. kullanıyoruz gerçekten faydası var. daha sakin oğlan. daha rahat pırtlıyo. ama ıkınmalar tam gaz devam tabi. ben gunde 4 kez 6 damla verıyorum

Benim oglum kilolu ve asiri gazli bir bebekti dr umuz sab simplexi tavsiye etti ve oglumda cok rahatlama oldu hic bir zararini gormedim 10 damla veriyordum cay kasigiyla
Oglusunuzun uyumasi rahatlamasindan olabilir :)

benim oğlumdada kolik gaz sancısı başlamış geceleri kalkıp sürekli ağlıyor 35 günlük daha çevremden duyup BİOGAİA aldım günde 5er damla veriliyor ben saat 8de veriyorum karnına sıcak su torbası koyuyorum birazda bacan masajı yaptıkmı rahat rahat gazını çıkarıyor denemenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…