Sapığın teki

Kızlar selamlar,

Balık almaya çıkmıştım, balık alırken bi adam resmimi çekiyo gibi geldi. Yanlış anlamışımdır diye neyse dedim 2 dk sonra yine kafamı çevirdim yine bana doğrultmuş telefonu ben kafamı çevirince panikle başka yere döndü. Neyse dedim yine ama üçüncüye yine aynısı olunca o sinirle sizi polise şikayet edeceğim demiş bulundum. Şikayet etsem bi yaptırımı olur mu? Muhtemelen şikayet edeceğim dediğim için fotoğrafları silmiştir ama siz ne biçim konuşuyosunuz gibi bi tepki vermedi hatta affalladı bişey diyemedi. Şikayet etsem sonuç alabilceğimi düşünmüyorum ama böyle alenen bi suç işlemelerini engelleyecek bi yol var mı yapabileceğim?
Sizi tanidigi birine cok benzetmistir belki .benzettigi kisiye gostermek icin resminizi cekmek istemis olabilir.

Kızlarımıza kendilerini nasıl korumaları gerektiğini öğretmek gerek bende çok korkarım bu tarz şeylerden.
Hep eşime derim kız erkek bi çocuğum olursa nasipde olursa savunma için özel spora göndericem.
Özel ders aldırıcam özellikle kız olursa.
Ülkemizde kadın olmak çok zor.

Geçen izledim. Evet yaptırımı var.

O anda adamdan habersiz cagirsaydiniz ve şikayet etseydiniz telefona el konuluyormus. Incelemeden sonra hapis cezası bile varmış.

Emsal dava var bununla ilgili.

Hukukçu arkadaşlar daha doğru anlatım yapacaktır.

Elindeki telefonu alip galeriye bakacaktiniz. Polis hicbir sey yapmaz. Gecenlerde cantami kaybettim, tam kaybettigim yerde mobese kamerasi vardi, dedim ona bakalim ya da otobusun kamerasima biri mi almis diye. Polis beyler ugrasmak istemedi mobese kameralari calismiyordur, hem bulsan adini nereden bileceksin alanin 🤔 yarin nufus cuzdani cikartirsin dediler :d hicbi sey umurlarinda degil. O yuzden adaleti kendimiz sgalayacagiz bir yerde. Elinden alip silseydiniz keske, arkadasimla bizim de basimiza gelmisti arkadas aldi telefonu bi hamlede sildi.

Kızlarımıza kendilerini nasıl korumaları gerektiğini öğretmek gerek bende çok korkarım bu tarz şeylerden.
Hep eşime derim kız erkek bi çocuğum olursa nasipde olursa savunma için özel spora göndericem.
Özel ders aldırıcam özellikle kız olursa.
Ülkemizde kadın olmak çok zor.
Evet malesef bazen çocuk yapmak ne kadar doğru diye düşünüyorum şu koşullarda

Geçen izledim. Evet yaptırımı var.

O anda adamdan habersiz cagirsaydiniz ve şikayet etseydiniz telefona el konuluyormus. Incelemeden sonra hapis cezası bile varmış.

Emsal dava var bununla ilgili.

Hukukçu arkadaşlar daha doğru anlatım yapacaktır.
Keşke aklıma gelseydi ☹️

Elindeki telefonu alip galeriye bakacaktiniz. Polis hicbir sey yapmaz. Gecenlerde cantami kaybettim, tam kaybettigim yerde mobese kamerasi vardi, dedim ona bakalim ya da otobusun kamerasima biri mi almis diye. Polis beyler ugrasmak istemedi mobese kameralari calismiyordur, hem bulsan adini nereden bileceksin alanin 🤔 yarin nufus cuzdani cikartirsin dediler :d hicbi sey umurlarinda degil. O yuzden adaleti kendimiz sgalayacagiz bir yerde. Elinden alip silseydiniz keske, arkadasimla bizim de basimiza gelmisti arkadas aldi telefonu bi hamlede sildi.
Ben dayak yicem diye çok korkuyorum kendim müdahale edemezdim o yüzden 😄 ne kadar da ilgililermiş gerçekten çok ilginçler

Bu tarz olaylar cok yayginlasmaya basladi.. hatta twitter da bi kiz kendisinin resmini ceken bi adami ifsalamisti videoa kaydederek kizi arkadan yururken kalcasini zoomlayip videoya aliyomus meger kiz sans eseri gormus durumu farkedince kiz hemen adami videoya cekmeye baslamis benimi cekiyosun benden izinsiz sapik diyerek adam yalanladi tabiki ama cevreden duruma mudahale edip adamin elinden telefonu alip galeriye giriyolar ve sonuc dogru gercekten de kizi yururken kalcasini videoya almis ve baska kizlarda vardi albumunde.. :KK67:
sogaka cikmaya korkar olduk.. oyle kotu bi hal aldiki bu ulke ne yapicaz nasil onlemini alicaz bilmiyorum git gide cogaliyor bu tip sapiklar.. kizim 3 yasindayken bu ulke bu haldeyse genc kiz oldugunda dusunemiyorum..:110:
bu ne yaaa :skandal:korkunç....

Hayır yok. Tepkinizi vermişsiniz iyi yapmıssınız alalen foto cekmek nedir? Hırsız bile yatak odana girmedigi sürece ona bi harekette bulunsan suclu sen cıkarsın.. Kendımızı koruyacagız yapacak birsey yok. Bunlar görüpte denk geldiklerimiz ya bir de görmediklerimiz?? Pislik herifler. :KK67:
H ya öyleymiş,hırsız evde olsa bile bişey yapamıyorsun,ne saçma. Hırsız yaw .

Benzeri basıma geldi benimki bildigin elinde telefonla beni takip etti en son cıkardım bende telefonumu onu cekmeye basladım bilerekte telefonun sesini acık bıraktım cat cat cektigim sesler cıktı hadi bakalım bak ben seni nasıl sikayet ediyorum polise vs diyip peşimi bıraktrmıstım
Sizde sikayet etseniz elinize bişey gecmez gec kalmıssınız orada müdahelede bulunmalıydınız

Manyak mi bunlar ne fotoğraf çekiyorlar,ya nasıl iğrenç bir hayattayiz ya, bunun cezası olsa anında tutuklansa kimse cesaret edemez

Back
X