• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapık bir babanın evladı olmak hakkında!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence yalan. Neden yalan biliyor musun “hayır asla olamaz babası yapamaz” diye degil. Bu topraklar zaten bu vakalarla dolu bilmedigimiz cok ensest vakaları var ben bazı projelerimde yer veriyorum bunlara çünkü dudak uçuklatan cinsten kolay kolay dile bile dökülmez dökülse harfler cümleler intihar eder korkudan. Bu konu sahibinde rahatlık vardı bu yüzden dedim bana ulas iletisimde kalalım diye baktı oralı olmadı sikayet diyince anında kapattı.

Kleptomani hastası doktoruna gidip onu bunu çaldım kötüyüm iyileşmek istiyorum dediğinde bile ihbar edemez hasta haklarından dolayı. Mesela tecavüz meyilli adam tecavüz ettikten sonra hapishanede adli psikiyatride tedavi görüp sonra topluma kazandırıyorlar acı ama gerçek.

Bu konu sahibinin enerjisi bana geçmedi. Kurdugu cümlelerden bile rahatlığı bariz belli
Acaba 18 yaş altı mı aklıma o ihtimal de geldi korkmasından dolayı ama emin olamadım. Hadi ilgi çekmekse amaç neden böyle bir konu üzerine açılır ve ne elde edilir onu anlamadım

Bu konuyla canla başla uğraşan emek veren savaş veren insanlara ulaşınca, yazınca şak diye haberlere çıkmıyorsunuz, adınız sağda solda geçmiyor ki neye hazır olacaksınız?

Burada kendinizi acındırmaya hazırsınız ama değil mi?

Üzgünüm ama çözüm aradığınızı hatta bu konunun gerçek olduğunu bile düşünmüyorum, sayfalarca çözüm öneriliyor umurunuzda değil inanç Allah intihar cinnet olumsuz ne varsa sayıp döküyorsunuz.

Konu gerçekse torunları kurtarmak adına bi zahmet hazır olun da çözüm bulun madem, hadi kendinizi geçtiniz 23 yaşında üni. mezunu bir yetişkin olarak, torunlara da aynı travmanın yaşatılmasına seyirci kalmayın hiç olmazsa bu işe yarayın. Bu nedir ya!?
Çok güzel yazmışsınız okusam sesimi keserdim şüphe Şeytandan değil bence herşeye inanmaktan gelir bazen sorgulamadan çünkü bazen inanıp zaaflarin kullanılır ben gerçekten çok öfkelenip üzüldüm ve şimdide artık umursamıyorum üzgünüm
.

Bence yalan. Neden yalan biliyor musun “hayır asla olamaz babası yapamaz” diye degil. Bu topraklar zaten bu vakalarla dolu bilmedigimiz cok ensest vakaları var ben bazı projelerimde yer veriyorum bunlara çünkü dudak uçuklatan cinsten kolay kolay dile bile dökülmez dökülse harfler cümleler intihar eder korkudan. Bu konu sahibinde rahatlık vardı bu yüzden dedim bana ulas iletisimde kalalım diye baktı oralı olmadı sikayet diyince anında kapattı.

Kleptomani hastası doktoruna gidip onu bunu çaldım kötüyüm iyileşmek istiyorum dediğinde bile ihbar edemez hasta haklarından dolayı. Mesela tecavüz meyilli adam tecavüz ettikten sonra hapishanede adli psikiyatride tedavi görüp sonra topluma kazandırıyorlar acı ama gerçek.

Bu konu sahibinin enerjisi bana geçmedi. Kurdugu cümlelerden bile rahatlığı bariz belli
böyle uydurma konu açanlar " gerçekten bunu yaşayanların travmasını tetiklediği "için sadece üyelik iptali ile kaçamamalı. Gerekirse diğer kullanıcıları rahatlatmak için sahte konu olduğuna dair bir açıklama -ifşalama yapılmalı hem de gerekli yerlere ( şikayet edilebiliyorsa )şikayet edilmeli.

Yani ben anlamıyorum şikayet şikayet deyince elinize ne geçiyor? Trollse bırakın yöneticiler anlasın ve gereğini yapsın, size ne oluyor?
Konu açılalı ne kadar oldu ki tık yok? Bekleseniz belki de yazacaktı, ne sanıyorsunuz siz kendinizi?
Gerçekten mağdursa diye hiç düşünmüyor musunuz? inanılmaz ya.
Tabiki de etmedim. Devam etseydi edecektim daha önce yapmışlığım var tam da böyle baba-abi hakkında senaryo yazmıştı üye. Hatta yalvarıp yakardı sikayet etmeyin diye. Bu üyeye de bana ulas iletisimde kalalım dedim tık yok. Sikayet dedim anında söylediklerimi yok sayın dedi. Böyle böyle çıktı ortaya.

Mune Mune ben bu konuyla ilgili adminler bişey yapabilir mi merak ediyorum abla

Var böyle hayatlar arkadaşlar.. Binbir türlü aile Binbir türlü insan var.

Ben daha fazla devam etmek istemediği için, korktuğu için üyelik iptali yaptığını düşünüyorum.

Mune Mune bu kullanıcıya bakabilir misiniz?
Hanımlar,
bizim çözüm üretmemizi ya da mağdur birine yardım etmemizi istiyorsunuz, bu siteye olan güveninizden mi kaynaklı yoksa adminlerin daha çözüm üretici olmasına olan inancınızdan mı bilmiyorum, her ne gerekçeyle olursa olsun KK yönetimine olan inancınız için teşekkür ederiz ama buraya konu açan tecavüz veya şiddet mağdurları bizden yardım talep etmiyor, kendilerince sebepleri yüzünden yardım edilmesini de istemiyorlar 🤷‍♀️

Biz mağdurun böyle bir talebi olmadığı halde yardım etmeye kalkınca, olumlu dönmüyor aksine niye şikayet ettiniz deyip tersliyor maalesef.

Bu konuyu açan kişi de konusunun kapatılmasını istediğine dair şikayet raporu gönderip üyelik iptali yapmış.

Bizim bu gibi durumlarda tek yapabileceğimiz, şiddet, tecavüz, istismar mağdurlarını Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Alo 183 hattına yönlendirmek.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X