Sapık Problemi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

huzurum1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
164
173
18
Hanımlar mrb. Hala soktayim.. insan başına bu tarz şeyler gelicne bir baskasina verdiği tavsiyeleri uygulayamiyormus onu anladm.
Bugün iş çıkışı dolmuşa binip eve gdiyrdm. Dolmuştan drkta inince bı bujiteriye grdm.. hemen ihtiyacimi alıp saniyeler içinde çıktım. Ordan bir kaç adım atınca bir adam arkmdan seslenmeye başladı.. "x hanım . Mrb nasıl oldu ayağınız diye..(dizimde dizlik takiliydi) ismimle hitap edilince dönüp arkama baktm. Sonra baktm taniyamadm dedim..durakta, otobüste karşılaşmistik dedi.. sonra tanışalım mı demez mi bana pişkin pişkin.. o anın saskinligyla saçmalama istersen polisi arayayım o varken tanış dedim. Sonra yok TM deyip gözden kayboldu.. bende böyle gözlerim dolu dumzduz evime doğru yürüdüm.. eşimi aradm hemen.. o da kızdı niye bagirmadin yardım istemedin. Çantayı kafasına calmadin diye. Ya da bı foto falan cekeydin diye.. belki bu vermem gereken bir tepkiydi evet ama veremedm o an.. ki daha işten çıkarken #eminebulut haberini okuyup onun sarsintisini yaşıyordum.. korktum mu , çekindim mi bilmiorm.. ama şu an korkuyorum açıkçası . İsmine kdr öğrenmiş biri, kesin iş yerimi evimi de biliyordur.
Sizlerden başına benzer olaylar gelen varsa naasil tepkiler verdiniz öğrenmek istiorm. Bu benzeri durumlarda ne yapmalıyız TM olarak? Neden buraya yazdım bunu bilmiorm ama sanırım biraz destek, güç almak istyrm sizden.. şimdiden hepinize teşekkürler

EDİT: Yorumlarda sıkça yazılması üzerine yazıyorum. dışarda birisin adımı seslenmesinden dolayı ismimi öğrenmesi %0 ihtimal. isimli kolye vb seylerden öğrenmes %0 ihtimal. akbilden ismimi öğrenmiş olması maks %1 ihtimal diyorum. varsayalım akbilden öğrenmiş olsun sen tanımadığın bir kadına ismiyle hitap edip en az günlerce takip edip sağlık durumunu bilecek kdar konuşmak normal olay değil benm için. bunları biliyorsa ki muhakkak evli olduğumu da bildiğini düşünmekteyim zaten.

Son düzenleme:
adamın tanışalım mı demesi mi sapıklık?
Adıma kadar ogrenip evimin çevresinde dolaşması ve büyük ihtimalle ev ve iş adresimi bilior olması.. siz parmağında evlilik alyansi olan birinin her ayrıntısına kadar aratrilip bulunup önüne çıkılmasını normali buluyorsunuz yani?

Durakta karşılaştığınız biriyse bence hiç hoş değil. Münasebetsizlik.

Adıma kadar ogrenip evimin çevresinde dolaşması ve büyük ihtimalle ev ve iş adresimi bilior olması.. siz parmağında evlilik alyansi olan birinin her ayrıntısına kadar aratrilip bulunup önüne çıkılmasını normali buluyorsunuz yani?
alyansa dikkat etmemiş olabilir. size denk gelmiş birinin ev ve iş adresinizi bildiği ve sizi takip ettiği sizin çıkarımınız. bana abartıyorsunuz gibi geldi.

alyansa dikkat etmemiş olabilir. size denk gelmiş birinin ev ve iş adresinizi bildiği ve sizi takip ettiği sizin çıkarımınız. bana abartıyorsunuz gibi geldi.
Bana da siz çok normal buluyorsunuz gibi geldi. Ben de olsam hoşlanmam. Gökten düşer gibi gelinip tanışılması normal değil.

Dizindeki dizlige dikkat eden birinin parmağımdkai koca ki yüzüğü görmemesi imkansız. Ki ayrıca varsay bekar biri olsun benm yerimde. bu kişi sizi begendm diyip karşıya cikmior. Adını vs öğrenmiş olrak çıkıyor.. bana göre şu zamanda bu hiçte iyi niyetli bir davranış deil. Ki daha neler bildiğini bilmiormz hile

Bilmiorm işte. Bas baya takip edip arastrmis. Bunu normal bir şey mi? Ben mi abartiyorum yani?

Hic de normal degil. Ben de evliyim durakta biri beni gorup alyansimi farketmiyorsa adimi ogreniyorsa benim icin sapiktir net! O kadar medeni degilim. Durakta gorup tanisacak bir insan da bir zahmet alyansiniza dikkat etsin.

Geçmiş olsun, tepki verememeniz gayet normal, o anın şokuyla doğru davranış göstermeyebiliriz. Peki isminizi nerden biliyor olabilir,kamu kurumunda mı çalışıyorsunuz?çalıştığınız dairede gördü de, orada çalışanlardan Bilgi almış olabilir

Hic de normal degil. Ben de evliyim durakta biri beni gorup alyansimi farketmiyorsa adimi ogreniyorsa benim icin sapiktir net! O kadar medeni degilim. Durakta gorup tanisacak bir insan da bir zahmet alyansiniza dikkat etsin.
Bende öyle düşünüyorum. Ki adıma kadr öğrenmiş biri evli olduğumu muhakkak öğrenmiştir yanlış mıyım.. gerçekten hala soktayim. Tepkisizligim için kendime kiziorm su an😔

Pardon da sapiklik bunun neresinde? Adam sadece tanismak istemis reddedersin olur biter. Yok polis cagirmak yok cantayi kafasina gecirmek falan 🤦🏻‍♀️ Eksi sözlükte sürekli türk kizlarini gömüyorlar diye kiziyordum ama varmis gercekten böyle tipler. Bir de merak ediyorum polis cagirinca ne diyecektiniz? “ memur bey bu adam benimle tanismak istiyor.” 🤣🤣🤣

Abartmayin yahu. Bir insanin gelip tanisalim mi demesi gayet normal bisey. Yok bagirsaydin, yok fotograf cekseydin 🤢🤢

Tamam
kotu seyler yasaniyor ama insanlari da bir merhaba dedi ya da tanisalim dedi diye sapik edip yerin dibine sokmaya gerek var mi?
Bu kadar da yabaniligin anlami yok. Normal bir sekilde istemediginizi soyledikten sonra israr, rahatsiz etme varsa o zaman tamam da bu nedir yani...
Ya da insan icine yalniz cikmayin siz.

Pardon da sapiklik bunun neresinde? Adam sadece tanismak istemis reddedersin olur biter. Yok polis cagirmak yok cantayi kafasina gecirmek falan 🤦🏻‍♀️ Eksi sözlükte sürekli türk kizlarini gömüyorlar diye kiziyordum ama varmis gercekten böyle tipler. Bir de merak ediyorum polis cagirinca ne diyecektiniz? “ memur bey bu adam benimle tanismak istiyor.” 🤣🤣🤣
Pardon da siz ne kızı oluyorsunz? İnsanları böyle kaliplara sığdıran sığ düşünceler grubundasiniz sanrm. Adam gelip normal şekilde tanışmak istemior. Bunun neresini anlamiorsunz.. adımı söylüyor ki daha fazlasını bildiği kesin.. şu zamanda böyle davranışları normal bulmanız trajikomik.. yorumunuz için tskler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X