- Konu Sahibi burcukececi
Merhaba kk üyeleri ben artık pskolojimi tamamen yedim. Daha önceden actıgım konulardanda bilinir. Kaynanam görümcem o sıkıntıları da geçtim artık eşim vurdumduymaz mı ? Çok mu vicdansız ? Ben çözemiyorum. Adamın umrunda değilim sanki. Severek evlendiğim adamın tınında değilim hamileyim daha cok ilgi beklıyorum. Ama adam dahada tersine gidio ? Saatlerce yanında yatakta aglıyorum bi sarılmıo bile. Ne nasılsın dio ne günün nasıl geçti dio hiç bişey.. Varsa yoksa arkdaşları.. Evden cıkıo gidio
( kaynanamla birkikte yasıoruz şuanlık ) adama mesj atıyrm nerdesin diye arkadaşlarda oturyom diyo haber bile vermio beni takmıooooo! Defalarca konuştum anlamıyo beni
O böyle yaptıkca deli oluyorum .. Ne de güzeldik oysa sevgiliyken ...
Arabayı sağa çeker iner sıkı sıkı sarılırdık birbirimize her gecen araba bize bakardı umrumuzda olmazdı..
Ne kadar da çılgındık sarhoş olup çocuklaşırdım oda beni avuturdu BİTMEYEN sevdam derdi
Gülerdik mutluyduk ankaranın altına üstüne getirirdik de genede ayrılmazdık birbizimin yanından..
İki gün görüşemesek deli olurduk
kopamazdık..
Ne oldu bize? Neden böyle oldu ? Çok doldum bunu yazarken bile ağlıyorum... Bana yapılan bunca şeye rahmen hala onu sevmem yada seviyor sanmam ne ? Alışkanlık mı saplantı mı ? Ben napıcam?
( kaynanamla birkikte yasıoruz şuanlık ) adama mesj atıyrm nerdesin diye arkadaşlarda oturyom diyo haber bile vermio beni takmıooooo! Defalarca konuştum anlamıyo beni

O böyle yaptıkca deli oluyorum .. Ne de güzeldik oysa sevgiliyken ...

İki gün görüşemesek deli olurduk

Ne oldu bize? Neden böyle oldu ? Çok doldum bunu yazarken bile ağlıyorum... Bana yapılan bunca şeye rahmen hala onu sevmem yada seviyor sanmam ne ? Alışkanlık mı saplantı mı ? Ben napıcam?